- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.801
hoşgeldin cnm özletiyorsun kendini...benim oğlum olsaydı ben doğar doğamaz yaptırıcaktım,daha sağlıklıymış.hayırlısı olsun cnm.selam kızlar napıyonuz nezamandır yoktum bizim pc arızalandı tamirden yeni geldi bende bi bakayım kızlar napıyo diye dedim.
kızlar bişi sorcam sünnet yaptırma konusunda ne düşünüyosunuz ben benim oğluşu haftaya sünnet ettiricem ama tereddütlüyüm eski adetler yüzündenmidir nedir batuşun doktoru tam zamanı hemen yaptır kesinlikle daha sağlıklı diyo ama işte büyükler de bi yandan kafamı ütülüyo ne yapıcam yaaa bana yardım edin...
eşine çok geçmiş olsun cnm ya bu sıcakta hastalık nerden çıktı hay allahgünaydın kızlar, eşim hastaydı dün ateşelndi falan çok korktum, gece terledi biraz şimdi daha iyi allahtan
atatanem hoşgeldin canım, ben dahil bir çoğumuz sünnet ettirdik bile bende tavsiye ederim çok çabuk iyileşiyor ve hiç anlamıyor
bana da diyorlar deldir diye ama ben kıyamıyorum ya,büyüyünce kendi isterse deldirsin.bende özeniyom küpelere ama canı çok acırmış gibi geliyo bana.deldirince anlat cnm da nasıl oldu,ne tepki verdi duru,tecrübelerini bizimle paylaşır mı acaba durucuğumgünaydınnn
bende geldim sonunda ay bu kız beni artık mahvediyor yerinde durmuyor yere bıraksam peşimde pıtır pıtır emekliyor koltuklara tutunup kalkıyor, koltuklara tutuna tutuna gidiyor koltuğun bittiği yerde ellerini bırakıp adım atıyor sonra pıt yerde ve ağlama sesi bir an yalnız bırakamıyorum ..
eylülcüm boşver sen üzerine düşeni fazlasıyla yaptın tatlım anlayana davul zurna misali..
atatanem hoşgeldin tatlım sünnettiniz şimdiden hayırlı olsun denizanası erkek annesi olarak söylemiş zaten pek çok bebişimiz erkek oldu bile o yüzden bence de yaptır benimde oğlum olsaydı şimdiye kadar ooo bitirmiştim bile :))
ben kızımın kulaklarını deldiricem karar verdim erkekler sünnet oldu bizde kulaklarımızı deldirelim de küpe takalım kız olduğumuz çıksın ortaya :))
bence kestirdekten sonra mevlütü yaptır.büyüyüncede düğününü yaparsın cnm.bilir kişi değilim ama fikir vereyim dedim.hayırlısı olsun şimdidenpeki siz mevlüt falan yaptırdınızmı kızlar sünnet düğününü falan nezaman yaptırcaksınız ben 6 yaşında falan anlıycağı kadar büyüyünce düğününü mevlütünü yapayım diyodum yanlış mı yapıyorum??
ooohh tatil güzeli,nasıl gzel bronzlaştınmı eylülü güneştenn uzak tut,yamasın yavrum yazık.sanki sen bilmiyon kaydirigubbakcemile3 olsun ben kaynanalık yapayım deidm kaydirigubbakcemile3suyu sevdimi,okyanus çok sevdide ondan merak ediyom.alanyaya hiç gitmedim ama eşim muhteşem bir yer olduğunu söylüyor.inşallah bi gün bende göreceğimselam kızlar alanyadan bildiriyorum bi bakkim naptınız dedim hepinizi çook özledim ama burada vakit olmuyor pek
pc başına geçmeye gayet iyiyiz bis keyfimiz müthiş yerinde çok sevdik burayı çoook
bu arada alerji testimizde pozitif çıktı ona biraz moralim bozulmuştu ama neyse dedim 13.ayda bi daha gidicez kontrole
8.ve 9. aylar kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?