2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar ; bizde kahvaltı yaptık geldik,takılıyoruz ,meliste havuzunda oturmuş reklam izliyo

8. ayını dolduranları kutlar ,elifdemin kızını yeriz ..

8. ayımızı kutlayan tüm teyzoşları kocaman öpüyoruz salyalı salyalı hemide

minik , denizanası , yasmin28 , asortie , remedios sizinde 8. ayınız kutlu olsun zaman göz açıp kapana kadar geçiyor değil mi?

mmmf kafa geçmiş olsun canım reflor 6. aydan sonra kullanılabilir istersen netten oku bak çok iyi gelir

elifcim yerim ben o cimcimeyi yaaa yerimmm maşallah ona çok şirin çıkmış

barime bende 8.ayın şerifine gözünüzü gönlünüzü açayım

Maşallah oğluşa...pek bi yakışıklı...

hatırlar mısınız eskiden TRT'de bu tuz-şeker eriyiğinin nasıl hazırlanıp ishal olan bebişlere verilmesi gerektiğini anlatan reklamlar olurdu.
nostalji oldum şimdi
o zamanlar aklımızın ucundan geçmezdi bir gün büyüyeceğiz, çocuğumuz olacak ve bu tuz&şeker eriyiğini yapacağız

evet canım benimde aklıma hep o reklam geliyo....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

elıfem ve zeyna maasallah kuzulara

mmf canım ben reflor verdım
doktor tavsıyesıyle tabıı bılıyorsun 1 hafta suren ıshalı ıcın vermıstı doktorumuz ve ıyı geldı canım
rahatlıkla kullanabılırsın

zeyna kafa maşallah paşaya, kocaman olmuş, kral gibi de kurulmuş sandalyeye, tam yemelik.

remedios
zehra keşke büyüdüğünde şöyle her ülkeyi gezebileceği bi işi olsa, çok isterim gerçekten.

herkese günaydın...
8. ayını kutlayan bütün bebişleri kocaman öpüyorum..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben gönderilen resimleri göremiyorum..nedeeennnnnsenağlamasenağlama

8 aylık olmuşuzzzz 8.ayımızı kutlayan herkeze çok teşekkür eder 14 kasım bebeklerini kutlarız :)

Ayvalık otelleri çok pahalı ıstanbul'a yakın diye sanırsam uçmuş vaziyette bizde Ören'de Clup Nina'da kalmıştık bizim mükellefimizdi sahibi çağırmıştı herşeydahil geçen yıl denize sıfır otel odaları süper değil ama kişi başı 60 a anlaşmıştık

http://egetatilrehberi.org/oren-otelleri/otel-club-nina.html

Son düzenleme:
8.ayı dolan bebişleri kutlayarak sözlerime başlamak istiyıorummm:)) benim tontoşş artık heryere tutunup ayağa kalkıyor hatta öne doğru bi adım bile atıyorr zaten emekleme tarzı bi garipti hiç dizlerini yere koyarak emeklemiyor ayakları ile dizlerini bükmeden emekliyorr görenler çok şaşırıyorr:)) bu hemen yürüyecek dediler ama bakalımm.şimdi çok kötü zamanlardayız çünkü hemen düşüyoo( sürekli onun peşindeyiz yere bıraktığımız an koşarak bi yere tutunup ayağa kalkıyooo.valla kızlarr yürüyünce görcez günümüzü galibaa:)alkisalkisalkis

maşallah canım ya ..daha bizde tık yok....ancak göbüşümüz üstünde dönüyoz.bide geri geri az az gidiyoz o kadar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…