2008 Kasım Anneleri

derin maşallah 41 kere
bizim bebekler denize çabuk alıştılar, çok tatlı olmuş oğluşun.
bizde çeşmeye gittik, deniz hakkaten süperdi. ama işte esmedi bazı zamanlar, sıcak bunalttı.
bizimki son zamnalara doğru simidide istemedi.
kucakta oraya buraya yüzdürdük bizde.
yallnız kafasını hiç sokmadık. siz soktunuz mu???

ay canım benim allah sana sabır versin benimki 3 gündür bu şekilde üzüntüden bi halim...çok üzülüyorum bi anne olarak kızımız derdinin ne olduğunu çözememeye. onun için biran önce konuşsun istiyorum ki derdini anlatabilsin...inşallah seninkide tez zamanda düzelir canım..

saol canım seninki de çok tatlı maşallah kocaman olmuş :)) Bizimkide kucakta yüzme delisi aynen simidi falan istemedi dedim iki kolluk bi şişme yelek taksak salıversek olacakmış galiba:)) bizde kafasını sokmadık canım hiç aklıma bile gelmedi açıkçası korkardı zaten.ama kendi çok kımıl kımıl babasının elinden kaydığı zamanlar oldu malum o biçim krem sürdümm(o kremlerde acayipmiş yahu hiç yanmadı çocuk valla süpermiş) ama hafif girince bile kafası ayyyhhh heeeehh falan yapıp devam ettiii yani ağlamadı valla.

ohh ne güzel resimler bunlar valla süper oldu kızlar saolun
bu arada iki böcüğüde ısırıyorum hay allahım ya büyüdüler de denize giriyor bunlar
şaka gibi bundan 8 ay önce nasıl büyüyecekler diye düşünüyorduk şimdi halimize bak koca dana oldu hepsi :)))
kızlar iyi tatil geçirmenize gerçekten sevindim insanın nasıl ihtiyacı oluyor size iyi motive olmuştur darısı çıkamayanların başına inşallah

elifdem sana bişey sorucam sen çeşmeye gitmiştin nerede kaldınız orada otelde mi evdemi merak ettim sakıncası yoksa söleyebilcen mi ??
biz her sene çeşmeye gidiyorum ama hep ılıcada kalıyoruz bu sene değişiklik yapsak mı dioruz araştırma yapıyorum bize de yardımcı olursan sevinirim.

kız ayıpppp sen turizimcisin sen bizden iyi bilmen lazım neresi iyi neresi kötü
yok denize girmem ben dağ manzarası isterim dersen buyur gel 3 öğün her şey dahil bana gel

lelal biz çeşme ılıcada yalçınkaya taş apart diye bi yer var orda kalmıştık son gittiğimizde villa taştan dekorlu çok şirin 2 bayan işletiyordu camlarında tahta panjurları var iki yana açılan kapaklardan termal havuzu var bahçesinde bambu oturma yerleri falan çok memnun kalmıştık yatak odası salon+mutfak banyo geçen yıl 100 tl idi günlüğü bu sene de pek bişey farketmemiştir hem plajada yakın pazarda alt sokağında kuruluyordu

burdada resmi var http://www.infocesme.com/haber_detay.asp?haberID=84

Son düzenleme:
eylül bacım nerde yaaa acaba gittimi tattile acaba CADIARZU

canım eylül ağustosta gidicem diyodu ama bilmiyorum planda bi değişiklik yaptı mı.

başım döniiiii
hayırdır bacım, tansiyonun falan düşmüş olmasın, tuzlu ayran mı içilirdi naapılırdı??

canım ben E.B.K. kampı var boyalık koyunda orda kaldım. annem ordan emekli saolsun gidiyoruz senelerdir sayesinde.
3 öğün yemek atrı konaklama günlük 30 milyon verdik. ucuz oldu annican.
migros var bitane çeşmenin merkesine yakın.kampımız çok yakın oraya.

kız ayıpppp sen turizimcisin sen bizden iyi bilmen lazım neresi iyi neresi kötü
yok denize girmem ben dağ manzarası isterim dersen buyur gel 3 öğün her şey dahil bana gel

ah canım ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya bizimki hep o hesap
bütün rezervasyonlarımız son dakikaya kalır bizim malum sürekli izin değişikliği oluyor
her sene gittiğimiz bir yer var çeşmede ama bu sene acaba değişiklik yapsak mı diyorum açıkcası çeşmede otele de milyarlarca lira dökmek bana mantıklı gelmiyor sonuçta orada ne zaman nasıl rüzgar olacağı belli değil gidipte denize giremeden gelmek var ..
o yüzden biraz araştırma yapıyorum acaba ne yapsak bu sene diye ..
ama dağ manzarasına da hiç hayır demem valla şuan tatile o kadar ihtiyacım var ki :))

elifdemcim ve minik teşekkürler kızlar
minikcim senin söylediğin yeri biliyorum tatlım tek gece konaklama yaptım bende orada :)

elifdemcim senin dediğin boyalık koyunda ben bir otel buldum mavi miydi neydi adı ..sen biliormusun orayı .. orası hakkında bilgi toplamaya çalısıyorum kız olmasa sorun değil ama Duru olunca herşeyi ona göre ayarlamaya çalışıyorum. çeşmeye uğramadan da tatil bitirmek istemiyorum ..
bakalım ne yapıcaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…