2008 Kasım Anneleri

çok sevindim canım, hadi gözünüz aydın.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.BEN C.TESİ ÖĞLENE KADAR ÇALIŞIYORUM.1 DE ÇIKTIM VE HASTANEYE GİTTİM.KAYINVALİDEMİ ALMIŞLARDI AMELİYATA..
2,5 DA ÇIKTI VE PAZAR TABURCU ETTİLER.ŞUAN EVDE YATIYO.İYİ GEÇTİ AMELİYATI ÇOK ŞÜKÜR..BOL BOL YATIP DİNLENECEK VE İYİLEŞECEK İNŞ..:1rolleyes:

çok sevindim canım, hadi gözünüz aydın.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

Arkadaşlar, sitede problem oldu ve ben sekretere gönderdiğim msjı iki kez göndermiş oldum.. Görüntü kalabalığı yaptığım içim kusura bakmayın..

sevgili sekreter her şeyin yolunda olmasına çok sevindim gözün aydın allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

sevgili azo kayınvalidenin ameliyatının iyi geçmesine sevindim allah en kısa zamanda ayağa kaldırsın büyük geçmiş olsun

OH BE NİHAYET BİTİRDİM.YAW Bİ HAFTASONU GİRMEDİM NETE NELER KAYNATMIŞINIZ:sm_cool:
ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTIRSIN..
BENDE BUGÜN HEM ÇOK YORGUUN HEMDE ÇOOOOOK HALSİZİM.
C.TESİ KAYINVALİDEMLE HASTANEDEYDİK.PAZAR BÜTÜN GÜN TEMİZLİK,YEMEK,ÜTÜ DERKEN CANIM ÇIKTI.
BU SABAH İŞE ZOR KALKIP GELDİM VE SABAH KASIKLARIM AĞRIYODU..
GERÇİ YAVAŞ YAVAŞ YAPTIM DÜN BİŞEY ANLAMADIM AMA BU SABAH ÇIKTI VALLA ACISI:bbo:
DETAYLI ULTRASONA BENDE C.TESİ GİRİCEM.DİĞER HAMİŞ ANNERDEN ÖĞRENDİĞİMİZE GÖRE BAYA GÜZEL BİŞEYMİŞ YAVRUMUZU UZUN Bİ SÜRE SEYRETMEK.ACABA KAMERAYA ÇEKMEMİZE İZİN VERİRLERMİfisfisfis
ÇÜNKÜ KAYINVALİDEM TORUNUNNU GÖRMEYİ ÇOK İSTİYODU..NEDE OLSA İLK.AMA AMELİYAT OLDUĞUNDAN DOLAYI GELEMİCEK.BİZDE ONA BÖLE Bİ SÜPRİZ YAPALIM DİYORUM..
OFF YA P.TESİ SENDROMU..ÇOK YOĞUN Bİ GÜN..
KIZLAR BİDE BEN HER GECE 2 SAATTE BİR TUVALETE KALKIYORUM.SİZDEDE OLUYOMU BU KADAR SIK:uhm:
KENDİNİZE VE BEBİŞLERİNİZE İYİ BAKIN..
HEPİNİZİ KOCAMAAAAAAAAN ÖPÜYORUMa.s.

kızlar olumlu gelişmeleri okuyunca çok mutlu oluyorum
sekretercim sonuçların güzel çıkmış gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
azocum kayınvalidenin ameliyatının güzel geçmesine sevindim canım
Allah acil şifalar versin tez zamanda iyileşsin inşallah

azoo cd ye kayıt yapıyorlarmış zaten görüntüleri istemeyi unutma baştan söyle bence. Bende haftaya gidicem doktorum izinde de. Çok meraklanıyorum hakkaten. Tuvalet işine gelince her gece mutlaka 1 kere kalkıyorum ama o kadar. Sen çok sık çıkıyorsan yatmadan 1-2 saat önce su içmeyi bırakmalısın. Doktor bana öyle dedi.Uyku bölünmesi kötü iyi uyku uyumamız gerekliymiş. Zaten az veya kalitesiz bi uyku uyursam sabah çok kötü oluyorum bende bütün gün kendime gelemiyorum..

Canım, geçmiş olsun.. Her şeyin yolunda olduğunu sevindim. Umarım bir an önce iyileşir kayınvaliden...

bende haftaya pazartesi detaylı ultrasona giricem
derincim seninde dediğin gibi
bende cd. alıcam sonunda
azocum sanırım sanada verirler böyle bir cd

kızlar ben her ücretli muayenede alıyorum cd. yaklaşık bi saate yakın kalıyoruz dr da ve bunun yarım saati ultrasonda geciyo genellikle renkli ultrasonda bakıyo ve bakarken bi taraftan da cd ye kayıt ediyo şimdiye kadar üç cd miz oldu evde sıkıldıkca izliyorum iş yerinde pc ye kaydediyorum özledikce izliyorum valla :dance:

YA KIZLAR BEN İSTANBUL DA HAYRUNİSA HASTANESİNE GİDİYORUM.
ÖZEL DOKTORA DEĞİL..BU YÜZDEN VERİRLERMİ BİLMİYORUM.AMA DENİCEM..AMA KAMERAYIDA GÖTÜREYİM DİMİ?VERMEZLERSE KOCİŞ ÇEKER:1rolleyes:

Sekreter bak hiç üzüldüğüne değdi mi. Boşu boşuna telaş yaptın canım... Sevindim güzel haberlerle gelmene. Azo'cum senin de kayınvalidenin iyi olmasına çok sevindim. Nasıl tüm işler sana kaldı, kötü oldu demi :) Çok yorma canım kendini, dikkat et. Yaparken anlaşılmıyor, acısı sonradan çıkıyor.

selam kızlar, nasılsınız, ben aslında ekim annesiyim ama her an kasım annesi de olabilirim, onun için buraya da bi bakayım dedim, nasıl gidiyo hamişlik bakıyım

selam kızlar, nasılsınız, ben aslında ekim annesiyim ama her an kasım annesi de olabilirim, onun için buraya da bi bakayım dedim, nasıl gidiyo hamişlik bakıyım

Merhaba canım hoşgeldin.Arada bize de takıl o zaman :))

Bizim içimizde de potansiyel Ekim anneleri vardır eminim :) Allah hepimize tam vaktinde hayırlı doğumlar,sağlıklı bebekler nasip etsin.

Azocum geçmiş olsun,allah şifa versin canım.ve Sekretercim gözünüz aydın

Kızlar ben bugün yatak odasını küçük odaya taşıdım.
Saatlerce düşündük bu odaya nasıl sığarız diye :)) Bi soba,bi karyola,bi gardrop,bi beşik ve bir fiskos üstünde tv koyacağız sadece.Başka bişey sığmıyor bunları nasıl koyarsak odaya sığar diye çok kafa yorduk.

Beşiğimiz gelmedi henüz.yarın gelcekmiş.İnşallah yarın gelir çok heyecanlıyım.Beklemek zor geliyor.

Son düzenleme:
ay kızlar resmen bittim ütü yaptım ama resmen eridim belimle karnım ağrımaya başladı hemen bıraktım of ya şöyle bi çamaşır makinesi yapsalar ütüsü de yapılmış çıksa.yada kıyafetleri hiç kırışmayan kumaşlarla yapsalar da şu ütü illetinden kurtulsak.
sekretercim ne dedim ben sana boşuna telaş yaptın bak oğluşun sağlıklıymış.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
azocum kayınvalidene geçmiş olsun inşallah çabucak toplayıp ayağa kalkar.
buarada bu idrar mevzuundan bende çok şikayetçiyim zırt pırt wc ye gidiyom patlıycak gibi oluyom 2 damla geliyo çıldırcak gibi oluyorum.gece uyurken wc ye gidişim çok komik oluyo duvarlara toslaya toslaya gidiyorum gözümü açamadığım için:)))
ya kızlar benim bu iştahsızlığım nolcak hiçbişey yiyesim gelmiyo 2 lokma bişey yedimmi tıkanıyom yiyemiyorum bebişi besleyemiyorum diye korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…