- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.661
bizde varız o kulübe üye kaydirigubbakcemile3 ama bizim damaklar çok kabarık.dün 13 aylık bir oğlu olan arkadışıma sordum,onunkininde dişleri 10 aylıkken filan çımış ve şimdi 9 tane dişi varmış.her bebeğin farklı gelişimi var.kiminin erken çıkıyor.geç çıkması daha iyiymiş diye duydum.çocuk diş çıkarken sadece dişe odaklanıyormuş ister istemez ve dolayısıyla gelişimindeki diğer hareketleri öğrenemiyormuşdişsizler klubü kuracağız yakında galiba
biz de hem diş yok hem de belirtisi yok gibi
özellikle alt damak dümdüz, ince ve pembe pembe
ne bir kabarıklık ne bir beyazlık var
cnm bi iştahsız bebek bi de uykusuz bırakan bebek çok zor,Allah hepimize kolayulık versin.bende chicco nun telsizi var cnm memnunum.ama biraz cızırtı var.philipsinkinde cızırtı omuyormuş diye duydumMerhaba kızlar.Bugün yine çok uykusuzum.Gece saat başı kalktık yine.Dayanamıyorum artık.Arasıra kızıp bağırmaya başladım oğluma.Çünkü çok huysuz.Yaşamaktan zevk almaz hale geldim.Bazen eve bile gitmek istemiyorum.Diş çıkaramadı, üzerime çok düşüyor, heran yapışık gezmek istiyor, oturamıyoruz.Hep ayakta dolaşacaz.Bugün odasını ayıracam.Umarım düzelir.Akşam telsiz almayı düşünüyorum.Kullanan var mı?Memnun olanlardan marka tavsiyesi istiyorum mümkünse.
hiç bilmiyordum,hiç araştırmamışım bu konuyu.teşekkürler cnmbir de şöyle bir yazı buldum blogların birinde:
Çocuğunuzun iyi uyumasını istiyorsanız, odasını serin tutun
"...Evet, konforlu bir yatak odası 22 derece olmalıdır, tabiki uyumadığınız zamanlarda. Aslında, ideal uyku ısısı 15,5 ile 21 derece arasındadır (60- 70 Fahrenheit). Vücut ısısındaki ani bir düşüşün ardından uykuya dalarız. Banyo yaptırmanın, çocukların uykuya dalmasını kolaylaştırmasının nedeni de budur aslında. Banyo çocuğunuzu rahatlatır ve onu ısıtır, sonra serin oda ıslak vücudunun ısısını düşürür ve çocuk uykuya dalar.
Çocuğunuzun odasını ısısını, yatağa yatırmadan en az bir saat önce düşürün. Eğer unutuyorsanız bir otomatik termostat alın. Her gece ısı düşecek ve sabah tekrar yükselecek şekilde ayarlayın... "
hırsuz karuuuu :tomato:
nolcek git denize dicem ama senin yerinde bende olsam gitmezdim valla hele günü birlik çok yorar insanı
şimdi unutmadan söleyim ilk gözağrının doğum günü kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla mutlulukla canım benim öpüver bide kocaman benim için
mmmf cim oğlunun doğum günü kutlu olsun,hep birlikte ömür boyu mutlu olun..
iyi geceler ..
mmmfcim oğlunun doğumgnü kutlu olsunn,nice seneleree,yakışıklıyı öpüver yerimize opuyorumnanaktan
gunaydınnnnn
mmf nerdesın sen yawww
yakısıklı oglunun dogum gununu kutlarım canım
ben com yorgunum yaa
belım de agrıyor
uyumadı ve uyutmadı benım kucuk sıpa yıne
günaydın
istanbul da yanıyor bugün
mmmf oğlunun doğum günü kutlu olsun canım
günaydınn kızlarr
evet bugün gerçekten istanbul yanıyor 39-40 dereceyi görecekmişiz tabi bi de bunun hissedileni var ya bakalım artık ..
mmf cim oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım birlikte daha nice senelere.
ben de sezeryan dikiş yeri ağrısının kilo ile alakalı olduğunu hiç sanmıyorum çünkü ben kiloluyum ama benim en fazla 1-2 kere sızlamıştır o kadar. kiloyla paralel olsaydı yanmıştım :))
sağolun kızlar teşekkürler iyi varsınız yaagünaydın kızlar
mmmf cim büyüyk oğluşunun doğum günü kutlu olsun
ayy şu çin mallarından bıktım ben yaa,heryerde karşımıza çıkıyo chıcco larda bile yazıyo bazılarında ama diyorum chıcco denetimi iyidir heralde bundan sonra chıccolarında üretim yeri italya olnalarını alıcam sadece,fıscher prıce da da yazıyo çin ee biz bu markalara da güvenemiyeceksek ne alalım,ayrıca benim eşimde dikkat etmiyo pek çin malı filan beğenirse alır
denizannem geçmiş olsun canımteşekkür ederim canım:))
günaydın hatunlar
bugün dincim dinamiğim sanırım bu sabah kaynanamla karşılaşmadığım için kendimi iyi hissediyorum
anneme bıraktım yiğidimi ohhh nasıl kendimi rahat hissediyorum tahmin bile edemezsiniz
günaydın kasım anaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?