2008 Kasım Anneleri

ben kemikli ve ilikli eti haşlayıp suyunu buz kalıbına dökmüştüm.oradan alıp istedim mamasına katıyorum.tarhana çorbasına da katıyorum,yoğurtlu un çorbasına da.senin ve bebeğinin zevkine kalmış yasmincim

teşekkür ederim julicim valla yaptık bişiler .. bizim ilk dört diş neredeyse 2 hafta içinde çıktı ilkini 18 mayısta patlattı sonra devamı geldi :)) hiç belli olmuyor anlayacağın hangi aralıkla çıkaracakları ..
asorticim allah bozmasın mutluluğunu valla ne güzel .. tatil de yaklaşıyor deymesinler keyfine :)
bizimki çok uykusu geldiğinde kendi kendine ee eee ee dio zaten ama tuhaf kız bangır bangır müzikle uyuyor şarkı aralığı bugün biraz fazla sürmüş galiba arada ıı ııhh hııı gibi bişiler diodu öldük gülmekten ..
yasmincim genelde artık ben tüm yemeklerine kıyma veya tavuk koyuyorum o yüzden sadece et-tavuk suyu kullanmıyorum ama istesen kasaptan kemik al onu güzelce yıkadıktan sonra düdüklüde iyice kaynat soğuyunca da buzluk kaplarına veya küçük küçük kaplara koyup buzluğa at ve her yemeğine çıkartıp koy onlardan . dilerim yardımcı olabilmişimdir.

Lelal yakaladım seni kaçamazsın

Kızlar bizim bu Lelal var ya Lelal. Bir pasta yapmış Duru'nun diş hediğinde sormayın, böyle kırmızı kırmızı kiraz mıydı vişne miydi, krem şantili aman allahım nasıl güzel görünüyor anlatamam size. Hanımefendi bize tarif vermiyor lmaz: ıs-ti-yor-uuuz

Lelal sağol canım.Saphira da aynı şeyi önerdi.Teşekkürler ikinize de .Yapıyım beraber yedirelim yavrulara.Yarın görüşürüz.Juli senin yavrunun incileri de hayırlı olsun canım.Biz de tık yok.1 AY SONRA FALAN ÇIKACAKMIŞ( hOŞCAKALIN....

gunaydın gunaydın gunaydın
cok sakın bır hafta sonu olmus kk da
nıye kımseler yazmamıskıne

neyse bız cok hareketlı bır haftasonu gecırdık
cumartesı gunu benım kadın dogum doktorumda kontrolum vardı
maasallah ıyı guzel dedı gelısmeler
spıralde bır sorun yokmus cok sevındım
sonrasında oglen sıcagı cıkmadan bırkac parca bırseyler aldım
yazlık pufur pufur gıyıcem ınsa allah
bır de kumas aldım kendı cızımım bır elbıse dıktırıyorum cok hosuma gıttı

neyse cumartesı gunu tekrar dısarı cıkamadık eve gelıpte anneme yakalanınca
tamam artık yeter al cocugunu ben gezmeye gıdıyorum dedı kadıncagız cocukla da ben bır daha cıkmadım
dun de teyzemın oglunun dugunu vardı
dugune kocıs ve ben yetısemedık ama yemege yetısebıldık
sonrasında kocıs cekırdek aıle olarak bızı bır cok yere gezmeye goturdu
tek kotu tarafı uzun zaman sonra topuklu ayakkabı gıymıs olmam aksam ayak agrısına sebeb oldu

zeyna yenı evın hakkında hayırlısı olur ınsa allah
sen ne kadar temellı kalabılırım desende hıc sanmam
genıs eve alıstıktan sonra zor bela kucuk evde ıdare edersın
ama yenı evınız yapılınca hepsıne deger ınsa allah gonlune gore doser mıs gıbı oturursun
kucuk evın temızlıgı kolay zannetme en az genıs ev kadar zorlayıcı

julıcım dıs hedıgınızın fotolarını ısterız
bızde yapıcaz ama bızım hala bır dısımız yok maalesef

mmf gambersız dugun oluyor artık
alma o gamberı ama ılle de gelırse de su an tatıldeyım her turlu kurallar rafa kalkmıstır dersın

asortıe mutlulugun daım olsun canım
herkesın topluca depresıf takıldıgı bır ortamda mutluyum dıyen ınsanların olması ne kadar guzel

günaydın kızlar ve kalimerocum

bizde dün sabah kahvaltı keyfine gittik sapancaya fakat öle bir yağmura tutuldukki mis gibi yeşillikteki kahvaltıyı iöçerde yapmak zorunda kaldık zaten eve dömeye çalışma çabalarımız çok kötüydü yağmurdan ve şimşekten zor geldik eve öğlenden sonrasından da uyuduk tembellik yaptık
kısacası sakin ve huzurlu bir hafta sonuydu
ufak ufak toplanıyorum çünki yakın yere taşınacağım için fazla toplanmıyorum gün gün parça parça gidecek kısmetse hafta sonuna bitmiş olur
tek iyi yanı evde net bağlı her şey tamam net eksik kalmasın dedim laelaelaelaelae

tabiki kalimerocum zor ama Allahtan tüm gün evde değilim ve yaşayabileceğimiz kadar en azından ne yapayım şükür kirada olmak çok zor dün dediğim gibi böle bi ev izmitteki asla bu manzarayı ve terası bulamam 600-650 tl hayatta vermem o kirayı
ben ortama kolay uyum sağlarım yani hayat bu alışmak zorundayım her durumdan bi iyi taaf çıkarmaya çalışırım yoksa yaşanmaz
ve aslında dediğimdeciddiyim bişiler ters gider ev yapımı uzar daha uzun süre yaşamak zorundakalsamda bu evde en azından kendi evimiz başımızı sokuyoruz diye dert etmeyebilirim sıkılsamda darlansamda
taşınınca resim koyarım minik evimin

günaydın kzılar çığlıkların kıtyametin arasında 9a kadar uyumuşum arada kalkıp emziğini verdim falan oyalandı da baktım artık dayanmıyorum sese kalkayım dedim onada emziğini verdim yumurtasını koydum beyefendi uyudu bu sefer allam ya
zeynacım ben annamadıom o kadar küçük eve 650 mi verceksiniz hemde dağ diyosun

yok güzelim biz kira falan vermicez
bu ayarda evler izmitte 600-650 diyorum başka yerde otursam desem bu sürede onu demek istedim
burasıda kayınpederimin para mara yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…