2008 Kasım Anneleri

ekmek içi yedirme meselesi espiri mi gerçek mi canım..

benim oğlum hazır ekmem seviyo ama içine beyazlatıcı koyuyolar diye veremiyorum kendim yapıyorum onuda sevmiyo..

siz veriyomusunuz ekmek..

ben yıne geldım

mmf canım 9.ayınız kutlu olsun
bızım kucuk dana da carsafa nasıl dolanıyorda sınırlenıyor anlamıyorum ama yapıyor ıste

andına canım ıyı yolculuklar
bızım yerımıze de dınlen yuz yap ıste hepsınden
merak etme cok sorun olmaz yardımcı olurlar sana yukun konusunda

yasmın odasını bende ayırmak ıstıyorum ama sanırım ayırdıgımda daha zor olacak bana
cunku odalarımız her ne kadar yanyana olsada uzun bır korıdor
ben sureklı kucuk beyın odasında uyumak zorunda kalıcam sanırım
bır de uyanır uyanmaz bu gecenın 3'de olabılır hıc farketmez yatagında hemen ayaga dıkılıyor ve asagıya sarkıyor
korkuyorum dusecek valla bır gun

andina yarınmı gidiyosun tatlım iyi uçuşlar ve iyi tatiller arabasını almıyomusun batunun

canım bugün gidiyorum , şimdi işteyim öğlen çıkıp eve gidicem yükümü alıp havaalanına , saat 16.00'da uçucaz inşallah :Saruboceq:
arabası gitti bile , o bodrumda bizi bekliyo , artık onu da taşıyamayacaktım zaten laelaelaelaelae

ekmek içi yedirme meselesi espiri mi gerçek mi canım..

benim oğlum hazır ekmem seviyo ama içine beyazlatıcı koyuyolar diye veremiyorum kendim yapıyorum onuda sevmiyo..

siz veriyomusunuz ekmek..

cnm banamı dedin?? ne zaman geçti öyle bi konu hatırlayamadım ama veriyorum bende ekmekiçi hergün vermiyorum ama suyuna batırılacak bişey varsa ufak bi parça veriyorum

mmmf kafam 9. ayınız kutlu olsun daha nice aylara sağlıkla
evet ya geceleri çoook sıcak Allahtan bize hırsız girme sorunu yokda cam çerçeve açıp yatıyorum
yarın yeni evde olacağız kadında gelcek hatta bugünde kadın var evde sanırım yarın hiç yeni taşınmış gibi olmam çünki her yeri yerleştirdik ama yoruldum artıkın
he bu ev çok sıcak oluyo nasıl yaşayacaz bilmiyorum 75-80 metrekara bir çatı güneş tepemde tepemde çatı yok çatı benim mafoldumben

günaydınn
bizde kalktık kahvaltımızı yaptık markete gittik şimdi dolanıyoruzz ..ev berabt durumda temizlik yapmam lazım ama çoooooooooookkkkkkk sıcakkk.

andinacım sana iyi yolculuklar iyi tatiller tatlım
mmfcim ay dönümünüz kutlu olsun canım
okiyede maşallahh iyi kilo almış bu saphiracım işe yaradı yaptıkların bu ay.

bende ekmek içi veriyorum çorbalarına atıyorum yada biz yemek yerken ekmeğimi banıyorum kahvaltı yaparken peynirle veriyorum yada yumurta tavasından veriyorum
dün akşam pilav yedi oğluşum bayıldı bayıldı arada ette attırıverdim ağzına

selam

mmmf cim 9. ayınızı kutlarım canım
zeyna çok küçükmüş kız o ev nasıl sığacaksınız 4 kişi anaa bide misafir gelse ,bide çatı yok ,neyse allah tez zamanda büyük güzel bir ev nasip etsin ..

benim evim 120 m2 ama şimdi kayınpederim bize ev yaptırıyo bende kışa çıkarım heralde orası hem teraslı olacak hemde 200 m2 ye yakın olacak ama daha başlanmadı bile ,umarım hayallerde kalmaz :))

kahvaltı yapıcaz birazdan ,peynirli yumurta yapıcam kızıma ...

ben istanbulda olduğum halde camları açık bırakıyorum allah sonumuzu hayır etsin...
zaten geçen akşam sarhoşun teki arabalara vura vura geçiyomuş 2 adamda arabadan inip bunu dövmüşler o arada bizim araba da nasibini almış tampon çökmüş azcık allah akıl fikir versin nediyim

kızlar ben fatihe rafadan yumurta yapıp içine ekmek doğrayıp yedirirdim kahvaltıda çok severdi ama ne zaman yapardım hatırlamıyorum sizde veren varmı yada sahanda yumurta

günaydın herkese
ben de yağız'ı doktora götürdüm bu sabah gözleri kızarmıştı mikrop kapmış
emeklemeye başladı ya
evi ne kadar temizlersek temizleyelim kalıyor bir şeyler demekki
ellerini gözüne sürünce mikrop kapmış
bir damla verdi günde 4 kere inşallah bir haftaya kadar geçer

mmmf 9. ayınız kutlu olsun canım

andina sana da iyi yolculuklar ve iyi tatiller

Mmmf ve 9.ayı dolan tüm bebek ve annelerini kutluyorum.Nice 9 aylara, 9 yıllara.Mutlulukla inşallah.

Tatilcilere de iyi tatiller.Bol güneşlenmeler...

:1shok: catı yok mu
zeyna allah yardımcın olsun canım
ne kadar sure oturacaktın sen bu evde
cok sıcak bır yaz ve cok soguk bır kıs senı beklıyor
ınsa allah kolay gecer
desteğin için sağol kafamçokkarıştı
banane yazından kışından açarım klimayı yazın kışında kombiyi ne yaparsalar yapsınlar ödesinler beni bağlamaz
artık dert etmiyorum napayım hayat bu ne yaşayacağımızı bilemeyiz bazen insanlar bunu bile bulamıyo diye kendimi teskin ediyorum
sığcaz bacım başka çare yok Allahtan Ahmet hafta sonları teşrif ediyo o hepten bunalır yatıya gelecek kimsemde yok idare edcez işte
bizimde yapılan ev 160 m2 hayal olmazsa seneye bitcek
hayal olursa burda kaldığımın resmidir
aman düşünmicem böle kötü kötü
geçmiş olsun canım Allah sonumuzu hayır etsin
kızlar ben fatihe rafadan yumurta yapıp içine ekmek doğrayıp yedirirdim kahvaltıda çok severdi ama ne zaman yapardım hatırlamıyorum sizde veren varmı yada sahanda yumurta
valla hayatım bende hatırlamıyorum ama yiğide başladım ben tavada yumurta vermeye tam doyurmasada baya baya veriyom ağır gelmesin diye bu sıcakta

Zeynam ev mev deyince baktım nerdesin diye kocaeli yazıyo , oğlumla hemşerisiniz benim koca da izmitli ama daha gidip görmek nasip olmadı oğluşumun memleketini , kışa artıkın

Zeynam ev mev deyince baktım nerdesin diye kocaeli yazıyo , oğlumla hemşerisiniz benim koca da izmitli ama daha gidip görmek nasip olmadı oğluşumun memleketini , kışa artıkın
anam istanbul dediğiniz yer bize 45 dakka be yaaa çok mu uzakda gelemediniz
izmit çok güzeldir hele son 4 senedir öle bi gelişti güzelleştiki gezinizden memnun kalacağınıza eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…