2008 Kasım Anneleri

anam istanbul dediğiniz yer bize 45 dakka be yaaa çok mu uzakda gelemediniz
izmit çok güzeldir hele son 4 senedir öle bi gelişti güzelleştiki gezinizden memnun kalacağınıza eminim

Doğru diyosun hayatım , eşim bikaç kere kocaelispor maçına gitti ama beraber gidemedik bi türlü , neyse dönsün istanbula da geliriz inşallah , sana da uğrarız artıkın

nihayet duru hanımı uyutabildim.. off sıcaktan çocuğun bile nevri döndü.gözllerinden uyku akıyor esneye esneye bi hal oldu ama yok uyumamak için cebelleşiyor.

canını sıkmak ıcın soylememıstım
bır an kendımı koydum yerıne ve dusunduklerımı yazdım
hersey golunce olur umarım

Merhaba kızlar...ne var ne yok?

Ya bişi sorcam..Acab siizn bebeler de yapıyor mu aynısını..ben işten geliyorum oğlum hiç oralı olmuyor ..gülüyor filan ama eskiden daha çok heyecanlanırdı sanki..bi de benim kucağımdayken babaannesine gitmek için çırpınıyor..Bu aralar işten gelince alıp eve geçmedim hemen 10 gündür filan görümcemler olunca yatana kadar ordaydık hep ondan mı etkilendi acep ..Hiç yalnız vakit geçiremedik oğluşumla bu ara..Ha bu arada babasına da öyle ilgisiz..Çok üzülüyorum..

canını sıkmak ıcın soylememıstım
bır an kendımı koydum yerıne ve dusunduklerımı yazdım
hersey golunce olur umarım
şaka sölüyom bacım artıkın canım sıkılmıyor hayatta o kadar kötü şeyler oluyorki bunu hiiiç takmıyorum kafama ev mi ev işte
her ley yoluna girer bende bunu umuyorum miniğim

yok canım bizde şükür böle bi sorun yok kim olursa olsun yanında beni gördüğü an kollarını açıyo kucağındakini itip bana gelmeye çalışıyor
ama dediğin gibi zaman geçiremediğiniz için böle yapıyor olabiilir üzülme düzelir

canım gecıcı bır donemdır uzulme
bız de boyle bır sorun yok
evet anneme ve babama cok duskun ama ısten geldıkten sonra kapıda benı gorur gormez emekleyerek gelmeye cabalıyor
cocuklar huy degıstırıyor zaman zaman bu da o donemlerden bırıdır

şaka sölüyom bacım artıkın canım sıkılmıyor hayatta o kadar kötü şeyler oluyorki bunu hiiiç takmıyorum kafama ev mi ev işte
her ley yoluna girer bende bunu umuyorum miniğim

ınsa allah hersey gonlunce yoluna gırer

komsumuzun kızı bosanıyormus canım sıkıldı sımdı
herkes bır catının altında yasıyor ama nasıl yasıyor bılmıyoruz

selam arkadaslar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekurler ıdrar tahlılımız temız cıktı flımlerdede gaz var dedı balon gıbı dedı ve ılac verdı ısalı ıcın

ay kızlar yaa sinir küpüyüm şu anda

eşimin halasının kızı doğum yaptı ona gidicez bu akşam ,benim kızım neredeyse 9 aylık oldu gelmediler

onun oğlu daha 20 günlük ve biz gidiyoruz nedeeeennnn.ay sinirim tepemde ,kocam ayıp olur diyo

hemde altın takıcaz ,ay gıcık oluyorum yaaa ,acaba her hıyarım var diyene elinde tuzlukla niye biz

koşuyoruz anlamadım..

bide diğer kuzene gidicez o da yeni evlendi ,salata kasesi aldım onada ayy napim yaa en ucuz

oydu ,altın içime oturdu bari diğer taraftan kurtarayım dedim.zemuszemus.

korukle gelmıssın deme ama benım az cok 1 yıldır tanıdıgım eylul kendı kızına hayırlı olsuna gelmeyen bırıne hayırlı olsuna gıdecek hem de altın takacak CADIARZU
yok olmaz degılde senden olması benı sasırttı

minikcim doğru diyosun canım da ,ben kedi yavrusu doğurmadım bende çocuk doğurdum ,beni adam yerine koyup gelmeyene ben niye gidiyorum ?onlar utansınlar dedim napiyim ..

minikcim doğru diyosun da ne bileyim yaa ben kedi yavrusu doğurmadım bende çocuk doğurdum ,beni adam yerine koyup gelmeyene ben niye gidiyorum ?

babam der kı sana tas atana sen gul at
bosver gıt onlar utansın
onlar gelmedı ama konu acılırsa benım gorgumde yenı dogana hayırlı olsuna gıdılır der lafını soylersın
acılmazsa bırak kendı kendılerıne utansınlar

işin tuhafıda ne biliyomusun minik aramız çok iyiydi ,sohbet eder dertleşirdik ,hamile kaldı değişti ,şimdi ben ona nasıl davranacağımı bilmiyorum ,ama soğuk davranıcam o kesin..

ıcınden nasıl gelıyorsa o sekılde davranırsın kımse senı kınayamaz bu konuda
demek kı samımıyetını haketmıyormus

bu tur konular yuzunden eslerle munakasa gırmeye degmıyor
vaktınde bu hataya dusmustum esımle cok pısmanım
agırlıgınla gıder gelırsın bosver

bu sıcakta ütü yaptım yanıyorum
zaynacım andinacım teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz içinopuyorumnanaktan
eylül sen gitsende arkadan lafını sokarsın bence altta kalcak bi insan değilsin,peki bu gideceğin kişi siz gidince utanacak bi kişimi yani ben gidemedim onlar geldi diye utanırmı merak ettim

pirayecim utanacak bir insan buna eminim ,bin türlü bahane uydurcak yok hamileydim yok cart curt ,kendini aklayacak..

zeynacım evet ben bu gibi insanların aslında yüzüne bile bakmam ama işte insanlık bizde kalsın ,varsın o benim yüzüme bakmaya utansın lmaz:

çitoscum arada bizde de oluyor böyle durumlar
mesela bu hafta bir gün annanede kaldı ya ıkı gun göremedi beni bende dışardyım diye hanfendı dün aldığımızda bana tavır yaptı yüzüme bile bakmadı tüm gece boyunca ama bu sabah uyandığında beni görünce nasıl gülücükler nasıl şarkı söylemeler .. biraz sizde yalnız kalın düzelecektir bak göreceksin.

eylülcüm boşver git tatlım sen git ve lafını da sok .. anlayan anlar boşver .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…