2008 Kasım Anneleri

huysuzluk belirtileri var
onları da sıcağa yoruyoruz artık
bir de balkona alışmış yağız
içeri girince mızmızlanmaya başlıyor
el kadar çocuk içerisi dışarısı ayrımını yapıyor artık
önceden koyduğumuz yerde kalıyorlardı

höööyyytt noluyonuz bakem
dişsizler kulübü varmış bizde gelemek istemiyos bizim 2 dişimiz şaşkın bakışlarımız arasında çıktı
yani hiç bi belirti olmadan çıkardı bence bu huysuzlukların hepsi sıcaktan ben bilem cinnet geçirecek kıvama geliyorm o yüzden bebekler çok çok haklııı

Sen bide benim kıza görsen babası kangurusunu takınca nasıl mutlu oluyo nasıl anlatamam...babası onu almadan bi kenara saklanıyo...hemen başlıyo ağlamaya..şimdi iyide kışın ne yapcaz bilmiyorum.şimdi babası yanında okullar açılınca ne yapacaz bakalım...:1hug:

Çok şanslısın zeynacım genelde anneler diş çıkartmasından şikayetçilerdir...

bizim dişler de iki oldu görünmeyede başladı fare gibi:))piroş biraz zorlandı dişlerde ama bunada şükür hiç uykusuz kalmadım iştahı gitmişti biraz
temizlik yaptım dip köşe piraye uyurken tam dinlencektim uyandı cimcime benim oturmamı bekliyomuş:))

selam ,biz bugün 2 de uyandık :kedi:
dün gece 3 e kadar oturduk ,arkadaşım vardı bende sohbet muhabbet derken o saat oldu ,melis erken yatmasına rağmen o da 2 de uyandı ,sanırım benim uykusuz olduğumu anladı uyanmadı opuyorumnanaktan
hiçbir iş yapamadım daha pöffff
yine çoook sıcak

Merhaba kızlar.Bugün yine çok uykusuzum.Gece saat başı kalktık yine.Dayanamıyorum artık.Arasıra kızıp bağırmaya başladım oğluma.Çünkü çok huysuz.Yaşamaktan zevk almaz hale geldim.Bazen eve bile gitmek istemiyorum.Diş çıkaramadı, üzerime çok düşüyor, heran yapışık gezmek istiyor, oturamıyoruz.Hep ayakta dolaşacaz.Bugün odasını ayıracam.Umarım düzelir.Akşam telsiz almayı düşünüyorum.Kullanan var mı?Memnun olanlardan marka tavsiyesi istiyorum mümkünse.

yasminciğim banyo yaptırıp bir de bebeyağı ile masaj yapıp bir de gece mamalarından verip yatırsan belki iyi uyur

bir de anneler böyle bunaldıkları durumda dışarıdan yardım alsınlar deniyor
mutlaka eşin, annen veya başka biri en azından 3-4 gün sizin evde kalıp bebekle geceleri ilgilense ve sen başka bir odada uyusan, dinlensen ve o stresini de üzerinden atsan
çünkü bebekle hep sen ilgilendiğin için geceleri şımarıklığı sana da olabilir
bir başkası baksa belki de çok mızmızlanmadan uyuyacak

bir de şöyle bir yazı buldum blogların birinde:

Çocuğunuzun iyi uyumasını istiyorsanız, odasını serin tutun

"...Evet, konforlu bir yatak odası 22 derece olmalıdır, tabiki uyumadığınız zamanlarda. Aslında, ideal uyku ısısı 15,5 ile 21 derece arasındadır (60- 70 Fahrenheit). Vücut ısısındaki ani bir düşüşün ardından uykuya dalarız. Banyo yaptırmanın, çocukların uykuya dalmasını kolaylaştırmasının nedeni de budur aslında. Banyo çocuğunuzu rahatlatır ve onu ısıtır, sonra serin oda ıslak vücudunun ısısını düşürür ve çocuk uykuya dalar.

Çocuğunuzun odasını ısısını, yatağa yatırmadan en az bir saat önce düşürün. Eğer unutuyorsanız bir otomatik termostat alın. Her gece ısı düşecek ve sabah tekrar yükselecek şekilde ayarlayın... "

Sağol canım.Bugün ayıracam, yerde yatacak.Üzerini de hafif giydireyim.Üzerini açtığı için uzun kollu giydiriyordum.Bu aralar pek bişi yemiyo, kendini atıyo resmen.Yani istediğim şeyi yediremiyorum.Eşim bakacaktı gece, onda durmuyor.Deneme yanılma yapacam bugün.Hep kendimi kızmama konusunda konsantre etmeye çalışıyorum.Ama günlerce uykusuz kalıyorum.Kızınca odadan dışarı çıkıyorum ama yine de olmuyor.Çok üzülüyorum kızdığımda, suçluluk duygusuna kapılıyorum.Psikolojik savaş veriyorum resmen.

bir de bebeği biraz yormak gerekiyor galiba uyumadan önce
yıkamadan önce babası en azından 5-10 dakika ellerinden tutup yürütse hoplatıp zıplatsa
ne kadar yorulursa o kadar çabuk uykuya dalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…