2008 Kasım Anneleri

ay bu benim gezme sevdam ne olacak bilmem ,sanırım kocam benim yüzümden iflas edecek ,dışarı her çıkışım zarar ..yine çıkmak istiyorum ve biliyorum yine para harcıycam o yüzden istemiyorum ,eeee evde de olmuyo yaw ,koca da gitti işi varmış ..

aman boşver eylülüm kimin için çalışıyolar sankim kaydirigubbakcemile2

anammm herkezde bi alışveriş çılgınlığıdır gidiyorrrr ne olcak bilmem bu halimiz
biz haftaya başka bir yere taşınıyoruz ve evimin yarısı kadar bir çatı katınaaa
yeni ev yapılana kadar burada oturacakmışız burasıda kayınpederimin
şimdi oturduğumuz satılıyor o yüzden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
hem nasıl toplancam hem o eve nasıl sığacağım bilmiyorum kafam çok karıştı içim darlandı
sadece 2 odalı micik mutfaklı bir çatı katı kendinden büyük terası var ama napcaksam
ne yapayım ev yapılana kadar artık dayanacam ne zaman biterse dert etmicem iyi tarafı ev temizliğim azalacak minicik evvv kafamçokkarıştı

ayyy zeynacım yaa çok üzüldüm şeker yaa tühhh evi nie satıyolar senin oturduğun
duramadılar mı biraz daha neyse canım hayırlısı olsun napcan
ya da daha geniş bi yere taşınsanız olmuyo mu

ayyy zeynacım yaa çok üzüldüm şeker yaa tühhh evi nie satıyolar senin oturduğun
duramadılar mı biraz daha neyse canım hayırlısı olsun napcan
ya da daha geniş bi yere taşınsanız olmuyo mu
canım yeni evi yapabilmek için bunu satıyorlar mecbur yani ama çok üzülmüyorum en azından kendi evim yapılacak bunada şükür diyorum
daha büyük eve çıkamam bu arada gitceğim eve kira 600-650 istiyorlar veremem bedava oturmak varken
hayırlısı olsun zeynacım nasıl olsa geçici bence fazla üzülme terasında yazın keyfini çıkar bence
evet hayırlısı olsun hayat bu ebedi de oturmak zorunda da kalabilirim sağlık olsun
teras için güzel planlarım var merak etme inş. sizleride ağırlarım bu sürede

kızlaaaarrrrrrr......delikafaduldendelikafadulden
halime bakında acıyın bana...Aysu hanımı yeni uyuttum...alkisalkisalkis Bu kız beni delirtecek...Uyumuyor ya uyumuyor..Hani gündüz uyur gece uyumaz,gece uyur gündüz uyumaz..öyle olsa tamam diyecem..Ama benim yavru hiç uyumuyoorrr..Yatıyor en fazla 20 dk. sonra kalkıyor..Ay neyse kafanızı şişirecem...Ama bişey daha sorayım sizler..Sizler bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz:uhm::uhm:

günaydınn herkese iyi pazarlarr
bugün ilk defa Duru saat 09.30 a kadar uyudu tabı arada kalkmalar oldu yanımıza aldık ama yıne de 9.30 a kadar uyuması mucıze :))
julicim ilk dişiniz hayırlı olsun canım diş hediği fotolarını bekliyoruz tatlım valla baya lezzetli oluyormuş yap sende en kısa zamanda
zeynacım taşınacak olman gerçekten zor bir durum keşke evin yapılana kadar bu evde oturabiliyor olsaydın canım ya
alışveriş çılgını hatunlarr aldığınız ciciler hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın
hilalcim uyumayan bebekte zor tatlım ya allah kolaylık ve sabır versin. gece yatırmadan evvel yıkamayı denesen .. ben yatırmadan önce küvetine suyu koyuyorum normal banyo yapacagı ısıda önce o küvetide oynuyor şap şap suya vuruyor tabi banyoyu su basmış gibi oluor ama enerjisini atıyor sonrada yıkayıp çıkartıyorum vücüdü rahatlıyor tabi sonra eline biberonunu veriyorum müziğini açıyorum yatağında uyuyor .. tabi herzaman yatağında bu şekilde mi hayır arada çıldırdığı zamanlar var o zaman kucağımda pış pışş dolaşıyoruz odayı ama yine içerde bangır bangır müzik çalıyor anca öle ..

herkese merhabaaa kızlar bugün çok mutluyum ama bir nedeni yok
kimse uğramaz bugünde kesin
hilalcimmm benim ki genelde emerken uyuyo ama uyumazsa ayağımda sallıyorum genelde

İyi pazarlar herkese.Hilalcim ben uykusu yokken karnını doyuruyorum.Sonra mızmızlanmaya başlıyor.Sütümü sağıyorum ya ben.Meme yerine biberonla süt veriyorum.Bazen biberon ağzında uyuyor.Eğer uyumazsa salıncak var.Hani şu evde kullanılan, küçük salıncak.Ona yatırıyorum.Önceleri biraz sesli ninni söylüyorum, sonra nefesim kesilince susuyorum ve zaten dalmış oluyo.Her çocuğun huyu farklıdır.Balkona falan çıkar, yürüteçiyle at balkona yorulsun.Uykusu iyice çökene kadar dokunma.Sen bir pratiğini bulursun.Deneyerek olur herhalde bu.Bence yaparsın sen:gitme:

Lelalcim sağol canım. Senin diş buğdayın çok güzel olmuş. Ben o kadar kapsamlı bir şey yapamam ama 1 ay sonra Kayseri'ye gideceğim. Orada kayınvalidemle yapıcaz. Annem benim pek bilmez öyle gelenek. Hem orada daha kalabalık oluruz. Artık ben yapmaya 4 dişi mi çıkar 5 mi bilemem. Ne kadar arayla çıkıyor dişler kızlar?
Hilalcim bu arada size de foto gönderirim tabii aşkol, ondan kolayı mı var. Kargo deseydin yanmıştım :)) Bu uyku sorununu siz çözemediniz sanırım ilk günler de öyleydi değil mi? Kızların dediği gibi her bebek kendi tarzını belirliyor. Benimki de ben evdeysem emerken uyur. Ben yoksam, biberonla sütünü içer, sonra tek başına yatağına koyarsın uyur. Tek takılmaktan hoşlanıyor gündüzleri. Uykusu gelmişse hemen uyur ama gelmemişse, emzikle oynar, şarkı söyler, konuşur sonra uyur. Şarkı mı söylüyor demeyin vallahi şarkı söylüyor benim kızım. Sesi de güzel, kesin bi işler olacak bu kızdan eminim :))
Ama geceleri hele uyku saatinde uykusu gelmemişse, ille kendini ayakta sallatır. Eskiden 2 saat salladığımı bilirim ama artık 10-15 dakikada gidiyor. Maksimum yarım saat sonra tuuuşşş :))

Asortikcim hayırdır bu mutluluğunun sebebi nedir? Tatil yaklaştı ondan mı acaba?

julicim benimki d eşarkı söylüyor ama genlerde var :)) teyzesi konservatuvar mezunu,ben desen 8 sene izmir devlet senfoni orkestrasının korosunda şarkı söyledim.ama bizimki de hayatını müziğe bağlasın istemiyom.hobi olarak yapabilir isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…