2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar,

herkese çokkk teşekkür ediyorum, lelalcim ne güzel olmuş gece, iyi gelmiştir sana:))

hilalcim biradan link atarım özeline günlüğü,

bu arada denizin dişleri 7 oldu 8. yolda, çok huysuz bu günlerde ve kalimeronun dediği gibi çok yaramaz, nerde kablo görse hemen soluğu orada alıyor, inanmayacaksınız ama oyuncakları arasına bile kablo koyduk kendisine zarar veremeyeceği bir usb kablosu:), yatağın koltuğun kenarına tutup kalkıyor, emeklerken bazen ayağa kalkmaya çalışıyor allahtan beceremiyor henüz, birde ankarada kalabalığa alıştı hiç yalnız kalmak istemiyor

valla kızlar tesekkur ederım çok iyi geldi en azından bu aralar tatile gidemiyoruz bizde böyle motive olalım.
çitoss hee daha geçen ay vardı bir organizasyon bizde yaz geldimi böyle ki arada pek çoğuna da ben katılmadım aralardan seçiom ben :)))
kalimerocum benim kız iki haftadır emeklerken tutunup kalkıyor tatlım hatta nasıl derler ona koltuk kenarlarına tutunup adım atmaya falan başladı yatağında bir bakıyoruz kalkmış kenarlardan tutunmuş bir uçtan diğer tarafa geçip bize bakınıyor ..
hatta en komiği dün annem anlattı benim kız bulaşık makinasının kapağına çıkmış oturmuş.. annem mutfakta makinayı boşaltıyormuş bir ara telefon çalmış telefonu açmaya gitmiş benim kızda mutfak kapısında yerde annem diyorki bir geldim saniye işi senin kız makina kapağının içinde hatun çıkmış üstüne bir güzelde oturmuş .. artık gerçekten çok tehlikeli olmaya başladılar kafanı çevirdiğin anda bişiler karıştırıp tırmanıyorlar

günaydınnnnnn hatunlarrrrr

denizanası hoşgeldin bacım ayrıca geçmiş olsun Allah korumuş ikinizede bende çok korkarım merdivenlerden inerken valla

mmmf kafa elencenizin güzel geçmesine sevindim şimdide kahvaltı sefasındasındır ohhh ne güzel valla keşke bende sana yakın bir yerlerde otursaydım ne güzel takılırdım size

lelalcim çitosu kocası taaaa istanbula yollmazsa iş için bende varım talibim benide al oraya lütfennnn bende bu gece barda gönlüm hovarda olmak istiyorum

yasmincim benimkide 10 gün oldu kendi odasında yatıyo ama şimdi taşınma telaşından nerde yattığı pek belli olmuyor ama alıştı valla ne kadar kısa zamanda ayırırsak o kadar kendi başlarına uyumaya kamaya alışırlar sonra ayırmak çoook zor oluyor

çok az işimiz kaldı evde büyük ihtimalle cumartesi yeni evimizde olacağız olmak zorunda olacağız ama böle yavaş yavaş olması iyi oldu toplanmadan yerleşiyorum parça parça götürp temizleyi yerleşiyorum koymadı taşınma işide alışacaz işte ne bilim yaaa

ve bütün herkeze günaydınnnnn bebekler her zamanki bebek ve biz onlar büyüyene kadar bu uykusuzluğu yorgunluğu ve yaramazlıkları yaşayacağız

günaydın kızlar
denizanası hoşgeldin cnm ayrıca çok geçmiş olsun allah korumuş
lelal ohh ne güzel eğlenmişsin çok özeniyorum şöyle bebişi annesine kayınvalidesine bırakıp gezenlere benimkiler hem çok yakın değil hemde içim rahat etmiyo bırakınca,bir iki kere bıraktım almaya gittiğimde kaynanam kapıdan fırlarcasına hıhh hadi annesi geldi emzir annesi acıkmış annesi bilmemne annesi..... kötü niyetli değil ama böyle olunca bende aklım kalarak bırakmıyım diye hiç bırakmıyorum
ohh bebekler tutunup kalkmaya başladı demek maşallah maşallah,bizimkinde yok daha bi numara emeklemeye hiç niyeti yok sanki sadece dün akşam kalemi almak için tutunup kalktı çok şaşırdık tabi

aynen piroşum benimkindede emekleme yok tutunup kalkma yok 1 haftadır toplam 2 dakka falan desteksiz oturuyor o kadar biraz arkadan geliyor ama geliyo işte bunada şükür
ama denizinanasının dediği gibi benimkide kablo manyağı aman yarabbi laptopu bi takıyorum gözü hiç bişi bişi görmüyo yürüteçle resmen uçarak bitiyo dibimde Allah korusun bi elektirik falan çarpsa naparım bizde verdik eline kullanılmayan zararsız bi kablo kemirsin diye ama hala onun gözü bizim kabloda

ay kızlar ağla ağla gözlerim şişti..
formlara bakarken bi arkadaş bebğini kaybetmiş..5 yada 6 aylık..Resimlerinide koymuş..Öyle kötü oldumki anlatamam..Allahım evlat acısı göstermesin...

napalım zeynacım kendileri bilir tontişlerin üşengeç olcak heralde bunlar,benimki bütün gün koca karı gibi oturuyo söyleniyo habire hiç susmuyo zilli:))
ayy hilal deme yaa allah kimseye göstermesin evlat acısı((

Hilalcim teşekkür ederim.Zeyna'nın da dediği gibi ne kadar erken ayırırsak o kadar iyi.Daha az sömürülürüz, daha çok uyuruz.

Zeyna güle güle otur.Yerleşince ufaklıkta alışır.Ben diyorum ki keşke önceden ayırsaydım.Hoş ayırdım ama sık sık gidip baktım.Döne döne uyumuş.

Kalimerocuğum ben de kıyamıyordum ayırmaya, küçük diyordum ama ayırmak zorundayız birgün.Hem daha rahat edersin.

Deniz anne ne çabuk çıkardınız dişleri.Maşallah.Hilal, Kalimero ve benim bebişte tık yok.Valla huysuzluklar had safhada.İkinci dişlerde ilki kadar sorun yaratıyor mu?

Denizanası hoşgeldin canım. Ne güzel oluyor değil mi kalabalık da çocuk büyütmek. Sana gelene kadar 40 kucaktan geçiyor, hiç yorulmuyorsun.

Lelalcim ohhh canım hepimiz için eğlenseydin. Bu da Juli için hooop, Bu da Zeyna için lüüüüp şeklinde :)

Piroşcum hadi senin kayınvaliden diyormuş. Benim öz be öz annem diyor ya aklımı üşütücem. Bugün artık son gün. İşten geliyorum daha ellerimi bile yıkamaya fırsat kalmadan hah annesi geldi, gel annesi hiç oyalanma bak seni çok özledi diyor, bırakıyor benim kucağıma. Bu haftaiçinde annem, kızım ve ben arkadaşıma gittik. Biz kızlar balkonda oturuyoruz, annemde arkadaşımın annesiyle içeride. Kucağında Banusu. Demez mi orada. Bak kızım seni gözetliyor oradan. Seni istiyor. Gel al kızı diye. İki dakika oturtmadı sohbet ettirmedi. Bu bir hafta geçti ama nasıl geçti çok zordu. Ta zahmet olmasın diye kızı 10 da falan uyutup gece yarısına kadar yemek yaptım. Yemin ederim evde olsa bu kadar yorulmazdım. Ve işin kötü tarafı ben kayınvalidemin evinde mesela hiç yemek yapmam. Kızı alır benden hadi gidin, gezin der. Kız ağlasa bile bir şekilde susturur. Geldiğimde yok canım hiç huysuzluk yapmadı der. Ne ters yaradılışlılar ya kafamı yiyeceğim. mafoldumben

hehh aynen öyle işte julicim kaynanamda daha kapıdan içeri giriyorum çok özledi seni annesi falan filan,üstünde böyllee nasıl diyim bi telaş oluyo sanki hiç durmamış eli ayağına dolanmış gibi aslında ağlamıyo duruyo ama yine de telaşlı oluyo öyle olunca bende içim rahat bırakamıyorum bide çok pipirikliyim ya yemek verirken boğazında bişey kalırsa neler geliyo aklıma...anneme bıraksam ablamın çocukları var en iyisi diyorum bas dötünü otur evinde ya da kızınla gez
bide şimdi annen olduğu için bişeyde diyemezsin şahsen ben anneme ters bişey desem hemen başlar ağlamaya çok alıngan,neyse cnm bugün son günmüş napalım büyüyene kadar katlancaz herşeye...

ben de lelal kadar sanslı olanlardanım
benım annem ve babam sagolsunlar bıze sıra vermıyorlar bıle
dun aksam kocıs cocuga kas ındırerek konustu dıye bıle kızıyor babam halbukı saka yapıyor ama ne yapsınlar cok kıymet verıyorlar bebısımıze
hafta ıcı baktıkları gıbı aksamları bızı sınemaya veya br yere gıdın dıye yonlendırıyorlar
ama bazen annem arkadas toplantılarından cok uzaklasınca oglunla ılgılen ben gıdıyorum falan dıyor olacak o kadar tabıı
bızde suyunu cıkarıyoruz ama ısın bazen
hafta ıcı kadının basında oldugumuz yetmemıs gıbı hafta sonu da yetısıyoruz
ben cumartesı gunlerı kocıs olmadıgından annem nereye gıderse takılıyorum pesıne yada arkadaslarla bulusucam deyıp bırakıp cıkıyorum

ıyı kı varlar ne dıyeyım allah razı olsun

aynen öle kalimero gerçekten bu konuda çok şanslıyım allahtan annem var ve zerre gözüm arkada kalmıyor.
her ne kadar geçenlerde bir kriz ortamı yaratmış olsa da ona da hak veriyorum çok yoruluyor kadın arada gezmek onun da hakkı.

duyduk duymadık demeyin bölümünde acısıyla tatlısıyla topiğinde...minik efem artık melek başlığıydı sanırım...Bebeğini kaybedeli baya olmuş ama acısı bugün gibi...

Hilal sırtımdan buz gibi sular döküldü.Rabbim sabırlar versin anneye.En büyük acı evlat acısıymış.Allah'ım kimseye yaşatmasın.

ayy çok kötü oldum ya yavrum daha minicikmiş ne kadar tatlı( allahım sabır versin ailesine, neden ölmüş peki onu anlayamadım, bebek ve ölmek kelimesi yanyana çok acııııısenağlama

günaydın ;

birazdan röfle yaptırmaya gidicem ,annemi bekliyorum melise bakıcak

denizanası hoşgeldin canım ;
maytapcım sende hoşgeldin parti yaptınız haa kurtları döktünüz,

leloş bacım ek kontenjandan yanına sıvışabilirim ben kimse anlamaz zemuszemus

neyse ben bugün yokum kuaförde bakım yaptırcam iyice bi baktırayım kendime dağıldım doğumdan beri..

bu arada asortik tatile çıktımı yaw göremiyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…