- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.881
derinxby, hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..ınşallah tatiliniz güzel geçmiştir..Buğra çok mutlu gözüküyor fotoda..Maşallah buğraya maşallah...
gulizgul benim kızım doğduğundan beri nerdeyse öyle..Yani senin anlattığın gibi..fakat senin prensesin sonradan böyle olmuş..Havaların sıcak olması, diş çıkarıyor olması sebep olabilirmi acaba..Bilmiyorumki...ınşallah en kısa zamanda düzelir...
Güliz benimkide öyleydi.Odasını ayırmadan önce.Hatta geceleri o kadar sık kalkıyordu ki sinirlenip babasına bırakıp gidiyordum.Çünkü günlerce hiç uyumadan işe gittim.Ama odasını ayırınca düzeldi.Gecede 1 kere kalkıyor.Sabaha kadar uyuyor.Bir de yeri darsa hani beşikler falan artık dar geliyo bebişlere daha geniş bir yere yatır.Döne döne uyusun.Benim ki kolunu atsa beşiğin kenarına çarpıyodu ve uyanıyodu.Dene bence.Hani ağlaması gaz desek büyüdüler artık, hastalık desen sen bilirsin.Bence gittikçe artan suistimal etme duygusu bebişlerin ağlamalarının nedeni.
canım ben odasını ayıralı yaklaşık 2 ay oldu yatağıda geniş içinde istediği gibi dönüyo. ama dediğin gibi suistimal etme duygusu mu acaba..
derin maşallah 41 kere
bizim bebekler denize çabuk alıştılar, çok tatlı olmuş oğluşun.
bizde çeşmeye gittik, deniz hakkaten süperdi. ama işte esmedi bazı zamanlar, sıcak bunalttı.
bizimki son zamnalara doğru simidide istemedi.
kucakta oraya buraya yüzdürdük bizde.
yallnız kafasını hiç sokmadık. siz soktunuz mu???
kız ayıpppp sen turizimcisin sen bizden iyi bilmen lazım neresi iyi neresi kötüelifdem sana bişey sorucam sen çeşmeye gitmiştin nerede kaldınız orada otelde mi evdemi merak ettim sakıncası yoksa söleyebilcen mi ??
biz her sene çeşmeye gidiyorum ama hep ılıcada kalıyoruz bu sene değişiklik yapsak mı dioruz araştırma yapıyorum bize de yardımcı olursan sevinirim.
başım döniiiii
eylül bacım nerde yaaa acaba gittimi tattile acaba CADIARZU
hayırdır bacım, tansiyonun falan düşmüş olmasın, tuzlu ayran mı içilirdi naapılırdı??başım döniiiii
elifdem sana bişey sorucam sen çeşmeye gitmiştin nerede kaldınız orada otelde mi evdemi merak ettim sakıncası yoksa söleyebilcen mi ??
biz her sene çeşmeye gidiyorum ama hep ılıcada kalıyoruz bu sene değişiklik yapsak mı dioruz araştırma yapıyorum bize de yardımcı olursan sevinirim.
delikafaduldenkız hamilemisin yoksa..:)):teytey:
kız ayıpppp sen turizimcisin sen bizden iyi bilmen lazım neresi iyi neresi kötü
yok denize girmem ben dağ manzarası isterim dersen buyur gel 3 öğün her şey dahil bana gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?