2008 Kasım Anneleri

aa tülay abladamı kadınlar kulubüne üyeymiş efekemal yeniden ogünler geldi aklıma günlerce onun için ağlamıştım yavrum benim okadar tombul tatatlıydıki ateşlendi diye doktora gitmişlerdi cenazesiyle gelmişlerdi aylarca evine giremedi kendini toparlıyamadı ama dualarla çok şükür daha iyi Allah kimselere yaşatmasın 35. haftasında şuan yeniden bi oğlu olucak Rabbim onun ömrünü uzun eylesin inşallah yavrularımızıda bizlere bağışlasın acılarını göstermesin

Son düzenleme:
evet estelcim 1 ayda 800 gr almış geçen ay 1 ayda 400 gr almıştı ona da sevinmiştik ama bu sefer biraz küçük dana olmuş benim minnoş
minikçim çok üzüldüm cnm,çok etkilendim bugün okuyunca...aminnnnn cnm aminnnn!!!!

bızde 2 gundur rahatsızız ısal oldu oglusum hemde kontrol ıcın gıttık kılosu 9.400 boyu 73 cm olmus yarın ıdarar tahlılı ıcın tekrar gıdıcez

maşallah barekallah..

ne güzel benim oğlum iki ay oldu kilo almıyo..

sıcaktan heralde..hiç ama hiç yemiyo..ne çorba ne yoğurt ne meyve..

küçük bi savaşla bikaç lokma kahvaltı o kadar...

ne yapacağımı hiç bilemiyorum..2 hafta önce 70 cm. 8900 gramdı..:umursamaz:

gunaydınnnn

bu gece derın bır uyku moduna gecmıstım
umıtlıydım sabaha kadar derın uykunun kollarında uyuyacaktım
ama gece 1'de yatan ben 3'de o tatlı uykumdan ayrılmak zorunda kaldım
ne zaman sızdıgımı hatırlamıyorum ama saat 6'da o kuvvet benı yıne kaldırdı
bugun haftanın son gunu ve ben artık uyumak ıstıyorum

günaydın günaydın günaydın ekim kasım bebişlerinin güzel anneleri...:)))
melek-utku çok geçmiş olsun canım..ınşallah bişey çıkmaz..Bebişine acil şifalar diliyorum..

eylüüüüllllll...
piraye gelip saçını görecekmiş..Biz nasıl göreceğiz..Vallaha çok merak ediyorum..Fotonu koyda hiçdegilse bizim gözümüzde bu şekilde bayram etsin..Acciiiilllllll bekliyorum...

Merhaba kızlar.Umarım herkes iyidir.Bugün oğlumla ayrı odalarda 2.gecemizi yaşadık.Uyudu ve ben de uyudum.Ama gece üstünü çok açıyor, sabah tokur tokur öksürüyordu.Giydirsem sıcaktan uyumuyor. Şaşırdım valla.

Melek-Utku geçmiş olsun.Umarım ciddi bişi yoktur.

Estel benimki de yemiyor.Diş mi çıkarıyor?Aynı şeyleri yaşıyoruz.Akşam 9,30 da çorba ve biraz yoğurt yedi.10.30 da 1 ölçek mama ile uyudu.Gece 3de 2 ölçek mama yedi.Sabah babaannesine gönderdim.Yemek istememiş.Önceden gecede 5 ölçek yerdi.Yatmadan da 3 ölçek yerdi.Şimdi nerdeee.Hoş ben çok takmıyorum.Çünkü 10 gün önce 10 kilo 100 gram ve boyuda 73 cm geldi.Biraz depodan yiyebilir diyorum.Sıcaktan ve diştendir herhalde.

Minik Kalimero odasını ayır canım bence.Dene bakalım.

Sapihira kızın maşallah 1 ayda 0,8 kg almış.ıyi bayağı.Duru hanım iyi gözüküyor.

günaydın millet
nası bi sıcaktı yaa nefes alamadık cam çerçeve kapalı şu hırsızlara ne desem bilmemki Allah bildiği gibi yapsın hepsini eşim isyanlarda gece bağrınıp durdu bende bağırdım uykumun arasında gece pireler uçuşuyo bi tarafında gelip karıyı götürseler yanından ruhun duymaz diye neyse sustu baari biraz
çocukta uyuyamadı savaş alanına çeviriyo yatağı o çarşafı her gece üzerinden topluyorum valla nası beceriyo pesss

zeynacım hilalcim çok teşekkürler opuyorumnanaktan
sizin yerinize de yüzer , güneşleniriz , bol bol fotoları da paylaşırım vakit buldukça kaydirigubbakcemile3
heyecan had safhada , ilk defa batuşla ve bu kadar eşya ile yanlız başıma yolculuk yapıcam hadi hayırlısı , dün bavulu tartim dedim 28 kilo çıktı , inşallah havaalanında sorun çıkarmazlar
el çantası da bi 10 kilo vardır herhal , bide araba koltuğu bide batu mafoldumben

günaydın herkese

yavrum maşallah o kadar uğraşıyosun okiye yemek yedirmek içi ama bak işe yarıyo bide uğraşıpta kiloda almasa daha çok üzülürdün,maşallah maşallah, piraye bu ay kesin zayıflamıştır bana kupkuru kalmış gibi geliyo bu ara zayıfladı sanırım((

gelemedin sende bi türlü bacım lmaz:

datlumm napıyım kalamadım ki çatalca da ama bu sefer kalcam h.içi, bu akşam gelcem h.içide annemde kalcam bikaçgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…