2008 Kasım Anneleri

ayy çok kötü oldum ya yavrum daha minicikmiş ne kadar tatlı( allahım sabır versin ailesine, neden ölmüş peki onu anlayamadım, bebek ve ölmek kelimesi yanyana çok acııııısenağlama

sabah aniden ateşlenmiş...İki saat içinde vefat etmiş..ölüm raporunda ölüm sebebi meningikok diye yazıyormuş...Allahım bütün evlatlarımızı korusun...

duyduk duymadık demeyin bölümünde acısıyla tatlısıyla topiğinde...minik efem artık melek başlığıydı sanırım...Bebeğini kaybedeli baya olmuş ama acısı bugün gibi...

Ayyy çok kötü..çok üzüldüm.. allah hiç kimseye evlat acısı vermesin. allahım korusun herkesin evladını...hele ben ayrı bir manyağım kızıma birşey olacak diye ödüm yok..geceleri uyurken en az 10 defa bakıyorum..nefesini dinliyorum..allahım sana emanet yavrularımız..

Öylece kaldık değil mi hepimiz. Ağlayarak, hep aklımıza o küçük yavrunun fotosu çizildie kaldı sanki orada gitmiyor. Hem anne olduğumuz için bir yandan suçluluk hissediyoruz. Allah bizi ayırmasın diyoruz ve yakındığımız her şeye şükrediyoruz. Allahım sen hepimizin çocuklarını bağışla ve bize onların acısını gösterme. Hiçbir iş yapamadım bile. Kızcağız yeniden hamile. Umarım yüzünü güldürür gelen bebişi.

off içim daraldı benimde resmen boğazıma bişey düğümlendi yutkunamıyorum nefes alamıorum karşımda insanlar var bana bakıolar ne oluo diye ağlama ile ağlamama arasında gidip geliyorum.
valla yaşı kaç olursa olsun ister daha aylık ister büyük allah evlat acısı göstermesin kızlar ..

kalmak ne kelime dondum resmen düşünmek bile çok kötü Allah yardımcısı olsun yeni meleği az sızını alsın
bırak beni burda herkezi parçaladım hiç birimiz iş yapamıyoruz

bende çok kötü oldum deniz uyanmasa daha ağlayacaktım, allah evlatlarımızı korusun, onların acılarını yaşatmasın kimseye,

Yeniden hamile demek.Umarım bu bebiş sağlıkla uzun yıllar yaşasın.Hem kendi hem de annesinin yüzünü güldürsün.Juli tamamını mı okudun mesajların?Yoksa özel mesaj falan mı gönderdin?

selam kızlar
bende baktım tülayın profiline,allah rehmet eylesin efeciği ve allah sabırlar versin anneciğine babacığına
offf karnıma ağrılar girdi yaaa valla moralim bozuldu derken hamileymiş ve doğuma az kalmışş olduğunu öğrenince çok mutlu oldum ama tabi buruk bir mutluluk

eylülüm güle güle kullan yeni saçlarını çok güzel olmuştur kesin, foto.koy demiycem bu haftaiçi gelcem inş.sana görerimm o zamanopuyorumnanaktan
off çok sıcak yaa piraye nin kafası boncuk boncuk ter yavrum çok terliyo(

okyanusta çok terliyo özellikle kafası.bugün sağlık oağına gittik 8 ay konntrolü için babası gelip arabayla götürdü bizi.klimalı arabada bile terledi yavrum.evde de hep klimalı oda da oturuyor ama yinede terliyor.bu arada boyu 68 cm olmuş kuzumun,70 i göremedik hala :) kilosu da 8.400 gr olmuş maşallah 800 gr. almış başı da 44.5 cm olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…