- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.561
kalimero canım benim iş yoğunluğum sene sonu haddinden fazla oluyor canım eee o kadar da hakkımız olsun demi :kedi:lavıs sende amma gezıyorsun yanee hee
ne rahat ısın varmıs senın kıskandım valla
denızler, gezmeler, ızın uzatmalar ohhh ne guzel
bız daha tatıl yuzu gormedık henuz
kızlar dün iş çıkışı öyle canım sıkıldıki anlatamam...
Bir seneye yakındır görmediğim bir tanıdıkla karşılaştım..Adam beni görür görmez söylediği şey ''ayyy sen ne olmuşsun böyle..şişmişsin kız'' dedi..Öyle aman aman bi samimiyetimizde yok..Bende kızdım valla..İnsan önce bi merhaba der..Şişip şişmemem sizi çokmu ilgilendiriyor dedim..Mahçup oldu tabiki ama ne yapayım..Zaten bu kilo konusunda çok hassasım bide böyle luzumsuzlarla karşılaşınca deli oluyorum..
kalimero canım benim iş yoğunluğum sene sonu haddinden fazla oluyor canım eee o kadar da hakkımız olsun demi :kedi:
ya benimle çalışan çok sevdiğim bi abim daha var o beni idare ediyor şuan iş yerindeyim bi dosya hazırlayıp eve döneceğim umarım en yakın zamanda iznin gelir de rahatlarsın sende şeker....
kalimero şile çok soğuk
biz iki hafta önce gitmiştik
suya girmemle çıkmam bir oldu
selam
iki gündür şiddetli ağrılarım sonucu gittiğim hastanede safra kesemde ve böbreklerimde iltihap olduğu ortaya çıktı ,fakat maallesef emzirdiğim için tedavi olamıyorum ,birsürü ilaç verdi hiçbirini içemem tabi,memeden kesilene kadar çekicem malesef ,
:
lelalcim sağol canım ,dr 'a sordum canım ilaçları yazarken emziriyorum dedim kullanabilirmiyim ,evet dedi sorun olmaz ,eczaneye gittk ilaçları aldık eve geldim prospektüsü bi okudum ki anne sütüne geçer ve bebeklerde ciddi hasara neden olur diye yazıyodu..hemen attım ilaçları tabi,sanırım yapacak bişey yok ..
eylülüm geçmiş olsun canım ya bencede bitkisel ilaçları dene canım en yakın zamanda geçer inş..
lavişiniz gelemiyor artık ya 10 gündür yatılı misafirirm var evde bi trülü giremiyorum iznimi uzattım 10 gün daha rapor aldım eve girmeden durmadan geziyoruz görümcemlerle bugünde eltimdeydik ohh yedik içtik ya bazen işe dönmesem diyorum zaten benim bıdık bana iyice alıştı önceden bi sabah bi akşam görüyorduu birde artık bensiz uyumuyor ne yapıcaz bilmiyorum
kızlar dün iş çıkışı öyle canım sıkıldıki anlatamam...
Bir seneye yakındır görmediğim bir tanıdıkla karşılaştım..Adam beni görür görmez söylediği şey ''ayyy sen ne olmuşsun böyle..şişmişsin kız'' dedi..Öyle aman aman bi samimiyetimizde yok..Bende kızdım valla..İnsan önce bi merhaba der..Şişip şişmemem sizi çokmu ilgilendiriyor dedim..Mahçup oldu tabiki ama ne yapayım..Zaten bu kilo konusunda çok hassasım bide böyle luzumsuzlarla karşılaşınca deli oluyorum..
şişmanlık konusunda bana da nerdeyse 30 yıldır gittiğimiz eczacımız aynı şeyi yaptı
kucağımda bebeği de görüyor
bütün mamalarımızı ondan alıyoruz
bir de kalkmış diyor sen ne olmuşsun böyle
nezaketen sesimi çıkarmadım ama sonradan çok pişman oldum
görür o gününü bir daha mama almak yok:)
hatırladıkça sinir oluyorum
günaydınnn
bakıyorum sabah sabah kilo mevzusu açılmış ..
hilalcim takma kafana tatlım dışarıdan insanların ne söylediklerini,boşver
beni görenler bilir bende kiloluyum ve kendime öle çok da sıkıntı yapmıyorum. evet sağlığım için ilerde hareketleri kısıtlayabileceği için vermeye çalısıyorum ama bazen olmayınca olmuyor o zaman biraz mola ama kendini harap edip yıpratmaya gerek yok . 9 ayda geldi bu kilolar hemde senin güzel bir varlığın için hemen bir çırpıda gitmesini düşünme.
kızlar günaydın
biz bu cuma gidiyoruz tatile , dün bavulumuzu hazırladım ama çok paniğim bişey unutucam , zor durumda kalıcam diye :sinifsinif:
bebekle tatil hazırlığı bile zormuş yaaa , canım çıktı son bir haftadır , buraya bile uğrayamadım.. varsa önerisi olan iyi olur , kafam karışık baya :uhm:
kilo olayı ise başlıca sorun , gerçekten şişkoyum ve bu şekilde kocamın çalıştığı otelde tatil yapacak olmak çok üzüyo beni :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?