2008 Kasım Anneleri

Merhaba arkadaşlar.Hilal gibi benim işlerimde çok yoğun.Okuyabildiğim kadarıyla,
Hoşgeldin Çitos.Google de 2008 kasım anneleri yazınca sen çıkıyosun, nasıl unuturuz?Hoşgeldin, umarım bebiş iyidir.

Zeyna geçmiş olsun canım, kötü olur çıban ya.Bu arada güle güle otur yeni evinde.

Hilal sana da kolay gelsin canım.

Kalimerocum bizi çatlatmak mı istiyosun?Afiyet olsun...

Asorti canım dikkat et.Bir de alerji testi yaptırmıştın.Ne oldu sonuçlar?Umarım iyidir.

selam

iki gündür şiddetli ağrılarım sonucu gittiğim hastanede safra kesemde ve böbreklerimde iltihap olduğu ortaya çıktı ,fakat maallesef emzirdiğim için tedavi olamıyorum ,birsürü ilaç verdi hiçbirini içemem tabi,memeden kesilene kadar çekicem malesef ,

8. ayımızı doldurduk bizde dün ..

herkes iyidir umarım :

canım benim çok geçmiş olsun başka bir yolu yokmuymuş tedavinin acaba o ağrıda kötü olur yaaa Allah yardımcın olsun
8. ayınız da kutlu olsun öpüyorum meleşu opuyorumnanaktan

sağolun kızlar ,artık dediğiniz gibi bitkisel bişeyler deniycem ..

pirayecim geldin yine görüşemedik yaa ,valla özledim ,hafta içi gel , benimde canım sıkılıyo ..

eylülcüm geçmiş olsun tatlım ya. bu arada bu böbrekte iltihaplanmada bu hafta duyduğum ikinci kişisin ..bizim iş yerinden çok samimi arkadaşımda 2 gündür kıvranıyordu böbreklerim diye. cuma günü inanılmaz ateş yapmış ateşi 39,4 ü görünce acile kaldırmışlar kızı serumlar falan bir gece yatmış hastanede kızcağız şimdi raporlu ialç tedavisi görüyor o da o yüzden bencede aktardan yapılabilecek birşey varsa en azından sen de şimdilik idareten onu yapsan ya da doktoruna sorsaydın emzirdiğin için acaba başka ne şekilde tedavi olabilirsin diye .

lelalcim sağol canım ,dr 'a sordum canım ilaçları yazarken emziriyorum dedim kullanabilirmiyim ,evet dedi sorun olmaz ,eczaneye gittk ilaçları aldık eve geldim prospektüsü bi okudum ki anne sütüne geçer ve bebeklerde ciddi hasara neden olur diye yazıyodu..hemen attım ilaçları tabi,sanırım yapacak bişey yok ..

eylülüm geçmiş olsun canım ya bencede bitkisel ilaçları dene canım en yakın zamanda geçer inş..
lavişiniz gelemiyor artık ya 10 gündür yatılı misafirirm var evde bi trülü giremiyorum iznimi uzattım 10 gün daha rapor aldım eve girmeden durmadan geziyoruz görümcemlerle bugünde eltimdeydik ohh yedik içtik ya bazen işe dönmesem diyorum zaten benim bıdık bana iyice alıştı önceden bi sabah bi akşam görüyorduu birde artık bensiz uyumuyor ne yapıcaz bilmiyorum

gunaydın hanımlarrrr

eylul cok gecmıs olsun canım
agrı cekmekte zor elbet
ama arkadaslarında dedıgı gıbı bıtkısel yontemlerle belkı agrını hafıfletebılırsın
zaten cok sıcaklardayız ama dayanabılırsen termofora sıcak su doldurup koyunca da ıyı gelıyor agrıya

kızlar dün iş çıkışı öyle canım sıkıldıki anlatamam...
Bir seneye yakındır görmediğim bir tanıdıkla karşılaştım..Adam beni görür görmez söylediği şey ''ayyy sen ne olmuşsun böyle..şişmişsin kız'' dedi..Öyle aman aman bi samimiyetimizde yok..Bende kızdım valla..ınsan önce bi merhaba der..Şişip şişmemem sizi çokmu ilgilendiriyor dedim..Mahçup oldu tabiki ama ne yapayım..Zaten bu kilo konusunda çok hassasım bide böyle luzumsuzlarla karşılaşınca deli oluyorum..

patavazsız adam
sınır oluyorum uzerıne vazıefe olmayan ıslere yorum yapanlara
bır kadın bence omrundekı en guzel sısmanlıgını yasıyor
bır canlının hayata adaptesı ıcın ter dokuyor normal bu kadarı

mazaretım var bebeklıyım ben deseydın yaa
bosver takma kafanı bız sut verıyoruz kılolu olsak ne olur kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…