- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.861
Günadın kızlar.Güne öksürük sesleriyle başladım.Oğlum çok kötü öksürüyor.Gece üstünü açıyor.Hafif de giydiriyorum ama yine de tepinerek üstünü açıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Doktor bişi olmaz diyor ama zatüreye çevirirse diye korkuyorum.Bu arada emekleme, yürüme, diş bizde hiçbiri yok.Bazen gerigeri yada dönerek olduğu yerden 2-3 metre uzaklaşabiliyor.Ama anne deyişi süper.
Beyazmelek hoşgeldin.
Dark sen de hoşgeldin.
Herkese iyi haftalar diliyorum.Bol uykulu, ağlama seslerinden uzak, huzurlu bir hafta olur umarım.
canım ya benimki akşama kadar babayla babamız öğretmen olduğu için evde onunla birlikte..ben çalışıyorum..inşallah geçici bir dönemdir..biran önce dişimiz çıksada yavrum rahat etse ama hiç bir belirti ve kabarma yok..bu huzursuzluğu dişmidir onuda bilmiyorum..gulizgül babalarını daha az gördükleri için onları istiyolar ama bence sıkıntı yapma diş çıkarıcaktır belki sancı yapıyordur çocuğa seni istemez olurmu hiç stres yapma çocuklar hissedermiş bi sıkıntın üzüntün varsa da öyle yapıyor olabilir
günaydın kızlar.çok kötü bir hafta sonu geçirdik. kızım geceleri uyanıyo ve en az yarım saat ağlıyo. hiç bir sebebi yokken artı benide istemiyo babasını istiyo...eskiden emer yatardı hiç gözünü bilem açmazdı..hiç uykusunu alamadı 3 gündür her yarım saatte kalktı ve ağladı ..ne yapacağımı bilmiyorum... görünürde hiç bişiside yok..bi doktoramı götürsem diyecem ama daha cuma günü gitmiştik..çok üzülüyorum ya. öyle ağlayınca ne yapacağımı bilemiyorum..bide beni istemiyo ya..iyice kötü oluyorum...gündüzde hiç bişisi yok gayet iyi... geceleri ne oluyo anlamadım ..sizdede aynı sorunlar varmı kızlar..moralim çok kötüüüü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?