2008 Kasım Anneleri

Selam kızlar
Zeynacım ev mi taşıdın güle güle oturun canımmcım.Fotolarına bakayım birazdan.

Bende Cereni sattım ennemle babama.bakalım kaç dk. duracak onlarla.
Herkesi kaçırıyo ya bu cadı.

valla şimdi kk yı açarken dark seni düşünmüştüm ne yapıyor acaba nerelerde diye kalkp kalbe karşıymış
)

Öyleymiş gerçektende :))

Kulak delindiğinde bende haber bekliyorum.Benim kız saçını yoluyor.Kesin küpe taksam kulağınıda çeker durur.

darkcım senin kızda emeklemeye başlamış hadi sana geçmiş olsun artık hiç oturamayacaksın :)) valla ben sürekli peşindeyim bir de tutunup kalkmaya başladımı işte o an daha fena :)))
Evet ya mahvediyo beni.Kimse kendisine bakmıyo artık çok yaramaz diye.
Zaten tutup kalkmaya çalışıyo.1-2 saniyeliğine bırakıyo ellerini.

selamlarrr
herkesi özledim
gezdim tozdum ve geri geldi
bu arada darkçım hoşgeldin hakkaten sahalara yeniden dönüş oldu seninki
sevdim çok

biraz geçmişe bakayım
Hoşgekldin canım.
3. dişiniz hayırlı olsun.
Demek küçük hüsam çalışmalar yapıyorDD

mrb şekerler,napiyonuz iiyimi milet?

benim sürüngen ck fena oldu iyice gün gün yaramaz oluyor..

geçmişe filan bakmadan yazıyorum vaktim olrsa okuycam şimdi.

çok öptm herkezi.
Biz iyizz canım.bizde çok öptük seni.Kend. ii bak.

çilek, dark, elifdem hoşgeldiniz kızlar,
Hoşbuldum canım.Deniz nasıl oldu?
HOşgeldin beyazmelekcim.Oo bana yakına gelmişsin Osmaniyeye.
Bende adanadayım.Görüşürdük

sağol darkcım deniz daha iyi gibi ama bilmiyorumki, 8. dişini çıkarıyor üst ortalar geliyor ama kazma gibi:)) çok zorlandı bunlarda, ishalde dişlerinde etkisi var sanırım,

zeyna yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur, hem üzülme küçük diye küçük evin temizliğide kolay oluyor unutma:)

hani siz diyorsunuzya tay tay duruyor falan, denizde iki haftaya yakındır emekliyor, tutunup kalkıyor ama ellerini bırakmıyor, ama bazen yerde emeklerken bir hamle yapıp popoyu kaldırıyor, ayaklarının üzerine basıyor, yüreğim ağzıma geliyor ellerinide kaldıracak diye ( kaldırsa tepe üstü çakılır) allahtan ellerini kaldırmıyorda düşmekten yırtıyor, çok komik oluyor sıpa, birde iki gündür kapının açılıp kapanabildiğini öğrendi kafasını çarpa çarpa sürekli açıp kapamak istiyor, bugün kendi odasının kapısını kapatmış arkasınada oturmuş zar zor iterek girebildim içeri,

yarın öğleyin yola çıkıcaz gelemezsem herkesi ve bebişleri öpüyorum kendinize iyi bakına.s.

Günadın kızlar.Güne öksürük sesleriyle başladım.Oğlum çok kötü öksürüyor.Gece üstünü açıyor.Hafif de giydiriyorum ama yine de tepinerek üstünü açıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Doktor bişi olmaz diyor ama zatüreye çevirirse diye korkuyorum.Bu arada emekleme, yürüme, diş bizde hiçbiri yok.Bazen gerigeri yada dönerek olduğu yerden 2-3 metre uzaklaşabiliyor.Ama anne deyişi süper.

Beyazmelek hoşgeldin.

Dark sen de hoşgeldin.

Herkese iyi haftalar diliyorum.Bol uykulu, ağlama seslerinden uzak, huzurlu bir hafta olur umarım.

günaydın kızlar
gece uyumadığım için sabah da nasıl kaltım haberim yok
dayak yemiş gibyim
çocukda bi problem olmadı da ben uyuyamadım nedense ama çok çay içtim ben ona yoruyorum saat 3'dü hala uyuyamamıştım

yasmincim geçmiş olsun bi doktra götür çok öksürüyorsa ihmale gelmez canım

günaydınn kızlarr
bu gece zor uyudum nedense dön dön uyku tutmadı halıyle de sabah kendımı kazımak zorunda kaldım yataktan
denizanası bir an gözümde canlandı deniz kapının arkasında oturmus ve sen acmaya calısıyorsun :))))
size iyi yolculuklar ve iyi tatiller tatlım dönünce bekliyoruum unutma

yasmincim geçmiş olsun tatlım benim kızda üstü açık yatıyor asla tutmuyor pikeyi .. öksürüğünüz gecer inşallah en kısa zamanda

günaydın kızlar...
bugün o kadar uyuşuk, uykusuz ve yorgunumki anlatamam...Kızımın gece çok güzel uyumasına rağmen ben hiç uyuyamadım..Hani kötü bir haber alacakmışsınız gibi içiniz bi garip olurya işte öyleydim gece...Dön o tarafa dön bu tarafa..en son saate baktığımda dörde çeyrek vardı..Sonra uyumuşum ve saat altıbuçukta tekrar kalktım...
yasmin inşallah bebeğinin öksürüğü geçer canım..Çok geçmiş olsun..
denizanasımaşallah süphanallah bebişine...Bizim kız sadece jet hızıyla dönüyor..Bazen emekleme pozisyonuna geçecek gibi oluyor fakat hoooppp yüzüstü düşüveriyor..Neyse geç olsunda güç olmasın:))
zeyna evinin resimlerine baktım canım..Güle güle oturun..Sağlıkla sıhhatle inşallah..
geçmişe çok bakamadım..ınşallah herkes iyidir..Hepinize hayırlı günler diliyorum...

Sağol canım.Az önce yediğini çıkarmış.Üşüttü galiba.Akşam doktora götüreyim bari.Ne zormuş ya bebek büyütmek.Valla ne yapacağımı şaşırdım.

Sağol canım.Az önce yediğini çıkarmış.Üşüttü galiba.Akşam doktora götüreyim bari.Ne zormuş ya bebek büyütmek.Valla ne yapacağımı şaşırdım.

Tüüühhhh çok üzüldüm canım yaaa...Kesin üşüttü oğluşun..Yasmin kolay olurmu bebek bakmak..Hem dünyanın en önemli ve ağır mesleği ne :uhm:Anne olmak

günaydın kızlaaaaar kocam beni sinie etti bukadar baskıya dayanamadım ve sünneti büyüyünce yaptırıcaz 6 yaşında.eşim tutturdu kendini bilsin anlasın diye sinir oldum...
dişler nasıl gidiyo kızlar sizin bebişlerde benim oğlan 4.yü çıkarıyo ay ne sevimli oluyolar yaaa üst dişler de çıkınca çok tatlı oldu bizimki:))

gunaydınlar
ben geldım cok yorgun cıkıyorum ben hafta baslarına yaaa
neden boyle olur bılmem hafta sonları dınlenmek ıcın degılmıdır
ben hafta sonları daha da cok yoruluyorum ama

dun gece gec vakıt geldık dınlenemedım bıle
oglusum da huysuzlandı cocugumun duzenı degıstı
bu sabah anneannesıne emanet ettım geldım ayakustu uyuyorum

canım; misafir temizlik çamaşır ütü alışveriş yemek hepsi hafta sonununu bekliyor
insan işe gitsem de bi dinlensem diyo valla hafta sonları
çoook haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…