- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.361
canım hoşgeldin aramıza güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle..a.s.mrb anne adayları.ben de kasım annesi olacağım inşallah.sizlerle hoş zaman geçireceğimden eminim.birbirimizin deneyimlerimizden faydalanmak iyi olacak.
julicim bende geçen haftalarda demiştim size belki hatırlarsınız yüzümde dudak kenarında kızarıklıklar pullanmalar oldu diye aynısı göğüs arasında da küçük kırmızılık şeklinde oldu ama doktorun verdiği bepanthene ile geçti şükür.. gebelikte kulanılabilen en güvenilir kremmiş bepanthene..Bu arada hamilelikle ilgili ne şikayet varsa hepsi tek tek başıma geliyor. Dur bakalım daha ne göreceğiz. Bu hafta da yüzümde bir tane, sol kolumda üç tane olmak üzere, küçük kızarıklık gibi bir şey çıktı. Çok ince damar görünüyor gibi bir kızarıklık bu. Araştırdım bu da korkulacak gibi bir şey değilmiş. Şöyle bir bilgi buldum:
Gebelik hormonlarının etkisi ile yüz,omuz ve kollarda küçük damar uçlarındaki genişlemelere bağlı olarak kırmızılıklar (spider nevi ) görülebilir.
Sizde bunu yaşayan var mı? Gerçi cildim çok hassas. Zaten güneşe alerjim de vardır. Muhtemelen ondandır diyorum. Sizde yoksa umarım olmaz... Küçücük bir şey ama insan takıyor işte.
buarada kızlar akıntımda koku yada renk yok allahtan içimi rahatlattınız hepinize teşekkür ederim çok kafama takıp korkmuştum
ya kızlar ben çok iştahsızlaştım hiçbişey yiyesim yok yemek falan yemiyom doğru dürüst bebek beslensin diye ceviz meyve falan yiyiyom yoksa hiçbişey yiyesim yok herhalde sıcaklardan oluyo bu.
kızlar buarada bişey sorcam ilk ultrasonunuza kaç haftalıkken gittiniz ve kese kaç mm çıkmıştı?
neden soruyom biliyonuzmu kuzenim hamile demiştim ya 5 haftalıkken ultrasona girdi kese 23.22mm çıktı benim 2.90mm çıkmıştı hemde 6 haftalıkken.nazlımelek sakura sizin kaç çıkmıştı?doktor tekiz olma ihtimali var demiş yani tek yumurta ikizi olabilirmiş.ondan soruyom nekadar ihtimali var diye??
ya kızlar benim doktor da bahsetmedi hiç ayrıntılı ultrasondan falan.zaten birsüre sonra bebek iyice büyüyünce parça parça görebilcekmişiz ultrasonda çünkü ekrana sığmıyomuş oyüzden boy ölçüsü veremiyorlar sanırım benimde haftaya c.tesi kontrolüm.kızlr şu ayrıntılı ultrasonu anlatsanıza azcık çok merak ettim.buarada tetanoz aşısı olan varmı?20.haftada oluyomuş galiba.ben doktora sordum sen onları düşünme ben hepsini halledicem dedi.şimdi ben gittimde herzamanki gibi muayene mi olucak yoksa başka bişeyler olucakmı?
kızlar ben cok heyecanlıyım bi okadar da cok gergin lütfen dua edin saat 2 de dr gidiyorum üçlü testimin sonuçları geldi onu gösterecegim ama cok korkuyorum dokunsalar aglayacagım valla ne olur dua edin olur mu gelince yazarım tekrar by by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?