E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.381
ben geldim kıslarrrrrrrrrrrr ve dr amcamız herşeyin yolunda oldugunu hiç bir risk olmadıgını söyledi ama gercekten cok korkmuştum kızlar ya..valla zormuş bu anne olmak gercekten.allah bebeklerimizi bizlere bagışlasın
Evet canım ben de ona şaşırdım ya :)) Tamam tamam verebilirim belkim kızımı oğluna, hani fena kayınvalide olmaz senden :)))
Canım sen hastaneye gitmiyor muydun?? Tekrar geçmiş olsun kayınvalidene, inşallah ameliyat yolunda gider.
ben geldim kıslarrrrrrrrrrrr ve dr amcamız herşeyin yolunda oldugunu hiç bir risk olmadıgını söyledi ama gercekten cok korkmuştum kızlar ya..valla zormuş bu anne olmak gercekten.allah bebeklerimizi bizlere bagışlasın
OH BE NİHAYET BİTİRDİM.YAW Bİ HAFTASONU GİRMEDİM NETE NELER KAYNATMIŞINIZ:sm_cool:
ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTIRSIN..
BENDE BUGÜN HEM ÇOK YORGUUN HEMDE ÇOOOOOK HALSİZİM.
C.TESİ KAYINVALİDEMLE HASTANEDEYDİK.PAZAR BÜTÜN GÜN TEMİZLİK,YEMEK,ÜTÜ DERKEN CANIM ÇIKTI.
BU SABAH İŞE ZOR KALKIP GELDİM VE SABAH KASIKLARIM AĞRIYODU..
GERÇİ YAVAŞ YAVAŞ YAPTIM DÜN BİŞEY ANLAMADIM AMA BU SABAH ÇIKTI VALLA ACISI:bbo:
DETAYLI ULTRASONA BENDE C.TESİ GİRİCEM.DİĞER HAMİŞ ANNERDEN ÖĞRENDİĞİMİZE GÖRE BAYA GÜZEL BİŞEYMİŞ YAVRUMUZU UZUN Bİ SÜRE SEYRETMEK.ACABA KAMERAYA ÇEKMEMİZE İZİN VERİRLERMİfisfisfis
ÇÜNKÜ KAYINVALİDEM TORUNUNNU GÖRMEYİ ÇOK İSTİYODU..NEDE OLSA İLK.AMA AMELİYAT OLDUĞUNDAN DOLAYI GELEMİCEK.BİZDE ONA BÖLE Bİ SÜPRİZ YAPALIM DİYORUM..
OFF YA P.TESİ SENDROMU..ÇOK YOĞUN Bİ GÜN..
KIZLAR BİDE BEN HER GECE 2 SAATTE BİR TUVALETE KALKIYORUM.SİZDEDE OLUYOMU BU KADAR SIK:uhm:
KENDİNİZE VE BEBİŞLERİNİZE İYİ BAKIN..
HEPİNİZİ KOCAMAAAAAAAAN ÖPÜYORUMa.s.
selam kızlar, nasılsınız, ben aslında ekim annesiyim ama her an kasım annesi de olabilirim, onun için buraya da bi bakayım dedim, nasıl gidiyo hamişlik bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?