2008 Kasım Anneleri

Piroşum artık dönünce gelicez sana söz , zaten batu özlemiş biricik aşkını öyle dedi , hem bronzlaşsın yüzerek kas yapsın biraz da gönlünü çalsın piraye hanımın opuyorumnanaktan

Julicim saol valla moral oldu söylediklerin , doğru kimse bana bakmaz batu sayesinde ama ne biliyim ya hiçbir kıyafetime sığamıyorum , bi bavul hazırlim dedim çıkardım plaj kıyafetlerini insan birine de mi sığmaz ya , gittim alışveriş yaptım , sil baştan dolap yaptım , babam da fazla masraf yapma nasıl olsa zayıflayacaksın diyo ama bana hiç zayıflayamayacakmışım gibi geliyo ne yalan söylim mafoldumben

andinacığım çok takıyorsan kafaya deniz kenarında mayo ve bikini üzerine giymek için şifondan süslü püslü kıyafetler oluyor ya onlardan alırsın batuş'la ilgilenirken ayakta hareket halindeyken giyersin
birkaç tane de kolye takarsın üzerine şık beach kıyafetleri yaparsın

canım aldım zaten , C&A'da çok hoş şeyler var , ordan aldım bişeyler , artık öyle yapıcam bkini üstüne giyicem yoksa kafayı yerim valla şişkocuk halimle :1no2:
gelince de bi diyetisyene gidicem , yoksa bir ömür veremeyeceğim bu kiloları , emziren kadınlara göre de rejim listeleri veriliyormuş , burda bi arkadaşım benden 2 ay sonra doğum yaptı , bu ay başladı diyetisyene 4 kilo verdi , bende istiyorum sositososito

pşşşşş kasımın en güzel şişkoları naber kaydirigubbakcemile3 bende dahil kafamçokkarıştı kalimero hariç mafoldumben
aman ne olmuş azcık kiloluysak biz dünyaya bir can getirdik onun için bütün mekanizmaları çalıştırdık değiştirdik
dünya üzerinde bunu isteyen milyonlarca kadın var onun için kilolarımıza bile şükür edelim

ben ve oğluşum iyiyiz yavaş yavaş parça parça gideyo eşyalarım karmakarış olduk her yer yarım gibi ama olsun hafta sonuna tam olarak yerleşirim umudu var bende

tatile gidecek olanlar bizim yerimizede birer kulaç atın ve olduğunuz yerin tadını çıkartın gerisi hikaye

jülicim 8. ayınız kutlu olsun bu arada kaçmadı gözümden opuyorumnanaktan

Heyttt beee İkoncan geliyor İkoncaaaaan :))))

Canım benim sağol benim gözümden kaçmış, zeynamın gözünden kaçmamış. Helal vallahi.

Ya kızlar denizanası banlanmış sanırım. Hiçg ören konuşan oldu mu

julicim denizanası evet banlandı ( son durumu nedir bilemiyorum ama ankaraya gitmişti o sanırım bugün dönecekler ..

bu arada valla helal zeyna iyi yakaladın julicim ay dönümünüz kutlu olsun :)))

Ne ikoncan ne ikoncan bekle bodrummm ikoncanların anası geliyooooo sallıycam tüm iskeleleri ağırlığımla
Canım denizanası banlandı , şimdi ankaarada tatil yapıyo deniziyle , sünnetten sonra gittiler henüz dönmediler

selaaam hatunlar zemuszemus
annemdeyim,ablam ben ve oki kahvaltıya geldik akşama kadar dururuz burda.geçmişi çok inceleyemedim.eylülcüm canımın içi çok geçmiş olsun yavrum ya
zeynoşum taşınmak çok zordur anam iyi bilrim,çok taşındım da delikafadulden
ve en şoşkiniz ben mayomu giydim havuzuma da denizme de girdim.amaaann napayım yaa herkes manken mi anasını satayım boşverin yavrular yaa yerimseniben geçen sene de hamileyken bikiniyle giriyodum :roflol:selülitleri zaten hiç söylemiyorum bile,herhalde yakında yanaklarımda filan da çıkacak :roflol:amaaann o kadar çok dert var ki,tamam ben de arada sırada takıyorum ama boooşşşveriiiiinnnnn gitsinn yaaa :teytey:

pşşşşş kasımın en güzel şişkoları naber kaydirigubbakcemile3 bende dahil kafamçokkarıştı kalimero hariç mafoldumben

sankı sen cok kılolusun
dogumundan sonrakı fotoların hıcte oyle degıldı ama
ben zaten hep mınıktım ve omrumun sonuna kadar mınık kalıcııım sanırım

julıcım 8.ayınız kutlu olsun
dun de eylulun 8.ayıydı sanırım onuda kutlarım
denızanası banlanmıstı ama ankaraya gıtmıstı
gelmedı sanırsam

mmf hatun nerede

kız ardiii haberlerde gördüm yüzen iskele yapmışlar Türkbükünde,günlüğü 1.500 TL,tüm yiyip içtiğin de bu paraya dahil ve arkadaşların filan da gelirse 8-10 kişi durabiliyormuşsun,tutçanmı kız o yüzenlerden?bak tutçaksan bizde geliriz :roflol: tv de görünce pek özendim ama mümkün değil o kadar para vermez benimki.anam herşey zenginlere D aramızdaki zenginler alınmasın haaa :roflol:

bu arada 8. aylarına girenler tebrik ederiz her ne kadar kimse bizi tebrik etmese de hhıııh :umursamaz: şaka şaka çok seviyom sizi beennn muuuaaaahhh opuyorumnanaktan

valla artık ben takip edemiyorum ay dönümlerini
artık yaş günü yapacess onu kutlayalım :)))
ama yinede adaşımız olan ama oki namıyla ün salan cimcimemize bizden kocaman bir öpücük opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…