2008 Kasım Anneleri

lavıs sende amma gezıyorsun yanee hee
ne rahat ısın varmıs senın kıskandım valla
denızler, gezmeler, ızın uzatmalar ohhh ne guzel
bız daha tatıl yuzu gormedık henuz
kalimero canım benim iş yoğunluğum sene sonu haddinden fazla oluyor canım eee o kadar da hakkımız olsun demi :kedi:
ya benimle çalışan çok sevdiğim bi abim daha var o beni idare ediyor şuan iş yerindeyim bi dosya hazırlayıp eve döneceğim umarım en yakın zamanda iznin gelir de rahatlarsın sende şeker....

canım böyle dengesiz insanlar olmuyor değil bu tür lafları şaka olarak algılıyorlar duymamazlıktan gel ayrıca hassas da olma daha yeni doğum yaptık ve vücudumuz henüz yeni yeni toparlanıyor takma benceyerimseniben
bu arada bi kokulu öpücüklü günaydın da bendennnnnnnnnzemuszemuszemuszemus

kalimero öylede bunu diğer insanlara anlatamıyorsun(
Evet çok fazla kilo aldım..Hangi şiman bir bayan kilolarından memnundurki.ıçim içimi yiyor zaten..Resmen bunalımdayım..Bide böyle zevzekler çıkınca..Offf yaaa Offfff...Emzirme olayım bi bitsin herkese yedireceğim söyledikleri lafları...Allahım bana güç kuvvet versin...

günaydın

ben de tatil yapmayı denizi çok özledim
2 haftam var iznime daha

şişmanlık konusunda bana da nerdeyse 30 yıldır gittiğimiz eczacımız aynı şeyi yaptı
kucağımda bebeği de görüyor
bütün mamalarımızı ondan alıyoruz
bir de kalkmış diyor sen ne olmuşsun böyle
nezaketen sesimi çıkarmadım ama sonradan çok pişman oldum
görür o gününü bir daha mama almak yok:)
hatırladıkça sinir oluyorum

benım ne zaman tatıle cıkacagım bıle bellı degıl henuz
ısten kaynaklanan bır sorun degıl esımın ıslerını halletmesını beklıyoruz
sanırım agustosta gıdıcez ama agustosun 21 ramazan ayına gırılıyormus
ılk haftalarında gıtmemız lazım ramazan gunu zor olur
belkı bız de karadenıze gelıcez ama 1 haftalıgına
kalanında ne yapıcaz nereye gıdıcez bılmıyorum
onumuzdekı hafta sonu sıleye kacmayı planlıyoruz ama esım suyun tam ısınmadıgını soyluyor

günaydınnn
bakıyorum sabah sabah kilo mevzusu açılmış ..
hilalcim takma kafana tatlım dışarıdan insanların ne söylediklerini,boşver
beni görenler bilir bende kiloluyum ve kendime öle çok da sıkıntı yapmıyorum. evet sağlığım için ilerde hareketleri kısıtlayabileceği için vermeye çalısıyorum ama bazen olmayınca olmuyor o zaman biraz mola ama kendini harap edip yıpratmaya gerek yok . 9 ayda geldi bu kilolar hemde senin güzel bir varlığın için hemen bir çırpıda gitmesini düşünme.

bizde iki hafta sonra çıkacağız tatile...
ılk önce memlekete kayınvaldemlere..Bir hafta ordayız..Daha sonrada ege sahillerinde dolaşacağız..Aydın.Muğla,ızmir....

kalimero şile çok soğuk
biz iki hafta önce gitmiştik
suya girmemle çıkmam bir oldu

hadı yaa
yazlıga gıdecektık gorumcem sımdı gelmeyın deyınce bızı ıstemıyor sanmıstım :1closedeyes:
fesatlık ıste :1ninca:
kocıste su daha soguktur gıtmeyelım dedı ama cok sıkıldı gıtmek ıstıyordum CADIARZU
demek kı gıdersek bıle suya gıremeyecegız

su soğuk olsa bile ben şile'yi seviyorum biz sahilköy'e gidiyoruz
kumsalı çok güzel
su soğuk olsa bile en azından bir kere girer çıkarsınız kumsalda keyif yaparsınız
bir de iki hafta geçti havalar çok sıcak belki su ısınmıştır

bız de sahılkoye gıdıyoruz canım
yazlık var ama ben kendımle beraber oglumu da suya sokmak ıstıyorum onun ıcın dıkkat edıyorum
yoksa ben gırerım suya kısa surelı de olsa
bakalım bu hafta ne dıyecek kocıs

kızlar günaydın
biz bu cuma gidiyoruz tatile , dün bavulumuzu hazırladım ama çok paniğim bişey unutucam , zor durumda kalıcam diye :sinifsinif:
bebekle tatil hazırlığı bile zormuş yaaa , canım çıktı son bir haftadır , buraya bile uğrayamadım.. varsa önerisi olan iyi olur , kafam karışık baya :uhm:
kilo olayı ise başlıca sorun , gerçekten şişkoyum ve bu şekilde kocamın çalıştığı otelde tatil yapacak olmak çok üzüyo beni :a015:

günaydın kızlar
eylülcüm cuma günü arkadaşımın düğünü var o yüzden gelcem çarşambadan gelirim diyodum ama cuma akşam düğüne gelcem heralde h.sonu ordayım uyarsa h.sonu gelirim uymazsa da haftaiçi kalırım bende özledim meloşumla seni
lavişçim ohh valla keyif sende:))deniz karşında izinlisinde gez,denize gir kızınla ne güzelopuyorumnanaktan
hilalcim o patavatsızlar heryerde var malesef.... bana da söylüyolar hatta bana söylemeyi boşver annemle ablama bile söylüyolar aa nekadar şişmanlamış diye aslında çokta şişman değilim sadece eskiden çok zayıftım onla kıyaslayınca öyle diyolar ve beni sinir ediyolar zayıfkende aa ne kadar kurusun derlerdi yani patavatsız insan herşekilde gösteriyo kendini:1ninca: sanki keyiften aldık kiloları ayrıca keyiften alsak bile böyle konuşmaya hakları yok

andinacım bana gelemeden tatilemi gidiyosun( biz biyere gitmiycez heralde bu sene istanbulu bekliycez(
cnm valla git gez kocanla çocuğunla, giy mayonu ya da bikinini gir denize kimseyide takma çocuk doğurduk ve emziriyoruz ha deyince zayıflanmıyo eğlenmene bak sen

Canım benim geçmiş olsun. Baksana ilaçları bir de çocuk doktoruna sorsan. Çünkü benim görümcem de doktor ve bir antibiyotikde böyle yazıyordu. Görümcem bunu tüm ilaçlara yazmak zorundalar. Elindeki en hafif antibiyotik. Eğer kullanmazsan vücudundaki iltihap bebeğe daha fazla zarar verir demişti. Doktor bazı zamanlarda yarar-zarar oranını ölçerek bu ilaçları verir demişti. Ben o zaman hamileydim ve kullandım. Belki bu tür bir şeydir canım. Yazık sana da o acı çok kötüdür.

Lavişcim hoşgeldin özlettin kendini. Gerçekten özendiriyorsun yani. Sen anlattıkça ay lanet olsun istanbula diyorum. Karşında deniz kollarında laviş :))))

Hilal canım niye canını sıkıyorsun ki. Tamam tombiki badem olabiliriz hatta hayatımızın tümünü böyle geçirebiliriz kime ne. Hangi patavatsızın senin keyfini kaçırmasına izin veriyorsun ki. Bu arada süt veriyoruz ama bu yememize dikkat etmememiz anlamına gelmiyor. Ben akşam yemeklerini kestim andina gibi. Salata yiyorum sadece. Bolca bir büyük kase. Hem süt yapıyor hem tokluk veriyor. Ya çok inceltmese bile en azından çaba veriyorum diye kendimi iyi hissediyorum.

Hayatım seni görmedim sadece fotoğraflarından tanıyorum ama öyle güzel gülüyorsun ki insan sana bakınca kilolu olduğunu bile düşünmüyor ki. Neşen, keyfin yeter. Allah hep öyle mutluluk versin sana.

Ahadana bi tane daha. Canım sabah 6 da girersin denize kimse görmez kaydirigubbakcemile3 Ya üzüldüğün şeye bak. Tüm otel Batu'ya hayran olacak, seni gören mi olacak sanıyorsun. Biz artık figüranız tatlım. Boş ver keyiflice tatil yap eşinle bebeğinle.

Ben dün bebek görmeye gittim kızlar. Daha 7 günlüktü. Kız dedi vereyim kucağına aman yok dedim korkarım ben tutamam. Eee kızını nasıl tuttun diyor. O başka o zaman fark etmiyorsun dedim opuyorumnanaktan Gerçekten nasıl tutmuşum, nasıl etmişim ben bile anlamadım. Ve dün gece anladım ki ben sanırım çok geçmeden ikinci bebeği yapacağım :ecrin_bebek:

teşekkür ederim julicim opuyorumnanaktan

bu arada oohh ikinci bebeğe karar verilmiş ne güzel ..
az evvel çok eski bir müşterim geldi onunla konuşuyorduk da bana diyorki arayı çok açma mutlaka ikinciyi yap bak yalnız kalmasın kızın :) ay bir an gözümde canlandı nasıl olur acaba diye bende heveslenmedim dersem yalan olur.

dün akşam amcamlar geldi anneme bir kaç saatliğine kalacaklarmış tutturmuşlar bizi görmek için ama kendileri de gelemediler hayda dedik ama bir güzel hazırlandık anneme geçtik tabi o saatten sonra da gidince orada kaldık. Duru kalabalığı görünce uyumamakta ısrar etti bende aldım cimcimeyi geçtim annemlerin yatağına uzandık beraber bana sokulup sarılıp bir uyuması vardı sanki az önce tepinen cimcime o değil .. ben bir yandan saçıyla oynuyorum o da bana şarkı söylüyor ..işte bir kez daha şükrettim böyle güzel bir evlat sahibi olduğum için .. o an düşündüm ona bir şey olursa heralde kafayı yerim. nasıl ufaktı ve ne çabuk büyüdü.allah hepimizin çocuğunu bizler bağışlasın .. ben kızımı özlediimmmmmmm

Ben de çok özledim. Bizimki de gece 11 i geçerek uyumuştu. Biraz önce uyanmış maşallah. Uykusunu da alınca ne tatlıdır kimbilir şimdi ( Bi koklasaydım sonra hemen işe dönseydim ona bile razıydım. Bizim şirketteki diğer anneler, sen hala alışamadın, biz burada dinleniyoruz, işe gelince tatil yapıyoruz diyorlar. Ben nasıl alışayım ki. Benim dünyam kızımın yanı ay ağlıcam şimdi ama yaaaa

belki de 1-2 yaşından sonra bızde öle diyeceğiz işe gelince ama şimdi daha çok erken ..

az önce annemle konuştum tabi dayanamayıp yine aradım ya benim cimcime merdivene tırmanmaya başlamış :)) ilk basamağa çıkmış ve uzanmış oraya dinleniyormuş şimdi tabi annemde sürekli yanında. artık ben bir an bırakamam bunu çok fena oldu benden artık yemek falan beklemeyin benim daha mühim işlerim var diyo .. off çok yaramaz olacak bu kız :))

bizimkisi de çok fena
emekleyerek evin her tarafına gidiyor
annem gel dedikçe de aksi yöne doğru emekleyip kaçmaya çalışıyormuş
çok yaramaz olacakmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…