2008 Kasım Anneleri

yasmincim üzme kendini .. remediosa katılıyorum tüm söyledikleri tecrübe ile sabittir
biz her akşam yatırmadan önce mutlaka yıkıyoruz.
yıkamadan önce karnını doyuruyorum bıraz zaman gecıyor sonra oynamaya baslıyoruz mıncıklaya mıncıklaya alt alta üst üste tabi yoruluo bu sonra salondan banyoya kadar yürüyoruz ben banyosunu hazırlıyorum ve küvetine atıyorum yarım saat kadar da suyla oynuyor şap şap heryer su içinde kalıyor tabi :)) sonra kurulayıp güzel bir vucüt masajı yağlı yağlı ..artık bizimkide alıştı masaja yapmayınca bağrınıyor :))) en son biberon mamasını hazırlıyorum eline veriyorum müziğini açıyorum ve yerken uyuyor cimcime çok şükür. dene sende tatlım bakalım sizde nasıl olacak ..inşallah en kısa zamanda uykusu düzene girer.

selam kızlar
uzun bir aradan sonra yine geldim, hepinizi özledim:))
geçmişi okuyamadım kusuruma bakmayın kaç sayfa olduğunu bile bulamadım, geçen hafta ankaraya gittik, bir hafta kalıp döndük, nasıl rahattım anlatamam, benimki kucaktan kucağa gezdi sabahları uyudum vs.

bu arada bizden önemli bir haber olarak ankarada eşimin arkadaşına gittik asansörden indikten sonra merdivende düştüm, üstelik denizde kucağımdaydı, bende hasar var biraz ama allahtan oğluşumda hiç bir şey yok allah korudu ikimizide:))

bu süre içinde oğluşumun günlüğüne bir kaç şey ekledim viedo resim vs ilgilenen annelere duyurulur:)

tüm anneleri ve bebişlerini öpüyoruma.s.

dişsizler klubü kuracağız yakında galiba
biz de hem diş yok hem de belirtisi yok gibi
özellikle alt damak dümdüz, ince ve pembe pembe
ne bir kabarıklık ne bir beyazlık var
bizde varız o kulübe üye kaydirigubbakcemile3 ama bizim damaklar çok kabarık.dün 13 aylık bir oğlu olan arkadışıma sordum,onunkininde dişleri 10 aylıkken filan çımış ve şimdi 9 tane dişi varmış.her bebeğin farklı gelişimi var.kiminin erken çıkıyor.geç çıkması daha iyiymiş diye duydum.çocuk diş çıkarken sadece dişe odaklanıyormuş ister istemez ve dolayısıyla gelişimindeki diğer hareketleri öğrenemiyormuş
cnm bi iştahsız bebek bi de uykusuz bırakan bebek çok zor,Allah hepimize kolayulık versin.bende chicco nun telsizi var cnm memnunum.ama biraz cızırtı var.philipsinkinde cızırtı omuyormuş diye duydum
hiç bilmiyordum,hiç araştırmamışım bu konuyu.teşekkürler cnm

mmmf cim oğlunun doğum günü kutlu olsun,hep birlikte ömür boyu mutlu olun..

iyi geceler ..

mmmfcim oğlunun doğumgnü kutlu olsunn,nice seneleree,yakışıklıyı öpüver yerimize opuyorumnanaktan

gunaydınnnnn

mmf nerdesın sen yawww
yakısıklı oglunun dogum gununu kutlarım canım

ben com yorgunum yaa
belım de agrıyor
uyumadı ve uyutmadı benım kucuk sıpa yıne

günaydın

istanbul da yanıyor bugün

mmmf oğlunun doğum günü kutlu olsun canım

sağolun kızlar teşekkürler iyi varsınız yaa

bahçede parti verdik bayıldı bizimki arkadaşlaroıyla oynadı laptopu indirdim bahçeye çaldık çaldık oynadık ne kolbastı kaldı ne disko kurtlarımızı döktük yarın sabahta kahvaltı var bahçede yeni girdim eve anca mutfağı topladım düştüm buralara nası kjalkıcam bilmem

cevriyebaşta problem çıkardı gelmiyodu torununun d.gününe allahım yaa kendi genç olmamış sanki mini etekler düğünlerde oynarken resimleri var şimdi bize ahkam kesiyo bizim zamanımızda bu kadar bilinmiyodu diyolarya hasta oluyorum o lafa kurallar aynı öğrenseydiniz eğlendik şuırda ne kötülüğü var yaane

teşekkür ederim canım:))
denizannem geçmiş olsun canım

cadu gelüün kaydirigubbakcemile3

denizanası çok geçmiş olsun canım..Allah korumuş.Aman dikkatli olun..

mmmf27 oğluşunun doğum günü kutlu olsun..Nice güzel yaşlara..Sağlıkla sıhhatle inşallah...Partinizden fotolar istiyorum...

Son düzenleme:
gunaydınnnn

oyy oyyy denızanası gelmıs hosgelmıs
ayrıca da gecmıs olsun canım allah korumus dıyelım

mmf yakısıklı oglunun dogum gunu partısını dusunemıyorum
hem de acık havada super olmustur emınım
bızde sımdıden kucuk beyımızın dogum gunu partısını nerede yapacagımızı dusunuyoruz
zıra yogun talep var benım evıme sıgmaları mumkun degıl

bız yıne uykusuzuz
oglusum dun cok huysuzlandı aksam
uykusu vardı ama uykuya dalamadı
bıraz oynastık falan ama keyfı yerınde olmayınca olmadı ıste
babamız da gec gelecektı baktık olmuyor ana ogul dısarı cıktık gezdık
kocısle 10 dk arayla gırdık ıcerı
baba ogul ve sonrasında dede de eklenın oldukca yoruldu
yavru kusumun kolları ozellıkle bogum yerlerı, ense ve bacaklarında kırmızı sıvılce tarzı benekler cıktı
annem sıcaktan dese de ıcım rahat degıl
aksam babası yıkadı oglusunu ve yatırdı
ama bızım kucuk bey sabahın 6'sında uyanıp yatagından sarkarken buldum zor yakaladım
cok yaramaz oldu bu

bundan sonra gorevımızı tehlıke olduk ne dıyeyım hayırlı olsun

Günaydın kızlar.Dün oğlumun odasını ayırdım.O da uyudu bende uyudum.Yatmadan önce 1 saat dışarda gezdirdim.Bişey yemeden yattı.İştahı kapandı.Dişten herhalde.Dişleri çok kaşınıyo sanırım.Herşeye saldırıyo.

Denizanası hoşgeldin canım.Geçmiş olsun.Bişi olmadan atlatmışsınız neyse ki.

Bebeği dişsiz olanlar kulüpte bende yer almalıyım.Hiç yok bizde de.

günaydın kasım anneleri...
kalimero sıcaktanmı, diş çıkaramadık daha ondanmı benim küçük hanımefendide çok huzursuz uyuyor..Zaten uykusuz bir çocuk..bide böyle mızır mızır olunca..Allah bize yardımcı olsun..Benim ufaklıktada kızarıklıklar var..Bende sıcaktan diye düşünüyorum...Bizimki henüz ayaklanmadı.Biyerlere tutunup kalkmaya çalışıyor fakat beceremiyor..Çok dikkatli olmamız lazım çoookkkk..Kasım bebekleri çok hareketli..

yasmin...oğluşun odasını ayırmışsın hadi bakalım..ınşallah çok zorlanmazsın..Bebeği dişsiz olanlar kulübümü var..Aaaaaaaaaa benim niye haberim yok...Çok çalışıyorum çooookkkk..Bak neleri kaçırmışım...Bizimde dişimiz yok..O kulupte bizde yer almalıyız:))))

günaydınnn

denizannem hoşgeldin tatlım. özlemiştik seni burada.ve geçmiş olsun gerçekten allah korumuş ikinizi de ..

mmf cim tekrar oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun açık hava parti güzel olmuştur mutlaka .

ben gayet enerji doluyum dün akşam şirketimizin partisi vardı su adada. akşam iş çıkışı şık şıkırdım hazırlanıp partiye gittik iş arkadaşları ile kızı da kocayı da anneme bıraktım ..
ama akşam eve dönmedim :))) kızlar devam edip bir evde kaldık gece yattığımızda 3,5 muydu 4 müydü bilmiyorum ama acayip iyi geldi bu bana .. gece eşim arıyor ee seni nerden alayım diye dedim yok bu gece ben yokum başınızın çaresine bakın .. bekar günlerimdeki gibi bir gün oldu arada bir yapmak lazım iyi geliyor valla kocasız çocuksuz oohh . ama kızımı çok özledim neyseki bana artık hafta sonu 3 gün beraberiz.

Efenim herkese günaydınlaaaaaaaaarrr..Naber şekerler..?

Kız lelal sizin şirket ne çok parti veriyor öyle.daha geçenlerde reina da değilmiydin anacım sen?Eeeee boş pozisyon var mııı sizin şirkette çalışmak istiyorum..delikafadulden

yasmıncım odanızı ayırmıssınız ne guzel hayırlı olsun
bız henuz beceremedık bu ısı

hılal annemde sıcaktan dıyor ama nazarında etkısı var tabıı
sebelek herkese gul dagıtıyor resmen

lelal ne guzel cok sevındım senın adına
annelerımızı allah basımızdan eksık etmesın bak anlayıslı bır es ve fedakar anne sayesınde eskı gunlerdekı gıbı felekten bır gun gecırmıssın
darısı basımıza ne dıyeyım

bızım kucuk kaplumbaga artık emeklemek harıcınde tutup kalkıyor
hatta dengesını tam saglasa tutarak yurume cabasında ama sevınıyor tutup kalkınca heyecandan dengesını kaybedıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…