2008 Kasım Anneleri

canım yaa
bi bitki çayı varedı iyi geliyodu ishale ama hatırlayamıyorum şimdi
bol bol su içir,
geçmiş olsun...

mmmfcim gnaydın bacım geçmiş olsun.reflor saşe var.dokuz eylülün eczanesinde çalışan bi arkadaşım var.bebeciklere ishaliçiçn ondan veriyoz dedi.yarım veya 1 ölçü içiriyormuşun hemen kesiyormuş zaten çok iyi bir ialç.bende öyle olduydum doktor banada emziriytom diye o ilaçtan vermişti.doktoruna bi tel. aç sor istersen

8.ayımızı kutlayan herkese teşekkür edip yüzlerini yalıyoyuz.

Mmmf şeftali ve muz iyi gelir derler.Patates biraz tatsız ya.Meyveye hayır demez herhalde mikroskobik.Şeftaliyi çok seviyor bebekler.Bence geçirir.

saphiracığım emeklerken ilk başlarda bir kaç kere küt küt zemine başını çarpıyor
sonra acı yoksa gelişme de yok misali
çarpmadan başını yere vurmadan emeklemeyi öğreniyor
ben en çok yana devrilirken korkuyordum
bir iki gün içinde de kendini yavaşlatarak başını çarpmadan yana dönmeyi becerdi

günaydın kızlar

yağız bugün 8 aylık oldualkisalkisalkis

emekleme konusunda ise bir müddet alçak sürünme yaptıktan sonra seri şekilde evi turlamaya başladı

reflor verilirmi acabbu kadar küçüğe o benimelimayağım fatihin ve bizim ishal olduğumuzda elimizi attığımız ilk şey ama memoya verilirmi bikmiyorum
drumuzda bu hafta tatilde adam tatilde bile rahat yok senden demesin diye arayamıyorum puf yaa

[benimkide oturuken emekleme pozisyonuna kütt diye kendini atarak geçiyordu kafada küttünk tabi yere onuda öğrendi artık nasıl geçeceğini ağır çekimde bitarafını çarpmadan yapabiliyo yere oturur pozisyonda koymamla yüzükoyun yatması bir oluyo arkamı dönmemi bile beklemiyoı[/I]

ne bileyim cnm ya korkuyorum ben.bi de babası kabus gibi çöküyo üstüme, bıraktın bak vurdu kafasını.sakın bırakma hastanelik oluruz.bir sürü tetkik yaparlar filan diye kabusum oldu ya
valla ben çok daha hiç vermedim yani gerek olmadı :Saruboceq: ama arkadaş öyle dedi bilmiyorum gene cnm.ama hastalık bu tatil filan vız gelir boşver bişey olmaz.ara bence

canım çok geçmiş olsun..bizdede oldu geçende tuz - şeker eriyiği yaptım hemen ertesi güne değişti.
TUZ-ŞEKER ERİYİĞİ:
5 su bardağı kaynatılmış soğutulmuş su
- 2 çorba kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı yemek karbonatı
( kaşıklar tepeleme silme arası olacak şekilde doldurulur)

iyice karıştırıp bebişe sık sık veriyorsun..ve muz da mutlaka al canım oda çok iyi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…