- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.901
eylülcim ayvalıkta çok güzel biyerdir:)) denizi de güzel.iyi tatiller olsun sizede.
julicim bu ayvalıkta apart oteller ve yarım pansiyonlar bile ağustos ayında 65-70 tl doğal olarak bizimki onlara bakarak ucuza geliyor ..kemerde ,belekde ,çeşmede de var ama ben yakın olsun istiyorum..
hayırlı olsun canım.8. diş çıkıyo demek aceleci senin kuzu. çok zor oluyodur.sağol darkcım deniz daha iyi gibi ama bilmiyorumki, 8. dişini çıkarıyor üst ortalar geliyor ama kazma gibi:)) çok zorlandı bunlarda, ishalde dişlerinde etkisi var sanırım,
zeyna yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur, hem üzülme küçük diye küçük evin temizliğide kolay oluyor unutma:)
hani siz diyorsunuzya tay tay duruyor falan, denizde iki haftaya yakındır emekliyor, tutunup kalkıyor ama ellerini bırakmıyor, ama bazen yerde emeklerken bir hamle yapıp popoyu kaldırıyor, ayaklarının üzerine basıyor, yüreğim ağzıma geliyor ellerinide kaldıracak diye ( kaldırsa tepe üstü çakılır) allahtan ellerini kaldırmıyorda düşmekten yırtıyor, çok komik oluyor sıpa, birde iki gündür kapının açılıp kapanabildiğini öğrendi kafasını çarpa çarpa sürekli açıp kapamak istiyor, bugün kendi odasının kapısını kapatmış arkasınada oturmuş zar zor iterek girebildim içeri,
yarın öğleyin yola çıkıcaz gelemezsem herkesi ve bebişleri öpüyorum kendinize iyi bakına.s.
güne güzel bir resimle başlayalım mı??
işte zehra hanımın deniz sefası:))))opuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]
canım bende çıkardım.ama pişman oldum.geride takamadım.hangi hurç nerde benim ev iyice karıştı :))günaydın kızlar bende gece 12den sonra yattım üütü mütü yaptım gene çamaşır yıkanıyo bu akşam gene ütü buneyaa 3 gün üstüste ütü yapılırmı 10dn 11 den sonra yapıyorumda serin oluyo biraz
bu herifler hergün kaçkere üst baş değiştircek yaa bian kış geldin dedim içimden:)))
kızlar yaa ben knar korumanın tekini çıkardıkm hava alsın biraz diye ama bu seferde ayaklarını çıkarıyo ordan sabah debeleniyodu kurtulmak için odaya girdim ağlamaya başladı hemen kurtar beni diye çok komikti gerimi taksam acaba
şunu bi emzirmeyi deniim bakiim emicekmi
Oh ohhh tatilcilere bak seeeeen. Lelalcim, çeşme de yeni bir yer açıldı. Bu ikea nın sahibi açtı. Lemon otel diye. Ilıca plajının orada. Denizi de termal akıntı sayesinde sıcacıkmış. Tam bebişleri sokmalık yani. Arkadaşım daha yeni açılıştan geldi. Çok hoş bir yermiş. Bungalow tarzı küçük evler var. Ama fiyat bilmiyorum.
Eylülüm kişi başı 85 biraz pahalı değil mi ya? Kemerde de aynı fiyat valla her şey dahiller.
Bu arada şeytan beni dürtüyo. Kayseriden önce 3-4 gün bodrum yap diye. Ya kızıma acıyorum o kadar yolu nasıl çekicek diye. Ne olur beni şeytana uymaktan caydırın kızlar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?