- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.961
zeyna
minik
denizanası
yasmin28
asortie
remedios
kızlar ay dönümünüz kutlu olsun
mmfcim düzelmedimi hala senin mikroskobik ..
Çokkk tatlısınız...yola çıkmadan önce basına verdiğimiz bir poz.
"heyoo, tatile gidiyoruzz!!" pozu :lepi:
[/URL][/IMG]
Maşallah oğluşa...pek bi yakışıklı...8. ayımızı kutlayan tüm teyzoşları kocaman öpüyoruz salyalı salyalı hemide
minik , denizanası , yasmin28 , asortie , remedios sizinde 8. ayınız kutlu olsun zaman göz açıp kapana kadar geçiyor değil mi?
mmmf kafa geçmiş olsun canım reflor 6. aydan sonra kullanılabilir istersen netten oku bak çok iyi gelir
elifcim yerim ben o cimcimeyi yaaa yerimmm maşallah ona çok şirin çıkmış
barime bende 8.ayın şerifine gözünüzü gönlünüzü açayım
canım çok geçmiş olsun..bizdede oldu geçende tuz - şeker eriyiği yaptım hemen ertesi güne değişti.
TUZ-ŞEKER ERİYİĞİ:
5 su bardağı kaynatılmış soğutulmuş su
- 2 çorba kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı yemek karbonatı
( kaşıklar tepeleme silme arası olacak şekilde doldurulur)
iyice karıştırıp bebişe sık sık veriyorsun..ve muz da mutlaka al canım oda çok iyi geliyor...
hatırlar mısınız eskiden TRT'de bu tuz-şeker eriyiğinin nasıl hazırlanıp ishal olan bebişlere verilmesi gerektiğini anlatan reklamlar olurdu.
nostalji oldum şimdi
o zamanlar aklımızın ucundan geçmezdi bir gün büyüyeceğiz, çocuğumuz olacak ve bu tuz&şeker eriyiğini yapacağız
8.ayı dolan bebişleri kutlayarak sözlerime başlamak istiyıorummm:)) benim tontoşş artık heryere tutunup ayağa kalkıyor hatta öne doğru bi adım bile atıyorrzaten emekleme tarzı bi garipti hiç dizlerini yere koyarak emeklemiyor ayakları ile dizlerini bükmeden emekliyorr görenler çok şaşırıyorr:)) bu hemen yürüyecek dediler ama bakalımm.şimdi çok kötü zamanlardayız çünkü hemen düşüyoo ( sürekli onun peşindeyiz yere bıraktığımız an koşarak bi yere tutunup ayağa kalkıyooo.valla kızlarr yürüyünce görcez günümüzü galibaa:)alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?