- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.841
valla şimdi kk yı açarken dark seni düşünmüştüm ne yapıyor acaba nerelerde diye kalkp kalbe karşıymış
)
Evet ya mahvediyo beni.Kimse kendisine bakmıyo artık çok yaramaz diye.darkcım senin kızda emeklemeye başlamış hadi sana geçmiş olsun artık hiç oturamayacaksın :)) valla ben sürekli peşindeyim bir de tutunup kalkmaya başladımı işte o an daha fena :)))
Hoşgekldin canım.selamlarrr
herkesi özledim
gezdim tozdum ve geri geldi
bu arada darkçım hoşgeldin hakkaten sahalara yeniden dönüş oldu seninki
sevdim çok
biraz geçmişe bakayım
Biz iyizz canım.bizde çok öptük seni.Kend. ii bak.mrb şekerler,napiyonuz iiyimi milet?
benim sürüngen ck fena oldu iyice gün gün yaramaz oluyor..
geçmişe filan bakmadan yazıyorum vaktim olrsa okuycam şimdi.
çok öptm herkezi.
Hoşbuldum canım.Deniz nasıl oldu?çilek, dark, elifdem hoşgeldiniz kızlar,
HOşgeldin beyazmelekcim.Oo bana yakına gelmişsin Osmaniyeye.selaaam opuyorumnanaktan ben geldim güzel ve yorucu bir tatilin ardından yine döndüm ay insanoğlu ne kadar nankör aylarca tatil bekledim durdum tatile gittim yoruldum diye şikayet ediyorum gerçi daha tatilimin ilk bölümü bitti
Sağol canım.Az önce yediğini çıkarmış.Üşüttü galiba.Akşam doktora götüreyim bari.Ne zormuş ya bebek büyütmek.Valla ne yapacağımı şaşırdım.günaydın kızlar
gece uyumadığım için sabah da nasıl kaltım haberim yok
dayak yemiş gibyim
çocukda bi problem olmadı da ben uyuyamadım nedense ama çok çay içtim ben ona yoruyorum saat 3'dü hala uyuyamamıştım
yasmincim geçmiş olsun bi doktra götür çok öksürüyorsa ihmale gelmez canım
Sağol canım.Az önce yediğini çıkarmış.Üşüttü galiba.Akşam doktora götüreyim bari.Ne zormuş ya bebek büyütmek.Valla ne yapacağımı şaşırdım.
gunaydınlar
ben geldım cok yorgun cıkıyorum ben hafta baslarına yaaa
neden boyle olur bılmem hafta sonları dınlenmek ıcın degılmıdır
ben hafta sonları daha da cok yoruluyorum ama
dun gece gec vakıt geldık dınlenemedım bıle
oglusum da huysuzlandı cocugumun duzenı degıstı
bu sabah anneannesıne emanet ettım geldım ayakustu uyuyorum
elifdem, maşallah zehra bebeğe..Ne sevimli duruyor.Sanırım suyu çookkk seviyor..Benim ufaklık ne yapacak bakalım denize girince:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?