E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.681
aynen piroşum benimkindede emekleme yok tutunup kalkma yok 1 haftadır toplam 2 dakka falan desteksiz oturuyor o kadar biraz arkadan geliyor ama geliyo işte bunada şükürgünaydın kızlar
denizanası hoşgeldin cnm ayrıca çok geçmiş olsun allah korumuş
lelal ohh ne güzel eğlenmişsin çok özeniyorum şöyle bebişi annesine kayınvalidesine bırakıp gezenlere benimkiler hem çok yakın değil hemde içim rahat etmiyo bırakınca,bir iki kere bıraktım almaya gittiğimde kaynanam kapıdan fırlarcasına hıhh hadi annesi geldi emzir annesi acıkmış annesi bilmemne annesi..... kötü niyetli değil ama böyle olunca bende aklım kalarak bırakmıyım diye hiç bırakmıyorum
ohh bebekler tutunup kalkmaya başladı demek maşallah maşallah,bizimkinde yok daha bi numara emeklemeye hiç niyeti yok sanki sadece dün akşam kalemi almak için tutunup kalktı çok şaşırdık tabi
günaydın kızlar
denizanası hoşgeldin cnm ayrıca çok geçmiş olsun allah korumuş
lelal ohh ne güzel eğlenmişsin çok özeniyorum şöyle bebişi annesine kayınvalidesine bırakıp gezenlere benimkiler hem çok yakın değil hemde içim rahat etmiyo bırakınca,bir iki kere bıraktım almaya gittiğimde kaynanam kapıdan fırlarcasına hıhh hadi annesi geldi emzir annesi acıkmış annesi bilmemne annesi..... kötü niyetli değil ama böyle olunca bende aklım kalarak bırakmıyım diye hiç bırakmıyorum
ohh bebekler tutunup kalkmaya başladı demek maşallah maşallah,bizimkinde yok daha bi numara emeklemeye hiç niyeti yok sanki sadece dün akşam kalemi almak için tutunup kalktı çok şaşırdık tabi
Ay gerçekten mi Hilal, hangi başlıkta. Ay Allahım sabır versin. Kimseye yaşatmasın böyle acıyı.
duyduk duymadık demeyin bölümünde acısıyla tatlısıyla topiğinde...minik efem artık melek başlığıydı sanırım...Bebeğini kaybedeli baya olmuş ama acısı bugün gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?