- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.601
kızlar dün iş çıkışı öyle canım sıkıldıki anlatamam...
Bir seneye yakındır görmediğim bir tanıdıkla karşılaştım..Adam beni görür görmez söylediği şey ''ayyy sen ne olmuşsun böyle..şişmişsin kız'' dedi..Öyle aman aman bi samimiyetimizde yok..Bende kızdım valla..İnsan önce bi merhaba der..Şişip şişmemem sizi çokmu ilgilendiriyor dedim..Mahçup oldu tabiki ama ne yapayım..Zaten bu kilo konusunda çok hassasım bide böyle luzumsuzlarla karşılaşınca deli oluyorum..
piroşum yavrum sende çok pozitifsin benim dokunmama hiç ijtiyacın yok,süpersin sen ve güzeller güzeli kızın,anasına bak kızını al şekerrriiimmm
Kızlar benim dikişlerim de ağrıyordu.Kadın doğumcuma gittiğimde sordum.Kilodandır dedi.Geriliyo sanırım.
bence alakası yok
50 kg luk bır hatun olarak kılodan agrıdıgını dusunmuyorum
Kiloyla alakası olduğunu zannetmiyorum , doktor biraz sallamış gibi geldi bana , o zaman hep ağrır , ayrıca kalmiro minnacık onun da ağrıyosa kilo ile alakası yoktur..
Bu arada kalimerocum 50 dediğini de duymadım okumadım sanma , sadece kaale almıyorum haberin ola :umursamaz:
Kiloyla alakası olduğunu zannetmiyorum , doktor biraz sallamış gibi geldi bana , o zaman hep ağrır , ayrıca kalmiro minnacık onun da ağrıyosa kilo ile alakası yoktur..
Bu arada kalimerocum 50 dediğini de duymadım okumadım sanma , sadece kaale almıyorum haberin ola :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?