2008 Kasım Anneleri

andinacığım o CE işaretlerinin çoğu sahte
ben ithalat işiyle uğraşıyorum bu yüzden %99'unun güvenilir olmadığını biliyorum
aslında güvenilir markaların bile Çin'deki ürünlerine ne kadar güvenilir bilmiyorum
ben oyuncaklar konusunda bir sürü markayı inceledim özellikle e-bebek'ten kontrol ediyorum çünkü e-bebek'te her ürünün açıklamasında üretim yeri yazıyor
mesela chicco ve playskool markalarının oyuncaklarının bazılarında kumaş desenleri aynı demekki iki marka da fason olarak çin'de bir yer de ürettiriyor
ürünlerin üzerinde ise sanki çin'de kendi kontrollerinde olan bir fabrikada üretiyorlarmış gibi yazıyor
bebedor markası da nuny'nin türkiye satıcılığını almış onlar zaten çin'den bebedor diye getiriyordu şimdi de nuby'lerin aynı ürünlerinin üzerinde bebedor yazıyor bunlar da aynı yerde ürettiriyormuş iki markayı da basıp gönderiyorlar
türk malı oyuncak üreten bir tek pilsan markası var
onun oyuncaklarında ise çeşit sınırlı ve çoğu erkek bebekler için

mersi şekerim,komple tatile çıkıyoz o zaman desene hihoyyyt
sağol cicim...dimi yaa oohhh çatır çatır doğurdukk kızz dimii alkisalkisalkis

kızlar ara ara benim de sezeyan yerim sızlıyo,acıyo.böyle kesik acısı oluyo.kilodan oluyorsa bende olması çok normal :kedi: ama üşütmeden oluyorsa üşüttüğümü farketmiyorum demektir.bilmiyom valla anlamadım

ben hep şu çin malı olayına dikkat etmişimdir artık dünden itibren tamamen çıkarttım kitabımdan
evet saphiracım çatır çatır doğurduk Allahım bu duyguyu bize nasip etti
ister 0 beden ister 42 olalım biz meleklerimizle övünelim
dikişlerin kilo ile hiç alakası yok sanmıyorum bende 52 kiloyum ama bi acıyoki bazen benim doktorum üşütme ve yorgunluk demişti büyük etken

hihoyyyyyyytttttt noluyo bakiim burda çekülün dağılın ben dohtorum

çalıntı
laelaelaelaelae

neysem yarın formata gidiyo pc benide yalvar kıyamet denize çağırıyolar ama yok yaa mikroskobiğim ziyan zebil olur oralarda fatihi yollucam alırlarsa
yarında ilk göz ağrımın doğum günü bakalımne alıcaz

hırsuz karuuuu :tomato:
nolcek git denize dicem ama senin yerinde bende olsam gitmezdim valla hele günü birlik çok yorar insanı
şimdi unutmadan söleyim ilk gözağrının doğum günü kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla mutlulukla canım benim öpüver bide kocaman benim için

günaydınn kızlarr
evet bugün gerçekten istanbul yanıyor 39-40 dereceyi görecekmişiz tabi bi de bunun hissedileni var ya bakalım artık ..

mmf cim oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım birlikte daha nice senelere.
ben de sezeryan dikiş yeri ağrısının kilo ile alakalı olduğunu hiç sanmıyorum çünkü ben kiloluyum ama benim en fazla 1-2 kere sızlamıştır o kadar. kiloyla paralel olsaydı yanmıştım :))

günaydın hatunlar
bugün dincim dinamiğim sanırım bu sabah kaynanamla karşılaşmadığım için kendimi iyi hissediyorum
anneme bıraktım yiğidimi ohhh nasıl kendimi rahat hissediyorum tahmin bile edemezsiniz

günaydın kızlar
mmmf cim büyüyk oğluşunun doğum günü kutlu olsun
ayy şu çin mallarından bıktım ben yaa,heryerde karşımıza çıkıyo chıcco larda bile yazıyo bazılarında ama diyorum chıcco denetimi iyidir heralde bundan sonra chıccolarında üretim yeri italya olnalarını alıcam sadece,fıscher prıce da da yazıyo çin ee biz bu markalara da güvenemiyeceksek ne alalım,ayrıca benim eşimde dikkat etmiyo pek çin malı filan beğenirse alır

Günaydınlar herkeseee...Artık Çin malı olmayan hiçbir şey yok ki. Ben de bir ara takıntı yapmıştım ama baktım olacak gibi değil bıraktım artık. Dediğin gibi ünlü markalar da artık Çin'de üretim yapıyor. Bize Amerikadan hediye geldi, hepsi Çin malı. Bence oyuncak için CE'ye bakmakla yetineceğiz artık.
Bu arada uykusuzluktan ölüyorum. İkinci diş vakası mı yaşıyoruz acaba. Gece sürekli uyandık ve ağladık. Araba kullanırken resmen boş yollarda gözümü kapattım sabah gelirken:1closedeyes:

dişsizler klubü kuracağız yakında galiba
biz de hem diş yok hem de belirtisi yok gibi
özellikle alt damak dümdüz, ince ve pembe pembe
ne bir kabarıklık ne bir beyazlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…