2008 Kasım Anneleri

mmfcim çeşme durağı tam neresi çıkaramadım ama eyüboğlu kolejinin o taraflardayım ben beklerim bana da valla ..
çilekcim hoşgeldin tatlım böcüğün resimlerini gördüm face de koca adam olmuş valla maşallah ..
elifdemcim hoşgeldin güzel bir tatil geçirmenize sevindim. ee tabi artık çocuk olunca öle eskisi gibi rahat tatiller beklemek imkansız bir de yanında yardımcı olabilecek biri yoksa aynı koşturmaca tam gaz devam ediyor :)

çilek, dark, elifdem hoşgeldiniz kızlar,

lelal eyüboğlu bize baya yakın arabayla beş dakika sürer en fazla, pazartesi kayınvalidemlerin yanına yazlığa gidicez ama geldiğimde kurtulamazsın benden haberin olsun, kalimeo ve serayda yakın onlarıda alırız, gerçi önce ayrımı görüşsek acaba onların prensler ilkeye rakip olmasınlar duru konusunda:)))

sanada geçmiş olsun denizanası zor bu havada ama sıcaklarda davetiye çıkarıyo ne yazıkki

sağol canım, benim tamagoçinin iştahıda kapandı üstelik, sadece meyve ve meyve suyuna itiraz etmiyor

ay yatayım en iyisi, yine bir oyuna dadandım bu saatlere kadar oturuyorum başında, aslında yapılacak bir dünya işim var

herkese iyi uykular

günaydınnn
bizde kalktık yine pazar mazar demeden erkenden kahvaltımızı yaptık birazdan dışarı çıkıcaz ama çıkmadan bir bakayım dedim ne var ne yok diye ..

denizinanası valla gel hatta gelin .. epey uzattık buluşmayı ama döndüğünde mutlaka bekliyorum..bir cuma veya cumartesi organizasyonu yapalım.

mmfcim anladığım kadarıyla yine de bana yakın bir yere gelmişssin tatlım seni de bekleriz buyrun kızlar :)))

asorticim mutlaka dalgadan korkmuştur sonuçta yanlış hatırlamıyorsam eylülde banyo yaparken korkmayanlardandı.
biz daha deniz sezonunu açamayanlardanız o yüzden duru denizde nasıl tepki verecek çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum o günü :))

selam kızlar
şuan acaip uykum var terasta uyukluyodum indim aşağı
gece 2 ye kadar ütü yaptım serinde yapiim diye ama sırtımdan ter aktı resmen bıdıkların kıyafetleri bizimkilerden çok ütülemesen olmuyo fenalık geldi sıcakta
lelalcim ben otobüsle geldim canım ilk otobüs deneyimimizi yaşadık dün pek fena diildi bk yla geldim yoksa bilmem oraları ineceğim durağı biliyodum o kadar yanımda da birileri vardı yoksa bilemem yaane

Ya kim nereye gitti. Herkes ızmir'de mi şimdi. Mmf nirdesin sen anacım. Geçen Beykozdaydım ah dedim mmf kafayı görsem de yolda bi bağırsam şuna diye bakındım ama yoktun. Devlet hastanesinin falan oralardaydım.

yokyaa devlet hastanesi benim evden gözükii 2 durak var aramızda yürümeyle 10 dk insan haber vermezmi anacım ne biçim dünürşüsün sen bakimm hııııı
naptın orda sorması ayıp oraya gidebilmek içinde çubukludan geçmen gerekiyo bu arada
ben izmirde deelim kısmetse 24ünde gidecez görümcemlere el öptürmeye
:mymeka:

selaaam opuyorumnanaktan ben geldim güzel ve yorucu bir tatilin ardından yine döndüm ay insanoğlu ne kadar nankör aylarca tatil bekledim durdum tatile gittim yoruldum diye şikayet ediyorum gerçi daha tatilimin ilk bölümü bitti 10-15gün sonra ikinci bölümü başlayacak o daha güzel geçecek eminim bu tatilde Osmaniyeye gittik eşimin memleketine kayınvalidemlerdeydik,kayınpederim ameliyat oldu bir de biz gidince gelen giden bir sürü misafirle ilgilendik bir de bizim gezeceğimiz yerler vardı böle sürekli bir koşuşturmacayla geçti yani ben zaten genellikle çocukla ilgilendim oğlum ortama uyum sağlamakta güçlük çekmedi sadece bazen kalabalıktan sıkılıyordu burada alışkın olmadığı için böle bişeye arada odasına kaçmak istiyordu arada anlayışsız insanlar oluyordu ben de onlara sıkıldım ama genel itibariyle değişiklik her zaman iyi gelir gerçekten iyi geldi şimdi tercih döneminde çalılşacağım biraz ondan sonrada yazlığa gideriz artık deniz güneş kum osmaniyede de gidecektik ama ilk hafta havalar o kadar serindiki gidemedik bir türlü rüzgar yağmur falan neyse artık bu tatile inşallah geçmişe bir baktım tam 100 sayfa olmuş ben gideli ee haliyle okuyamadım umarım herkes iyidir ay çok özledim burayı ben yaa opuyorumnanaktan

bu arada oğluşum 8 aylık oldu hepimizinki gibi kilosu 8900gram boyu da 73 cm olmuş tatil yaramış kuzuma. ama hava bir nemli bir nemli orada sormayın çocuğu günde iki kez banyo yaptırıyorum şıpır şıpır terliyor yavrum isilik oldu her yeri halbuki sürweklli yıkıyorum pudralıyorum ona rağmen engelleyemedim

pipmiz< gayet iyi artık tamamen iyileştik

dişlerimizde hala bir hareket yok ama bu aralar kulaklarını daha fazla kaşımaya başladı sanırım geliyor yavaş yavaş

hala emeklemiyoruz ama ayakta iki saniye falan kimse tutmadan durabiliyoruz ayrıca koltuk gibi biyere tutunup kalkabiliyoruz yarım yarım yattığımız yerden kalkıyoruz bazen her zaman yapamıyort daha ama isterse biraz uğraşınca becerebiliyor

hala anne dememekte ısrarlı baba baba dolanıyor

tembel bu benim oğlum tembel mirmirmirmir

Beyazmelek hoşgeldin canım.

Mmmf bir dahaki gelişime telepati yöntemiyle sana haber vericem söz :))

Bugün ıstanbul serin kızlar pek bir güzel. Hatta ben iş yerinde klimadan üşüyorum. Valla iyi geldi

slm millet nassınız

ben yorgunum ve gerginim eğer bunları saf dışı bırakırsak baya baya iyi olurdum

eve yerleştikde ben hala ruh olarak yerleşemedim umarım alışacağım evet evet alışacağım yaaa

evim evim güzel evime minik evimin fotolarını koydum bakmak isteyen olursa

mmmf kafa çok geçmiş olsun canım yaz ya ishaller başladı her yerde salgın var aman dikkat yaw bide rota virüs yaptırdık engellemeyecekmiydi bu aşı

beyazmelek elifdem hoşgeldiniz tatil bambaşka bişi yaaa

asortik kokoşum iyi eğlenceler sana bizim yerimize de kulaç atmayıda unutma

uyuyan prensimi beğenen beğenmeyen bakan bakmayan tüm teyzoşları öperiz

unuttumğum bişi varsa kusura bakmayın

görüşürüz şekerler

ben geldimm
biraz dışarı çıktık hava yağdı yağacak diye avm ye gittik biraz bakındık geldik arkadaşım da vardı yanımızda ona yeni ciciler aldık ama ben kendimi tuttum ve hiçbişey almadan eve döndüm :))

beyazmelekcim hoşgeldin tatiliniin ilk yarısının güzel geçmesine sevindim artık ikinci yarısına hayırlısı diyorum.. biz daha ilkini yapamadık be hatunlar oturun oturduğunuz yerde dicem şimdi :)))))

zeynacım evinin resimlerini gördüm hatta yorumumu bilem yazdım.. bence çok şirin ve çok güel olmuş ve resimlerde öle hiç de küçük durmuyor valla zaten ahmet yok o haftasonu misafiriniz bu ev size yeter şekercim gayet de güzel yerleştirmişssin eşyalarını ..ben çok sevdim bana çocukluğumu hatırlattı. benimde istanbulda doğduğum tarihi eser bir çatı katı evdi (hani şu melekler korusun dizisi varya onun çekildiği yerde ) ve ilkokul 3. sınıfa kadar o evde oturduk bana göre yaşadığımız en güzel evdi orası :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…