- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.761
anam istanbul dediğiniz yer bize 45 dakka be yaaa çok mu uzakda gelemediniz
izmit çok güzeldir hele son 4 senedir öle bi gelişti güzelleştiki gezinizden memnun kalacağınıza eminim
desteğin için sağol kafamçokkarıştı
banane yazından kışından açarım klimayı yazın kışında kombiyi ne yaparsalar yapsınlar ödesinler beni bağlamaz
artık dert etmiyorum napayım hayat bu ne yaşayacağımızı bilemeyiz bazen insanlar bunu bile bulamıyo diye kendimi teskin ediyorum
şaka sölüyom bacım artıkın canım sıkılmıyor hayatta o kadar kötü şeyler oluyorki bunu hiiiç takmıyorum kafama ev mi ev iştecanını sıkmak ıcın soylememıstım
bır an kendımı koydum yerıne ve dusunduklerımı yazdım
hersey golunce olur umarım
yok canım bizde şükür böle bi sorun yok kim olursa olsun yanında beni gördüğü an kollarını açıyo kucağındakini itip bana gelmeye çalışıyormerhaba kızlar...ne var ne yok?
Ya bişi sorcam..acab siizn bebeler de yapıyor mu aynısını..ben işten geliyorum oğlum hiç oralı olmuyor ..gülüyor filan ama eskiden daha çok heyecanlanırdı sanki..bi de benim kucağımdayken babaannesine gitmek için çırpınıyor..bu aralar işten gelince alıp eve geçmedim hemen 10 gündür filan görümcemler olunca yatana kadar ordaydık hep ondan mı etkilendi acep ..hiç yalnız vakit geçiremedik oğluşumla bu ara..ha bu arada babasına da öyle ilgisiz..çok üzülüyorum..
Merhaba kızlar...ne var ne yok?
Ya bişi sorcam..Acab siizn bebeler de yapıyor mu aynısını..ben işten geliyorum oğlum hiç oralı olmuyor ..gülüyor filan ama eskiden daha çok heyecanlanırdı sanki..bi de benim kucağımdayken babaannesine gitmek için çırpınıyor..Bu aralar işten gelince alıp eve geçmedim hemen 10 gündür filan görümcemler olunca yatana kadar ordaydık hep ondan mı etkilendi acep ..Hiç yalnız vakit geçiremedik oğluşumla bu ara..Ha bu arada babasına da öyle ilgisiz..Çok üzülüyorum..
şaka sölüyom bacım artıkın canım sıkılmıyor hayatta o kadar kötü şeyler oluyorki bunu hiiiç takmıyorum kafama ev mi ev işte
her ley yoluna girer bende bunu umuyorum miniğim
minikcim doğru diyosun da ne bileyim yaa ben kedi yavrusu doğurmadım bende çocuk doğurdum ,beni adam yerine koyup gelmeyene ben niye gidiyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?