- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.481
ay bu benim gezme sevdam ne olacak bilmem ,sanırım kocam benim yüzümden iflas edecek ,dışarı her çıkışım zarar ..yine çıkmak istiyorum ve biliyorum yine para harcıycam o yüzden istemiyorum ,eeee evde de olmuyo yaw ,koca da gitti işi varmış ..
canım yeni evi yapabilmek için bunu satıyorlar mecbur yani ama çok üzülmüyorum en azından kendi evim yapılacak bunada şükür diyorumayyy zeynacım yaa çok üzüldüm şeker yaa tühhh evi nie satıyolar senin oturduğun
duramadılar mı biraz daha neyse canım hayırlısı olsun napcan
ya da daha geniş bi yere taşınsanız olmuyo mu
evet hayırlısı olsun hayat bu ebedi de oturmak zorunda da kalabilirim sağlık olsunhayırlısı olsun zeynacım nasıl olsa geçici bence fazla üzülme terasında yazın keyfini çıkar bence
Tamam canım tarifini aldım netten en kısa zamanda yapıcam. Kargo mu istersiniz, foto mu :))
kızlaaaarrrrrrr......delikafaduldendelikafadulden
halime bakında acıyın bana...Aysu hanımı yeni uyuttum...alkisalkisalkis Bu kız beni delirtecek...Uyumuyor ya uyumuyor..Hani gündüz uyur gece uyumaz,gece uyur gündüz uyumaz..öyle olsa tamam diyecem..Ama benim yavru hiç uyumuyoorrr..Yatıyor en fazla 20 dk. sonra kalkıyor..Ay neyse kafanızı şişirecem...Ama bişey daha sorayım sizler..Sizler bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?