2008 Kasım Anneleri

anlasılan herkeste bır uyuyamama sorunu var
zehra sıfaya maasallah ne guzel gulmus cıcı kız

yasmıncım gecmıs olsun canım

zeyna sayfaları gezerken prensımızı gordum maasallah
ve yenı evınde hayırlı olsun

denızanası yazlıga gıttı sanırım

dark ve julı ugrayıp gıtmıs ben kımselerı goremez oldum

cılek gelıyormu bılmem ama ben denız oglanın son halını merak edıyorum
keske bır foto koysa da gozumun gonlumuz acılsa

mmf gacı senın kucuk danaya da gecmıs olsun

atatanem canım aıle ıcı krız yasanmasa elbette kucukken sunnet olması ıyı olurdu ama ılerde olması da cok problem olmaz canım sıkma canını

atatanem...sıkma canını..Geç olsunda güç olmasın..
kalmero bende aynı dertten muzdaribim..Hafta sonu kendimi yarış atı gibi hissediyorum..Yemek, bulaşık, çamaşır, ütü, çocukların banyosu, evin teferruatlı temizliği...Aman şunuda yapıyım kalmasın, aman bunuda yapıyım kalmasın...resmen kendimize işkence ediyoruz..ama yapmasanda olmuyor..Bayan olmak çookk zor..Helede çocuklu bayan olmak..

günaydın kızlar bende gece 12den sonra yattım üütü mütü yaptım gene çamaşır yıkanıyo bu akşam gene ütü buneyaa 3 gün üstüste ütü yapılırmı 10dn 11 den sonra yapıyorumda serin oluyo biraz
bu herifler hergün kaçkere üst baş değiştircek yaa bian kış geldin dedim içimden:)))

kızlar yaa ben knar korumanın tekini çıkardıkm hava alsın biraz diye ama bu seferde ayaklarını çıkarıyo ordan sabah debeleniyodu kurtulmak için odaya girdim ağlamaya başladı hemen kurtar beni diye çok komikti gerimi taksam acaba
şunu bi emzirmeyi deniim bakiim emicekmi

aynen oyle temızlık camasır utu yemek hafta ıcıne hazırlık ve mısafırlık hepsını 2 gune sıgdırdım yıne
oglusumda pıtır pıtır bır yere koyuyorum evın ıcınde arıyorum sonra
hafta sonu tam bır tokmak kafa oldu
emeklıyor dıye yere bırakıyorum ama ya masanın altına ya da sehpanın altına gırıyor sonra pat kut carpıyor kendını
artık yerden koltuga tutunarak kalkıyor ve koltuk bıttıkten sonra pat dusuyor sonra tabıı dudak buzuk bır halde aglıyor

geçmiş olsun canım benim kızımda bu ara özellikle sabahları öksürüyo sıcaklardan sanırım ben üstünü hiç örtmüyorum zaten örtsemde tutmaz askılı ve şortla yatırıyorum

Derin, Elif çok tatlı gözüm gönlüm açıldı sabah sabah. Ne iyi ettiniz foto yüklemekle. Derin simidimiz aynıymış sizinle. Ama benim kızım o iki simit arasına eğilip deniz suyu içmeye çalışıyordu sürekli.

Ya kızlar benim kızım inanılmaz meraklı. Yani haddinden çok meraklı. Sizin küçük böcüşler de öyle mi. Meraktan emmeyi bile bırakacak neredeyse. Artık sadece uyurken emiyor. Meraktan yemek yiyemiyor. Ve inanılmaz takıntılı biri. Mesela bebeğini gördü gece lambasının ışığında. Gece süte kalktı gene gözü oradaydı. Sabah uyandı gene göz bebeğinni olduğu yerde. Götürdüm sabah aldı eline de şükür kavuştu. Yandım ben ya çok kötü çok.

günaydın kızlar.çok kötü bir hafta sonu geçirdik. kızım geceleri uyanıyo ve en az yarım saat ağlıyo. hiç bir sebebi yokken artı benide istemiyo babasını istiyo...eskiden emer yatardı hiç gözünü bilem açmazdı..hiç uykusunu alamadı 3 gündür her yarım saatte kalktı ve ağladı ..ne yapacağımı bilmiyorum... görünürde hiç bişiside yok..bi doktoramı götürsem diyecem ama daha cuma günü gitmiştik..çok üzülüyorum ya. öyle ağlayınca ne yapacağımı bilemiyorum..bide beni istemiyo ya..iyice kötü oluyorum...gündüzde hiç bişisi yok gayet iyi... geceleri ne oluyo anlamadım ..sizdede aynı sorunlar varmı kızlar..moralim çok kötüüüü...

juli aynı merak benim kızımda da var başkasının yanında kesinlikle emmiyo bakıncak diye meraktan tvyide kısıyorum yoksa illa bakıcak nerden geldi o ses diye oyuncağı konusunu hiç sorma istedimi illa vericen yoksa boynu tutuluyo o yana gitsin diye

derın maasallah yakısıklı ogluna
bızde ıstıyoruz valla canımız cekıyor cekıyor oyle kalıyoruz

julı benım oglumda asırı meraklı
emerken ses ısık vs herhangı bırsey hıssetmeye gorsun hemen yon cevrılıyor
agzı acık beklıyor bırde o yone bakarken agzına sut aksın dıye
ıkısınden de vagecemıyor

gulizgül babalarını daha az gördükleri için onları istiyolar ama bence sıkıntı yapma diş çıkarıcaktır belki sancı yapıyordur çocuğa seni istemez olurmu hiç stres yapma çocuklar hissedermiş bi sıkıntın üzüntün varsa da öyle yapıyor olabilir

zehra ve buğrişko süpersiniz siz yaaa biz bu sene denizi unutacağız hafta sonu kaçarsak kaçacağız maselef istediğimiz gibi gitmedi işler
ama sizi görünce böle gözüm gönlüm açılıyor valla

jülicim o meraklıdan bir tanede bizde var aman tanrım el kadar bebe bu kadar meraklı olurmu ya büyüdümü hiç zaptedemicez biz bunları

derinxby, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..ınşallah tatiliniz güzel geçmiştir..Buğra çok mutlu gözüküyor fotoda..Maşallah buğraya maşallah...
gulizgul benim kızım doğduğundan beri nerdeyse öyle..Yani senin anlattığın gibi..fakat senin prensesin sonradan böyle olmuş..Havaların sıcak olması, diş çıkarıyor olması sebep olabilirmi acaba..Bilmiyorumki...ınşallah en kısa zamanda düzelir...

canım ya benimki akşama kadar babayla babamız öğretmen olduğu için evde onunla birlikte..ben çalışıyorum..inşallah geçici bir dönemdir..biran önce dişimiz çıksada yavrum rahat etse ama hiç bir belirti ve kabarma yok..bu huzursuzluğu dişmidir onuda bilmiyorum..

Güliz benimkide öyleydi.Odasını ayırmadan önce.Hatta geceleri o kadar sık kalkıyordu ki sinirlenip babasına bırakıp gidiyordum.Çünkü günlerce hiç uyumadan işe gittim.Ama odasını ayırınca düzeldi.Gecede 1 kere kalkıyor.Sabaha kadar uyuyor.Bir de yeri darsa hani beşikler falan artık dar geliyo bebişlere daha geniş bir yere yatır.Döne döne uyusun.Benim ki kolunu atsa beşiğin kenarına çarpıyodu ve uyanıyodu.Dene bence.Hani ağlaması gaz desek büyüdüler artık, hastalık desen sen bilirsin.Bence gittikçe artan suistimal etme duygusu bebişlerin ağlamalarının nedeni.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar.Umarım çabuk geçer.O öksürdükçe ben kötü oluyorum.O gülüyor ben ağlamaklı.

hepiniz sağolun kızlarrr:) biz Sinop a gittik.ılk kez gittim ama hakkaten süperrmişşş ben bayıldım oğlumda bayıldııı.Denizden sudan korkacak sanırken adamı denizden çıkaamadık bir de o simidi de istemiyo paşam.biz yüzüstü tutcakmışızzz resmen yüzmeye çalışıyo.ağzına gözüne sular kaçmış kimin umrunda hiç umduğum gibi çıkmadı oğluşum helall olsun dedikk.:) babasına çekmiş bana çekmediği kesin bu yönden.Birde ilk kez tuzla tanıştı tabi suya girince aman yarabbim yalanmaktan bi hal oldu yaww zemuszemus parmağını elini sokup denize sonra ağzınaaa çok güldük o haline:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…