2008 Kasım Anneleri

selam kızlar alanyadan bildiriyorum bi bakkim naptınız dedim hepinizi çook özledim ama burada vakit olmuyor pek
pc başına geçmeye gayet iyiyiz bis keyfimiz müthiş yerinde çok sevdik burayı çoook
bu arada alerji testimizde pozitif çıktı ona biraz moralim bozulmuştu ama neyse dedim 13.ayda bi daha gidicez kontrole
8.ve 9. aylar kutlu olsun

hoşgeldin cnm özletiyorsun kendini...benim oğlum olsaydı ben doğar doğamaz yaptırıcaktım,daha sağlıklıymış.hayırlısı olsun cnm.
eşine çok geçmiş olsun cnm ya bu sıcakta hastalık nerden çıktı hay allah
bana da diyorlar deldir diye ama ben kıyamıyorum ya,büyüyünce kendi isterse deldirsin.bende özeniyom küpelere ama canı çok acırmış gibi geliyo bana.deldirince anlat cnm da nasıl oldu,ne tepki verdi duru,tecrübelerini bizimle paylaşır mı acaba durucuğum
bence kestirdekten sonra mevlütü yaptır.büyüyüncede düğününü yaparsın cnm.bilir kişi değilim ama fikir vereyim dedim.hayırlısı olsun şimdiden
ooohh tatil güzeli,nasıl gzel bronzlaştınmı eylülü güneştenn uzak tut,yamasın yavrum yazık.sanki sen bilmiyon kaydirigubbakcemile3 olsun ben kaynanalık yapayım deidm kaydirigubbakcemile3suyu sevdimi,okyanus çok sevdide ondan merak ediyom.alanyaya hiç gitmedim ama eşim muhteşem bir yer olduğunu söylüyor.inşallah bi gün bende göreceğim

Selam kızlar sünnet olanlara hayırlı olsun.
Lelal Maşallah Duruya erken yürüyecek herhalde
Bizde bugün kızımla dışardaydık hava çok sıcak çok nemli yinede güzeldi ama kızım dönerken farkettim grip oldu sabahları ınşallah çabuk atlatır
Kızlar bende sünnetlere giriyorum anestezi veriyoruz çocuk genel anesteziyle uyuduktan sonra 5 yaşından sonrada yaptırabilirsiniz zaten birşey anlamıyor uyanıyorki bitmiş sonrada 1-2 gün ağrı kesici tamam.

ben esımı bı turlu ıkna edemedım sunnet konusunda bende hemen olsun ıstıyorum ama esım ıstemıyo ılerde dugunuyle beraber olsun ıstıyo bızde ogune erteledık artık sunnet olan tum bebıslere gecmıs olsun bızde bugun oglusumla pıknıge gıttık ama hava cok sıcak oldugu ıcın erkenden donduk bunaldık cunku

Selamlaaaaaaarrrrrr
Bi süredir yoktum sahalara döndüm :)

Nasılsınız görüşmeyeli özledim sizleri.
Eşimin memleketine gittik geldik.

Şimdi annemlerdeyim.Çok sıcak buralar yanıyo.

Ceren emeklemeye başladı.Yoktum sizlerle paylaşamadım.
8 ay 5 günlük emekledi.5 gün önce emekleseydi iddiayı ben kazancaktım.Eşimle iddiaya girmiştik.

Sizin bebeler nasıllar.Hepsini çok öpüyorum.

selam millet
bizde dün ishal kusma iştahsızlık beni bırakma panik olma falan gibi saçma şeyler yaşadık beni bırakıcak diye ömrümden ömür gitti ishal kusmadan çok ona üzüldüm bu kadar küçükken ve aniden beklemiyordum
bugünde eşimin kuzenine gittik kahvaltıya libadiyeye ordan takisye atladım 5 dk da doktoruna gittim muayneye ishal olduğu için ve midesi bulandığıu için beni reddetmesi normalmiş 300 gr almış verdiğiyle bareber 600gr 3 haftada boyumuzda 69 olmuş hala mikroskobiğiz yani 3 gün falan sonra emmeye başlar sakın boşlama sürekli dene dedi
izmir için vize aldık sık sık mola vererek klima çalıştırırak gidebilirsiniz dedi eve gelince bu hırbonunda bişeyi kalmadı benide emdi meyvesinide yedi
ama akşam hem ishalhem muhallebisini yerken hortum gibi fışkırttı aç aç yattı sabah 9a kadfar uyudu ben tabi kur kur hasta oldum fenalık geldi adam bile çok panik yapmışın dedi halbuki o benden panik

saphiracım ve 8. ayımızı kutlayan tüm annelerin kutlaması için teşekkür ederiz
saphira öpücüğünüz alındı kulak deldirme içinde anlatırım tabiki bir delidrelimde bakalım nasıl tepki verecek.
valla şimdi kk yı açarken dark seni düşünmüştüm ne yapıyor acaba nerelerde diye kalkp kalbe karşıymış
seyracım annem de aynı şeyi sölüyor sanırım erken yürüyecek diye annemin babası yani dedem 8 aylıkken yürümee başlamış büyük dedesi gibi mi olacak diyo ama hadı bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda ..
mmfcim aman ne zor gün geçirmişssin geçmiş olsun tatlım bu sıcaklardan çocuklarda perişan oldu. bu arada benim bu ataraf geldiğinde gözümden kaçmadı
asorti tatile başlamışsın aman ne güzel valla bol bol yüzün bizim yerimize de kulaç atın bo bol eylülün tatil meceralarını bekliyoruz senden :))
zeyna valla tam uyuyan prens olmuş seninki :)))

darkcım senin kızda emeklemeye başlamış hadi sana geçmiş olsun artık hiç oturamayacaksın :)) valla ben sürekli peşindeyim bir de tutunup kalkmaya başladımı işte o an daha fena :)))

benden bu kadar şimdilik sigara molası vermiştim bir bakayım dedim ne var ne yok diye Duru nöbetini babadan almam gerekir onlar kavga etmeden :))

sağolun kızlar sizede geçmiş olsun salgız varmış zaten
bizimö dişlerimize en az 2 ayvarmış artık beklemiyorum zaten abisi gibi yaşında çıkarabilir ne kadaaaa geç o kadaaa ısırık:))))))))

mrb şekerler,napiyonuz iiyimi milet?

benim sürüngen ck fena oldu iyice gün gün yaramaz oluyor..

geçmişe filan bakmadan yazıyorum vaktim olrsa okuycam şimdi.

çok öptm herkezi.

selamlarrr
herkesi özledim
gezdim tozdum ve geri geldim
bebekli ilk tatilimizi başarıyla tamamladık
herkes gider inşallah bizim gibi
15 gün kadar sürdü tatilimiz
denize her gün girdi zehra
suyu çok sevdi
yemek konusunda kendim bişeyler hazırlamaya çalıştım ama çook iştahsız olduğundan yemedi pek fazla
bizim yemeklerimizden ne bulursam yedirdim bn de
bir bilseniz neler yeirdiğimi kızarsınız bile bana
sonraları iştahsızlığının üstten gelen 3. dişinden kaynaklandığını anladık
kızım 3. dişini de çeşmede çıkarmış oldu
artık yarım yarım ayağa kalkabiliyor
sehpaya tutunup kkendisini yuarı çekebiliyor ama uzun süre duramıyo ayakta
daha çok dizlerinin üzerinde küçük hüsamettin gibi duruyor bizi de öldürüyor gülmektan
eski tatillerime benzemese de kızımla tatilde olmak çok güzeldi
eskiye göre daha fazla yoruldum kendime ait bir zaman dilimim olmadı pek fazla
kızım uyuduktan sonra bol bol kitap okuyrak bitidim 15 günü
burayı da hep merak etttim neler konuştunuz diye ama imkan bulamadım giremedim
hiç

bu arada darkçım hoşgeldin hakkaten sahalara yeniden dönüş oldu seninki
sevdim çok

biraz geçmişe bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…