2008 Kasım Anneleri

elmalıcım gördüm seni :)) hoşgeldin nerelerdesin sen

Hoşbulduk canım :)
Bu topiği boşladım haklısın... Bi bakayım dedim ne var ne yok diye minik kaybımızı okudum moralim bozuldu.
Zaten moralim bozuk, kuzenimin geçen ay doğan bebeği boynunda limon büyüklüğünde bir kistle doğdu. Şimdi bebeği ameliyat edecekler ama ciğerlerine yayılma endişesi varmış filmler falan çekilecek. Varsa ciğerleri de temizleyeceklermiş... Minnacık şey ya, neresini kesip nasıl ameliyat edecekler... Allah'ım hepimizin evlatlarını korusun. Bir de insan anne olunca daha fazla etkileniyor böyle şeylerden...
Bu arada hatırımı sorduğuna pişman etmemişimdir inşallah bu olayı anlatınca...
Duru'cuğum nasıl? Sıcaklar fazla etkilememiştir inşallah...

olur mu tatlım iyisiyle kötüsüyle herşeyi paylaşıyoruz.
çok üzüldüm size de allah acil şifalar versin inşallah kolayca atlatırsınız bunu.
biz iyiyiz çok şükür Duru sıcak dolayısıyla su kuşu oldu çıktı nerden baksan günde iki üç kere suya giriyor cimcime :)) tabi o bu durumdan çok memnun suyla oynamak en büyük zevki ama ben ve annem yoruluyoruz tabi :))

ufffff
bızım bu hafta sonumuzu sıle'de gecırme ısımız yattı yıne
bu aksam gıtmek ıcın tum hazırlıklarımı yapmıs olmama ragmen
sevgılı gorumceme gıtmek zorundayız yarın
daha suya ayak degdıremedık yaaa
sınırımden basım agrıyor su an

Benim giörümcem yok ama kaynanam görümce kontenjanını da dolduruyor zaten :)
Bizim de tatilimiz Eylül'e kaldı Hemi de kayınvalidelerle Tek iyi yanı Bengisu'ya o bakarken benim rahatça denize girip çıkmam olucak sanırım...

bende kaynana ,görümce ,elti ,gıcık akraba ,düşüncesiz eş dost ,dünya kadar var...ama ben napıyorum ,hiçbirini takmıyorum ,işime bakıyorum ,herkes de benden çekiniyo , aslında çok sıcak kanlı bir insanımdır ama onlar haketmiyor..

selma millet
gene kaynanaların kulakları çın çın çınlamş bakıyorum benim hiçöyle detlerim yok,hiç birisiyle görüşmezsen hiç sorun olmuyorlar.sadece kendim değil eşimde görüşmüyo.en sağlıksı ve hayırlısı böyle oluyor bizim için :)
eylülüm senin safre kesesi olayın nooldu yavrum,geçmişi çok iyi takip edemiyorum yazdıysanda bilmiyom o yüzden yani.ama meraktayım

İki dakikada başlanmış kaynana dedikodusuna valla bravo ..Ben kayınvalidemle yanyana oturuyorum iyi anlaşıyoruz çok şükür ama oğlum ona düşkünleşince kıskanmıyor değilim hoş kendi annemde olsa kıskanırdım bu durumda..Ama bu aralar kayınpederime çok gıcığım sinir ediyor beni..klava:klava:

saphiracım sağol canım sorduğun için ,öylece duruyor safra kesem :) onun için bişey yapamıyorum şu anda ,ara sıra dürtüyör ama yapacak bişey yok ..

görevimi yaptım geldim , aynı hatunun ablasıda dpğum yapmıştı ,melisten üç ay küçük oğlu var onunda ,o da gelmemişti bana eşim dedi ablasıda ordaymış tabi 2 altın gitti maalesef ,gittik bahçede oturuyorlardı cümbür cemaat ,herkes geldi kızımı sevdi o hanfendi sadece hoşgeldiniz dedi kayboldu ..işte böyle insana gittim ya kendimi tanıyamıyorum vallahi..

diğer kuzende yeni evlenmişti onada hediyesini götürdüm bide pasta yaptım ,işte ben böyleyim sevdiğim kişiye bana değer verene 10 kat fazlasını veririm ,ama kıymet bilene tabi..

neyse herkese iyi geceler ,yarın görüşürüz..

selam kızlar napıyonuz nezamandır yoktum bizim pc arızalandı tamirden yeni geldi bende bi bakayım kızlar napıyo diye dedim.

kızlar bişi sorcam sünnet yaptırma konusunda ne düşünüyosunuz ben benim oğluşu haftaya sünnet ettiricem ama tereddütlüyüm eski adetler yüzündenmidir nedir batuşun doktoru tam zamanı hemen yaptır kesinlikle daha sağlıklı diyo ama işte büyükler de bi yandan kafamı ütülüyo ne yapıcam yaaa bana yardım edin...

günaydın kızlar, eşim hastaydı dün ateşelndi falan çok korktum, gece terledi biraz şimdi daha iyi allahtan

atatanem hoşgeldin canım, ben dahil bir çoğumuz sünnet ettirdik bile bende tavsiye ederim çok çabuk iyileşiyor ve hiç anlamıyor

günaydınnn
bende geldim sonunda ay bu kız beni artık mahvediyor yerinde durmuyor yere bıraksam peşimde pıtır pıtır emekliyor koltuklara tutunup kalkıyor, koltuklara tutuna tutuna gidiyor koltuğun bittiği yerde ellerini bırakıp adım atıyor sonra pıt yerde ve ağlama sesi bir an yalnız bırakamıyorum ..
eylülcüm boşver sen üzerine düşeni fazlasıyla yaptın tatlım anlayana davul zurna misali..

atatanem hoşgeldin tatlım sünnettiniz şimdiden hayırlı olsun denizanası erkek annesi olarak söylemiş zaten pek çok bebişimiz erkek oldu bile o yüzden bence de yaptır benimde oğlum olsaydı şimdiye kadar ooo bitirmiştim bile :))

ben kızımın kulaklarını deldiricem karar verdim erkekler sünnet oldu bizde kulaklarımızı deldirelim de küpe takalım kız olduğumuz çıksın ortaya :))

ay iyi oldu walla size sorduğum babam sünnet ettircem deyince tepki gösterdi niye şimdi yaptırıyomuşum büyüyünce yapılsaymış ne olurmuş doktorlar heerşeyi bilmezmiş mış muş sinir etti beni.bende istiyorumki 6yaşında falan düğününü okumasını yaptırırız kesilcekti edilcekti stresi falan yaşamadan tadına vararak eğlensin oğluşum.ama babam eski usül istiyo normal olarak.bakalım haftaya cuma 16.30da gidiyoruz allah sonumuzu hayretsin.
denizanası siz kaçıncı ayda yaptırdınız herhangi bir zorluk oldumu pansumanı falan kolaymı?bizim arkadaşlar yaptırdılar sargı bezi kabuğa yapışmış çıkarınca çok acımış 2-3 gün çekmişler ağlamış çocuk falan gözüm korktu bi de çocuğun canını yakmayayım diye.bunu duymasaydım daha kararlıydım

peki siz mevlüt falan yaptırdınızmı kızlar sünnet düğününü falan nezaman yaptırcaksınız ben 6 yaşında falan anlıycağı kadar büyüyünce düğününü mevlütünü yapayım diyodum yanlış mı yapıyorum??

günaydın lelalcim ay küpemi takacak duru, fotoğraf koy ama mutlaka olurmu?

evet canım deldiricem kulaklarını karar verdim hazır havalar sıcakken delinsin dedim soğuklarda uğultu yapar kulağına falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana da arkadaşımın iki yaşında kızı var geçen gün onunla konuştum sen ne zaman deldirdin falan diye o da 1 yasındayken deldirmiş ama daha evvelde delinebilinirmiş bir sakıncasını görmedik diyince karar verdim bende. annanesi diş buğdayında çok şeker küpe almış torununa takılsın istiyorum artık bir an önce .. bu hafta çıkabilirsem deldiricem olmazsa haftaya kalıcak artık :)

atatanem biz 26 haziranda yaptırdık, genel anestezi ile yapıldı, 35 dakikada bitti, pansuman olarak sadece bir krem sürdük, ilk başta her alt açışta sürülüyor, 3 gün sonra banyo sonrası ve gece sürülüyor, hiç sargı bezi falan kullanmadık, dolayısıyla yapışma gibi bir sorun olmadı, seni yüreklendirmek adına söylemiyorum gerçekten çok rahat oldu, oğlum sünnet nedeniyle sadece iki kez ağladı oda çok kısa sürelerle, biz mevlüt yada düğün yaptırmadık henüz, mevlütü babaannesi yaptırır , düğünde kendisi isterse ilerde yaparız

lelal çok güldüm demek uğultu yapmasın hakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay az önce çocuk gibi oturup çizgi film izledim tinker bell' i kaydirigubbakcemile3
Duru ile izleyelim dedim ama o uyudu ben devam ettim. acaba hangimiz çocuğuz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…