E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.741
günaydın herkese
yavrum maşallah o kadar uğraşıyosun okiye yemek yedirmek içi ama bak işe yarıyo bide uğraşıpta kiloda almasa daha çok üzülürdün,maşallah maşallah, piraye bu ay kesin zayıflamıştır bana kupkuru kalmış gibi geliyo bu ara zayıfladı sanırım((
andina yarınmı gidiyosun tatlım iyi uçuşlar ve iyi tatiller arabasını almıyomusun batunun
ekmek içi yedirme meselesi espiri mi gerçek mi canım..
benim oğlum hazır ekmem seviyo ama içine beyazlatıcı koyuyolar diye veremiyorum kendim yapıyorum onuda sevmiyo..
siz veriyomusunuz ekmek..
desteğin için sağol kafamçokkarıştı:1shok: catı yok mu
zeyna allah yardımcın olsun canım
ne kadar sure oturacaktın sen bu evde
cok sıcak bır yaz ve cok soguk bır kıs senı beklıyor
ınsa allah kolay gecer
sığcaz bacım başka çare yok Allahtan Ahmet hafta sonları teşrif ediyo o hepten bunalır yatıya gelecek kimsemde yok idare edcez işteselam
mmmf cim 9. ayınızı kutlarım canım
zeyna çok küçükmüş kız o ev nasıl sığacaksınız 4 kişi anaa bide misafir gelse ,bide çatı yok ,neyse allah tez zamanda büyük güzel bir ev nasip etsin ..
benim evim 120 m2 ama şimdi kayınpederim bize ev yaptırıyo bende kışa çıkarım heralde orası hem teraslı olacak hemde 200 m2 ye yakın olacak ama daha başlanmadı bile ,umarım hayallerde kalmaz :))
kahvaltı yapıcaz birazdan ,peynirli yumurta yapıcam kızıma ...
geçmiş olsun canım Allah sonumuzu hayır etsinben istanbulda olduğum halde camları açık bırakıyorum allah sonumuzu hayır etsin...
zaten geçen akşam sarhoşun teki arabalara vura vura geçiyomuş 2 adamda arabadan inip bunu dövmüşler o arada bizim araba da nasibini almış tampon çökmüş azcık allah akıl fikir versin nediyim
valla hayatım bende hatırlamıyorum ama yiğide başladım ben tavada yumurta vermeye tam doyurmasada baya baya veriyom ağır gelmesin diye bu sıcaktakızlar ben fatihe rafadan yumurta yapıp içine ekmek doğrayıp yedirirdim kahvaltıda çok severdi ama ne zaman yapardım hatırlamıyorum sizde veren varmı yada sahanda yumurta
anam istanbul dediğiniz yer bize 45 dakka be yaaa çok mu uzakda gelemedinizZeynam ev mev deyince baktım nerdesin diye kocaeli yazıyo , oğlumla hemşerisiniz benim koca da izmitli ama daha gidip görmek nasip olmadı oğluşumun memleketini , kışa artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?