2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlarrr,
hepinize güzel bir hafta diliyorum...eşim evde bugün birazdan çıkacağız, telle randevu alamadığım için hastaneden randevu alacağım...ama teli tekrar deneyeceğim bugün..
sonrada biraz alışveriş yapacağız belki üzerime bişeyler alırım.. bebişlerede kısmetlerinde ne varsa bakım mağazda ne hoşumuza giderse..:))

mrb anne adayları.ben de kasım annesi olacağım inşallah.sizlerle hoş zaman geçireceğimden eminim.birbirimizin deneyimlerimizden faydalanmak iyi olacak.
canım hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..a.s.
julicim bende geçen haftalarda demiştim size belki hatırlarsınız yüzümde dudak kenarında kızarıklıklar pullanmalar oldu diye aynısı göğüs arasında da küçük kırmızılık şeklinde oldu ama doktorun verdiği bepanthene ile geçti şükür.. gebelikte kulanılabilen en güvenilir kremmiş bepanthene..

ata tanem bendede yoğun akıntı oluyor çamaşırımı sık değiştiriyorum.. ama işde bana sanki biraz kokulu gibi geliyor doktordan test isteyeceğim bunun için..
diğer soruna gelince, kesemin kaç mm çıktığını hatırlamıyorum gerçekten.. hem hatırlasamda bişey değişmez çünki benimkilerin kesesi ayrı olduğu için ayrı ayrı ölçülmüştü olsa olsa sizinki kadarlardır.. kuzeninin tek yumurta ikizi olacaksa onlar tek kesenin içinde oldukları için mm yüksek çıkmıştır bizimkilerle bir değil yani..
inşallah sağlıcakla kucağına da alır kuzenin bebişlerini...

haklısın canım tek kese çok büyük olunca doktor öyle demiş kafa işte unuttum sizinkinin ayrı yumurta ikizi olduğunu.sakuranın da öyleydi galiba.buarada o nerelerde görünmüyo nezamandır hale de yok ortalarda kayboldular

evet sakuranında ayrı yumurta ikizleri..sakura en son iyi olduğunu söyledi ve görünmedi canım.. annesinde dinlendiği için nete giremiyormuş... evet haleninde sesi çıkmıyor nerelerde acaba?....

inşallah iyidirler hale işi bırakınca az girerim demişti ama hiç görünmüyo ortalıkta merak etmemek elde değil.umarım bebişleri de kendileri de iyidirler.

Herkese merhaba..

Ben üç gündür girmiyordum ve bu yüzden yaklaşık yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum.. Okumadan içim rahat etmiyor napiyim..

Bizim cumartesi kontrolümüz vardı.. Benim doktorum hiç ayrıntılı ultrasondan bahsetmiyor filan diye endişeleniyordum ama cumartesi gönderdi bizi ayrıntılı ultrasona.. hazırlıklı gitmiştim ama bana alttan bakılmadı çok şükür.. ben hiç sevmiyorum çünkü.. doktor 45 dakika filan inceledi vallahii. her şeyini gösterdi küçük diline varana kadar.. tam 317 gr. olmuş kızım teyzeleri.. artık boy ölçüsü veremiyorlarmış ama hemen hemen her yerini tek tek ölçüyorlar.. kafa çevresi, çapı, kemik uzunlukları vs.. her şy yolunda çük şükür şimdilik.. kıpır kıpırdı kızım içeride, haraketleri de bayaa iyiyimiş.. kendi doktorum bir ay sonra gittiğimde beni şeker yüklermesine gönderecekmiş, onu söyledi..

İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza çocuklarımızı..

Hisem maşallah canım. çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Ayrıntılı ultrason siyah beyaz değil değil mi. Hani şu renkli olanlarla mı bakıyorlar?? 45 dakika da bayağı iyiymiş. Normalde en fazla 30 dakika diye biliyordum...

hisemcim gözünaydın canım sende geçtin demek ayrıntılı ultrason testinden... arkadaşlar bakın herkesde bir olmuyormuş demek alttan bakmaya doktorlar karar verir gerekli görürlerse ..
bebişininde sağlıklı olmasına çok sevindim...şeker yüklemesi 6. ayda yapılıyor o zaman inşallah onuda atlatırsın ...
valla hepimiz inşallah sağsalim atlatırız, bu prosedürleri..

çok teşekkür ederim kızlar, sağolun..:1hug:

benim ultrason renkli değildi juliannecim, ama he rorganın görüntüsünü dondurup görüntü aldı ve kontrol sonrası renki çıktı alıp bir de rapor yazarak verdiler bana.. bu raporu kendi doktoruma göstereceğim.

ya kızlar benim doktor da bahsetmedi hiç ayrıntılı ultrasondan falan.zaten birsüre sonra bebek iyice büyüyünce parça parça görebilcekmişiz ultrasonda çünkü ekrana sığmıyomuş oyüzden boy ölçüsü veremiyorlar sanırım benimde haftaya c.tesi kontrolüm.kızlr şu ayrıntılı ultrasonu anlatsanıza azcık çok merak ettim.buarada tetanoz aşısı olan varmı?20.haftada oluyomuş galiba.ben doktora sordum sen onları düşünme ben hepsini halledicem dedi.şimdi ben gittimde herzamanki gibi muayene mi olucak yoksa başka bişeyler olucakmı?

günaydın kasım cimcimeleri..herkese selamlar.bizde şimdi kızımla kahvaltı yaptık..biraz geç oldu ama hafta sonu yorgunluğundan bugün biraz geç kalktık keyif yaptık yanii..kızım acıkıp ta vurmasaydı daha yatcaktım..herkese iyi haftalaaaarrrr...

bu arada sanırım aşıyı sadece sağlık ocağı yapıyor kıslar
hisemcim bu arad gözün aydın güzelim geçen gittiğimde banada boy ölçümü
veremeyiz artık büyüdüler dedi

atatanemcim, benim de doktorum hiç bahsetmemişti şimdiye kadar, belki bu kez seni de gönderir, ya da belki de göndermez.. benim kuzenim 28 şubatta doğum yaptı, o girmemiş mesela.. olmazsa sen bu kez bir sorrarsın doktoruna.. .

Bu hafta gittiğimizde bizi başka bir yere gönderdi.. Bazı arkadaşlara alttan bakılmış ama bana yine her zamanki gibi karnımdan bakıldı.. Bayaa uzun sürüyor.. Doktor her organını inceliyor.. Baş çevresi, başının çapı, kol ve bazak kemikleri gibi ölçülecilecek her organı ölçüyor.. boğazı, burnu, gööz çukurları, kalbin duruşu, ritmi, mide, böbrekler, barsaklar, mesane.. dedim ya tüm organlarına tek tek bakıyor ve her organın görüntüsünü dondurup, sonra renkli çıktı ile fotoğraflıyorlar.. benim ultrason internetten gördüğüm renkli ya da 3-4 boyutlu olanlardan değildi, normaldi yani.. biz anlamıyoruz ama doktor tek tek her şeyi gösterince anlayabiliyorsun.. senin de dediğin gibi, artık öyle boy ölçüsü veremiyorlar ama her organını ölçüp biçiyorlar.. uzun uzun izliyorsun yani bebeğini , çok zevkli bir şey..

tetanaz aşısına gelince; doktor bana da bu hafta ol dedi, ama ben iki yıl önce iş yerinde oldum deyince o zaman gerek yok dedi. bir sonraki kontrolümüz 18 Temmuz'da ve o zaman beni şeker yüklemesine gönderecekmiş, onu söyledi..

kızlar ben cok heyecanlıyım bi okadar da cok gergin lütfen dua edin saat 2 de dr gidiyorum üçlü testimin sonuçları geldi onu gösterecegim ama cok korkuyorum dokunsalar aglayacagım valla ne olur dua edin olur mu gelince yazarım tekrar by by

selam kızlar nasılsınız?
bakıyorum da teker teker şu testlerden geçiyoruz
benim de haftaya pazartesi ayrıntılı ultrason için randevum var sekreter canım içini ferah tut boşu boşuna kendini ve bebeğini strese sokma
hayırlı haberlerle döneceksin bak bekliyoruz canım

kızlar bu arada hafta sonu çok yoruldum
kociş çok yardımcı oldu ama azıcık ayakta durmak bile yetiyor artık bize
kocacım camları sildi koltukları çekip tek tek temizledi ama
sanki hepsini ben yapmışım gibi belim ve kuyruk sokumum fena ağrıdı
bugünde misafirim geliyor
hamilelikte zor bu işler anacım zor

merhabalar kızlar
kaç gundur duzgun gıremıyorum neler konusmussunuz oyle
bende ayrıntılı usg yı merak edenlerdenım
ctesı gunu mısafırım gelıcek dıye 3 saat temızlık yaptım bır saatte yemekle ugrastım cok yoruldum
dunde dısarı cıkmak zorunda kaldım cok yorgun ve bıtkınım konusmaya halım bıle yok
kızlar benım ıkı ggsumun arasının bıraz altına ıgne batırıyorlarmıs gıbı oluyor ve karnıma doğru sancılarım oluyor bı kac zamandır 3 oldu boyle hastalandıgım :çok üzgünüm:

ben geldim kıslarrrrrrrrrrrr ve dr amcamız herşeyin yolunda oldugunu hiç bir risk olmadıgını söyledi ama gercekten cok korkmuştum kızlar ya..valla zormuş bu anne olmak gercekten.allah bebeklerimizi bizlere bagışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…