2008 Kasım Anneleri

babaylon çok güzeldir ne zaman kaldın bilmem ama son birkaç sene önce yenilendi birde orası odaları genel kullanım alanları falan da çok hoş oldu.
benim heralde çeşmede kalmadığım otel kalmamıştır apartlar falan da öle.. senelerdir aynı yere gidince :)
ama bu sene bütçe kısıtlı o yüzden dünyanın parasını otele bayılmak istemiyorum neticede oteller de yarım pansiyon uygun fiyatlı temiz bir yerde kalıp olmadı günlük 20-30 ücret verip otellerin havuzundan falan yararlanırız diyorum.
geçen sene mesela hamileyken yine çeşmedeydik orada kaldığımız bir apart var orada kalıp sheraton ve ılıca otelin havuzundan plajından yararlanmıştık.
ama istiytorum ki bu sene çeşmedeki yer denize de sıfır olsun :)) amma çok şey istiyorum yaw .insanoğluna yaranılmıyor az bütçe çok istek :))

ohooo çok oluyo ben kalalı babaylon da 6 sene falan oldu galiba o zaman turizm acentesinde çalışıyordum.Çeşmeye gezi düzenlemiştik biz arkadaşımla:))valla patrondan izin aldık hiç yurtiçi yapmıyorduk normalde otobüs kiraladık başaran turdan belki bilirsin babaylonun sahiplerini de tanıyorduk sürekli müşteri gönderdiğimiz için iyi fiyat aldık 4 gece 5 gün 100 tl miydi neydi valla öyle bişey ama yarım pansiyondu bizde gittik öylee işte eğlenceliydi.Direkt satış yaptık gazeteye çıkıp hemen bitti zaten bi otobüs gittikk:)) ahh ne günlerdi yaww.

selam ;

biz daha tatile çıkmadık ; ağustosun 8 inde kısmetse

biz ayvalığa gidiyoruz ,etap altınel ayvalık herşey dahil sistem ,sabah-öğle-akşam açık büfe ,hertürlü aktivite cart curt mevcut..alkollü alkolsüz içecekler dahil :içelim: ayrıca süper ucuz geceliği 85 tl kişi başı ..
geçen yıl arkadaşlar gitmişler ,bizde yakın olsun istedik ,malum arabamız ile gideceğiz ve melisle ilk tatilimiz olacak ,o yüzden uzak bir yere güvenemedim gitmeye ,bu sene böyle olsun bakalım ,artık seneye yapıcaz lüksü :))

bu arada hafta sonu gezmelerdeydik o yüzden yoktum buralarda ..

Oh ohhh tatilcilere bak seeeeen. Lelalcim, çeşme de yeni bir yer açıldı. Bu ikea nın sahibi açtı. Lemon otel diye. Ilıca plajının orada. Denizi de termal akıntı sayesinde sıcacıkmış. Tam bebişleri sokmalık yani. Arkadaşım daha yeni açılıştan geldi. Çok hoş bir yermiş. Bungalow tarzı küçük evler var. Ama fiyat bilmiyorum.

Eylülüm kişi başı 85 biraz pahalı değil mi ya? Kemerde de aynı fiyat valla her şey dahiller.

Bu arada şeytan beni dürtüyo. Kayseriden önce 3-4 gün bodrum yap diye. Ya kızıma acıyorum o kadar yolu nasıl çekicek diye. Ne olur beni şeytana uymaktan caydırın kızlar yaaaa

julicim bu ayvalıkta apart oteller ve yarım pansiyonlar bile ağustos ayında 65-70 tl doğal olarak bizimki onlara bakarak ucuza geliyor ..kemerde ,belekde ,çeşmede de var ama ben yakın olsun istiyorum..

julicim bu ayvalıkta apart oteller ve yarım pansiyonlar bile ağustos ayında 65-70 tl doğal olarak bizimki onlara bakarak ucuza geliyor ..kemerde ,belekde ,çeşmede de var ama ben yakın olsun istiyorum..

bizim her sene gittiğimiz yer çanakkalede bi otel sabah akşam açık büfe yarım pansiyonmu oliiii bize 150 oda tanıdık olduğumuz için seninki gerçekten ucuzmuş ben çok severim ayvalığı

hayırlı olsun canım.8. diş çıkıyo demek aceleci senin kuzu. çok zor oluyodur.
güne güzel bir resimle başlayalım mı??
işte zehra hanımın deniz sefası:))))opuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]

aa deniz kzına bak :))

canım bende çıkardım.ama pişman oldum.geride takamadım.hangi hurç nerde benim ev iyice karıştı :))

Benim kızda kalkmaya çalışıyo kafayı çarpıyo sürekli.

bugün de park yatağa tutunmuş ayağa kalkmıştı cadı.

iki saat önce haber aldık arkadasım doğum yapmış haydii apar topar hastaneye gittik
aman allahım minnacık küçücük nasıl kuzu sarı kafa bir erkek
ay dedim bizde böyledik üstelik benim doğum yaptığım odada kalıyor resmen 8 ay öncesine döndüm

darkcım hoşgeldin tatlım
mmf haydi gözün aydın mikroskobik emekleme başlamış ( önce yazarken yürümeye yazdım geri sildim yürümesi yakındır ) :))))

julicim bahsettiğin oteli biliyorum tatlım orası yeni bir otel değil aslında yaklaşık 5-6 senelik bir otel ve geçmişi hep lekeli :)) devralan o canım oteli işletemedi maalesef .konumu gerçekten muhteşem odaları çok ama çok şık ege akdeniz hawai japon tarzı odaları var .. fiyat olarak eskiden yüksek bir fiyat uygulaması vardı bu sene nasıl olur bilmem tabi ..

bu arada siz kayseriye nasıl gideceksiniz araba ile mi yoksam yani öle bişey deneyeceksek uyma şeytana ama uçakla falan yapmayı planlıyorsan uyabilirsin neden olmasın :)))delikafadulden

Günaydın kızlar.

MMMF hayırlı oolsun, emeklemeye başlamışsınız.Benim ki de Zeynanın bebiş gibi dötünü kaldırıyo, biraz öne gidiyo ve bağırmaya başlıyo.Darısı bize inşalllah..

Bu arada , oğlumun uykusu düzene girdi sanırım.Yine uykumu aldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…