2008 Kasım Anneleri

gunaydınnnn
bu gece yagmur yagmıs sanırım
gelırken arabaların ustu hep ıslaktı ama benım ruhum bıle duymadı
gece ıkı kez kalktım sonra kocıse devrettım
gece uyumak ıstemeyen kucuk beyımız sabahta uyanmak ıstemedı ama mecbur zorla kaldırdım
emzırmem gerekıyordu uyuyarak emdı ama yola cıkınca actı gozlerı hemen
sankı hıc uyumamıs hemen gulmeye baslıyor

bızım kucuk danamız hıc eve gırmek ıstemıyor
annemın bacesı var kamelya da gunduzde kalabılıyorlar ve annem son bır haftadır mısafırı falan var derken sureklı bahcedeydı
bızım kucuk dana da arabasının ıcınde keyıfteydı ama sımdı bahce kapısınından ıcerı gırmeye yonelınce kendını kucagımdan gerı dogru atarak aglıyor
ıcerı gırmemek ıcın huysuzlanıyor ne yapıcaz bılmıyorum

günaydın günaydın günaydın
bende uykumu aldım yasmincim valla uyku almak kadar güzel bişi olamaz bizim için şu sıralar
havada serinledi bende müthiş uyudum yaw

günaydın günaydın
kalimerocum küçük çapta fırtına çıktı sabaha karşı iyiki duymamışsın
ben tabı o sese yataktan sıçrayarak kalktıgım için şimdi başım çatlıo..

günaydın günaydın günaydın
bende uykumu aldım yasmincim valla uyku almak kadar güzel bişi olamaz bizim için şu sıralar
havada serinledi bende müthiş uyudum yaw

Aynen öyle.Akşam bigüzel doyurdum karnını.11 de yattı, sabah 5 de mızırdandı.Karnını doyurdum.Sabah 7.30 du uyandırmak zorunda kaldım.Doya doya uydum vallazemuszemus

sanada günaydın kalimerocum

sana da gunaydın canım
uyuyabılmene sevındım

emeklemeyı astık sayılır bız
yanı emekleme konusunda hız yarısı yapılsa bızım kucuk tokmak kafa bırıncı olur kesın
salonda yere koyuyorum ama ben daha salon kapısına gıtmeden gıtmeye calısıyor azıcık sallansam benı kapıda beklıyor dana benımle yarısıyor sankı
hele de babama cok hırs yapmıs durumda
babamı gorunce yere bırakıyoruz ates gıbı pıtır pıtır gıdıyor de de de de dıye

günaydınnn kk mın güzel hatunlarııı :)))))))))
sabah sabah geldimm yafuuuu:)))))))
bende güzel uyudum galiba çünkü gece oki hiç uyanmadı şok şok şok :)))))))
ama bugün teyzem annem filan gelicek bana o yüzden erken kalktım
ve bi şok daha oki hala uyuyor ehehehe
herkese çok güzel bir gün diliyorum
yağızımı kocamaannn kokulu kokulu öpüyorum nice aylara,nice yaşlara :))
sizin yağmur bizi serinletmiş demekki ondangüzel uyumuşum

günaydın kızlar

yağız bugün 8 aylık oldualkisalkisalkis

emekleme konusunda ise bir müddet alçak sürünme yaptıktan sonra seri şekilde evi turlamaya başladı

Bugün benim, Zeyna, Minik 81 ve Deniz annenin bebişleri de 8 aylık oldu.Allah yavrularımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin.Nice mutlu 8 aylara, 8 yıllara inşallah...

benimki 1 ay önce filan emekleme çalışmaları yapıyordu sonra birden vazgeçti direkt yürümeye çalışıyor.tay tay mı oluyor o acaba.bi yere tutunup ayağa kalkabiliyor.bi de yerdeyken ya da oyun parkındayken eller yerde döt havada kalkmaya çalışıyo hoop devriliyooo eheheh ama ne gayret ne savaş veriyo kızım :) evi dolaşıyo filan diye hep okuyorum kızlar ya nasıl bırakıyorsunuz.ben bırakamıyorum.yere bile koyuyorsam tek çarşafla filan değil baya yer yatağı yapıyorum kat kat yorgan.yumuşak olmazsa yaralar kendini.pat diye atıveriyor kendini,bazen yüz üstü bazen geriye doğru.sert zemin olursa canı acıyor ve ağlıyor haliyle

kıızzz anaaa sürüsüne bereket :))))))))) toplanıp aynı anda mı doğurdunuz neee? uehueehueheuheueuh tüm 8 aynı dolduram minnoşları kocaman öpüyorum,nice aylara nice yıllara...

canım ben yere ne serdiysem kızım onu bırakıp mutlaka başka yerlerde geziniyor ben de bıraktıma rtık bişey sermeyi
alışsın artık
düşe kalka öğrenir elbet düşmemeyi, benimki de ilk başlarda halının üstüne falan pat diye düştüğünde ağlardı ama şimdi alıştı heralde; düşüyor anında geri kalkıp devam ediyor yaramazlığa:)))

elif sabah sabah güldürdün beni :))) ben ona hazırladığım o yer yatağından oyun alanının dışına çıkarttırmıyorum.çıkartamıyorum daha doğrusu,ya babası ya ben mutlaka bekliyoruz yanında.o oynuyor,akrobasi hareketlerine çalışıyor,malum çocuk olimpiyatlara hazırlanıyor :)))) oyun alanının dışına çıkıcak gibi olu mu hemen alıp tekrar ortaya koyuyoruz ama bende çok istiyoruım öyle yere bırakıvermek o da çok eğleniyor o şekilde ama yok biz bırakamıyoruz,küüüt diye vutuyor,çok sert vuruyor,yani burnu fialn çok rahat kanar o derece vuruyor

günaydın kızlar bütün 8 ayı dolan babylerin 8.aylarını kutlar niceay ve yaşlar dilerik ve gözlerinden öperik

dün gece bi uyandım paldır küldür bi ses hee yağmur yağıyo nihayet dedim geri uyumuşum ama olayın vehametini sabah gördümbalkona çıkınca ıslanmayan bi yer kalmamış camın önündeki çiçeklerim bilem ıslaktı
bizim velet hala ishalkızlar yaa napıcamben
patates haşladım uyanınca vericem bide muz alayım diyorum şeftali muz veriim öğlende napiim doğal yoldan bakıcaz çaresine artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…