2008 Kasım Anneleri

günaydıınn kızlarrr
klasik pazartesi sendromu yaşıyorum resmen hiç işe gelesim yoktu resmen ne olurdu şöleee 2 ay bende tatil yapsaydım uzatsaydım ayaklarımı evimde tatil yapsaydım :)))
julicim sen gelmişsin ama ben çıkmışım yakalayamadın :))

herkese iyi günleerrr...
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok sağolun...Bugün pek nete giremeyeceğim...İşler dağ gibi olmuş beni bekliyor..Odadaki arkadaşımda izne ayrıldı..15 gün ben ne yapacağım bilmiyorum..Offf offff(

heee bende hatırladım vallazemuszemus
neyse kızlar herkese merhaba nasıllız bugün herkes iyidir inşallah dün çok güzel
ve yağmurlu ve aşk kokan bir pazar geçirdik:asigim:
ama güzel oldu valla genelde herkesin pazarı iyi geçmiş anlaşılan
bugünde çamaşırları attım hazırlanmaya başladım yavaş yavaş ki aklıma gelenleri de halledeyim die
ama kocişin teyzesine gidicez bir de görümcemlerle oturmaya
çok işim var aslında ama ısrar ettiler bende kıramadım oraya gidicez bakalım
bu arada ev çocuk kaynıyo kayınvalidenim 3 tane görümcemin 2 eltimin bir benim
gideceğimiz yerde de 3 çocuk var ayyykafamçokkarıştı şimdiden daraldım bakalım bol çocuklu bir gün geçiricem anlaşılan:umursamaz:

selam kızlar
hoşgeldin çitosçum
zeynam Allah herkese kendi evini nasip etsin.bak ben kiradayım (
mmmfçim hep öyleler,kendileri bizi uyutmazlar sonra kendileri uyurlar :)
hilalcim kolay gelsin
asorticim eylüle dikkat et tatlım,zaten edersin de,çocuklar bebeklere çok meraklı oluyor ya ondan dedim
benim çoook iş var evde,ama hiç birisini yapmak istemiyom,reglim yaklaştı sanıırm,ondan çok keyifli değilim püfff

sen nirde çalışıyon şeker

canım sıkılıyooo ya git gez asorti kafam ama eylüle dikkat et çünki gerçekten çocuklar bebeklere biraz acımasızda olabülüyor

biliyorum şekerler dikkat ediyorum zaten eltimin ki biraz öle zarar verme eğiliminde o yüzden biliyorum
aslında sevmek istiyor ama nasıl sevileceğini bilmiyor 1 yaşında

totomun üstüne oturamıyorm totom çok acıyo öle bi çıban çıkmışki herkez gözdür diyo ama çok canım acıyo baka nasıl oturulurki bunun üstünden başka yani :çok üzgünüm:

yanı cıbanda cıkacak yerı bulmus yaneee
gecmıs olsun seker bence de nazardan olmustur
bulasıcı sanırım herseyı nazara baglamak
bknz. kocam (bırsey oldugunda ya nazardan ya da soguktan)

valla benim nazar gelmedi
herkez orda çıkanlar ondandır dedi benimde ordan yerleşti aklıma
aman be bacağım bile ağrıyo onun acısında
şekilde şekli giriyom burda oturcam diye

slm kızlar
bizde haftasonu çatalcadaydık herzamanki gibi:)) bu sabah geldik saat 7 de çok uykum var yaa akşam ablamların balkonda oturduk sohbetti yemekti derken saat 2 oldu sabah döndük eve bikaç gün durup yine gitçem sıkılıyorum burda yalnız hem piraye de abileriyle oynuyo orda gözü hep onların üztünde:)
zeya yeni evinizi hayırlı olsun cnm evin küçükmüş ama sonuçta kendi evine taşınacak olman güzel
çitosçum hoşgeldin cnm,sık sık uğra buralara.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…