2008 Kasım Anneleri

juli ve saphıra bebişlerinizin 8.ayları kutlu olsun
saphıra buarada hayranım senin şu pozitifliğine valla gel azcık dokun bana da:))
bide seray hiç girmiyo artık 2 çocukla istanbulu gezcem dedi bidaha gelmedi hala geziyomu acep:))))

piroşum yavrum sende çok pozitifsin benim dokunmama hiç ijtiyacın yok,süpersin sen ve güzeller güzeli kızın,anasına bak kızını al şekerrriiimmm

saphiracım 8.ayınız kutlu olsunnnn

tutcam tabi iskelenin en alasını tutucam , hemide o kadar büyük olucak ki tüm kasım analarının ağırlığını taşıyabilecek naniknanik
artık kocam yapıverir orda otel kenarına bi iskele banaaa...
şaka bi yana diyoki bugün kocacım , oğlanı öğle uykusunda odasında uyutucakmış , onlar beraber uyurken bende güneşlenip denize girebilir kafama göre takılabilirmişim.. ay üzülsem mi sevinsem mi anlamadım , pabucum dama atıldı valla adam benim değil oğluyla uyumanın hayalini kuruyo iyi mi :roflol:

gecikmeli 8. ayınız kutlu olsun canım öpüyorum okiyi kocaman
bende hiç dert etmiyon kalan göbüşümü aslan gibi 2 oğlan doğurdum çok normal yani
giyerim bikiiinimi mayomu girerim güneşlenirim
herkez 0 olursa 40 bedeni 42 bedeni kime satacaklar

bugün dikişlerim sızlıyo karnım ağrıyo desem yok tam olarak o çizgim ağrıyo üşüttümde ben mi farkında değilim acaba

evet olabilir kalimerocum bazen çok acıyooo ben de hiç anlam veremiyodum , vay be doğuruyosun sonra da acısını çekmeye devam ediyosun , Allahım ne yüce yaratıklarız biz böleeee

Öncelikle herkese merhaba.Patron olmadığı için tüm işler üzerime yığıldı.Pek giremiyorum siteye.

8.ayını dolduran arkadaşlar, nice 8 aylara , yıllara mutlulukla inşallah.

Andina sana da iyi tatiller.

Şimdi Hilalin moralini düzeltelim biraz.Eczaneye gittiğimde kaç aylık diye soruyorlar.Bebeği değil karnımı soruyorlar.Teyzem beni her gördüğünde maşşşallah diyor. Sonra annemlere gittiğimde arkadaşları ay Yasemin ne olmuşsun, yeme yavrum diyorlar. Başlıyorum hesap vermeye.Evlendiğimde 60, hamile kaldığımda 65, şimdi ise 78 kg.Kocam bir filimden esinlenerek Bade diyor bana.Pehlivan gibi olmuşsun diyor.Hilacim bebişler yaşına girsin akşam yemekleri iptal.Üzülme zayıflarız.Sağlığımız yerinde olsun.:lepi:

Kiloyla alakası olduğunu zannetmiyorum , doktor biraz sallamış gibi geldi bana , o zaman hep ağrır , ayrıca kalmiro minnacık onun da ağrıyosa kilo ile alakası yoktur..
Bu arada kalimerocum 50 dediğini de duymadım okumadım sanma , sadece kaale almıyorum haberin ola :umursamaz:

yooo ben sana demedım kı o rakamı :kedi:
sezeryan dıkıslerının agrısını kıloya baglamaya calısan doktora dedım lmaz:
ben de dedım sezeryanlıyım
benım de dıkıslerım zaman zaman agrıyor
ama kılo namına bende zerre kalmadı :CüvCüv:
nasıl oluyor da kılodan agrıyor
yoksa yoksa ben hastamıyım ıyılesemeyecekmıyım dedım mafoldumben
yoksa kılom ıster 50 olsun ıster 150 ne farkeder canım saglık olsunnn kaydirigubbakcemile5

Tamam ben bişi demedim.

kızlar bu erkekler bebek bakımından ve bizim gösterdiğimiz özenden hiç anlamıyor
şimdi eşim beyoğlu'ndaki bir oyuncak dükkanından belli bir markası olmayan çin malı baby's rattle set diye içinde çeşitli çıngırak ve diş kaşıyıcılar bulunan bir oyuncak seti almış gelmiş bir de 20 tl vermiş bu sete halbuki aynı fiyata hatta daha ucuza tanınmış markaların ürünleri var
çin malı mı nasıl bebeğimize vereceğiz diye söyleyince kızdı darıldı
ben çin malı oyuncaklar ve diğer ürünler konusunda elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum
şimdi nasıl bebeğime veririm bu oyuncakları

Yasmincim sana bişi demedim canımmmm doktoruna dedim , alınma sakın sen üstüne

Remedios üstünde CE yoksa verme oğluna , hatta ce’sine bile dikkat et onu da öğrenmişler onu bile taklit ediyolar , bende de var öle yengem almış getirmiş , atamadım da ayıp olmasın diye attım gardrobun arkalarına duruyo öle... kocanı da eğitcen hayatım , ona anlatcan ne yararlı ne zararlı , yavaş yavaş sabırla , sendeki bilincin , özenin onda olmaması normal , o senin kadar çok vakit geçiremiyo hemde erkekler kulubü diye bişey kurulamadı henüz... hani olsa bi kasım babaları o zaman haklısın kızmakta ama yok işte napıcan kızma garibime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…