- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #33.981
aelam kızlaaar eylül denize alıştı sonunda çok seviyo hatta
bu arada zeyna denizanası yasmin 8.aylarınız kutlu olsuuunnn
ay kızlar ya bakın ne anlatcam ,dün akşam eşimin kuzenine giittik 14 aylık olğlu var ve 7 kilo inanamadım ,görüntüde iyi duruyo kucağıma aldım kuş gibi ,ayrıca yemek yemiyo bağıra çağıra ,tek kelime söylemiyo ,dişi yeni çıkmış alttan 2 tane o da görünmüyo daha ,emeklemeye başlamış yeni yeni..melis bile tutunup kalkıyo ,kadıncağız nerdeyse ağlıycaktı belli etmedi ,melis bi güzel oturdu mamasını yedi ,oyununu oynadı poposuyla yürüyerek heryeri keşfetti ,kadın habire sorular soruyo ,dişi ne zaman çıktı ,şunu yiyomu bunu yiyomu ,çok dertliydi yani ,birde çevrenin etkisi de var ,kayınvalidesi çok konuşuyomuş ,bu çocuk hasta ,yok bakamıyosun diye ..dr iyi diyomuş sorun yok..yani diyeceğim şu ki burda 8 aylık bebeklerimizin gelişimini paylaşıyoruz bizimkiler neler yapabiliyorlar..maşşallah..
cepden ve pc'den silinen hiç bişi geri gelmiyoooo üzgünüm kalimero felaket tellalı gibi oldum ama tecrübe ile sabittir :a015:yaaa cep telefonumdakı tum fotoları ısaretledım ve aktarmam gerekırken yanlıslıkla sıldım
nesıl kurtarıcamı bılmıyorum ama mahvoldum :gitme: senağlama senağlama senağlama
peh doktora gitmiş normal demiş bnce bir a önce doktorunu değişip çocuğuna baktırsın yazık o kadar geri kalmaması lazım 14 aylık diyorsunay kızlar ya bakın ne anlatcam ,dün akşam eşimin kuzenine giittik 14 aylık olğlu var ve 7 kilo inanamadım ,görüntüde iyi duruyo kucağıma aldım kuş gibi ,ayrıca yemek yemiyo bağıra çağıra ,tek kelime söylemiyo ,dişi yeni çıkmış alttan 2 tane o da görünmüyo daha ,emeklemeye başlamış yeni yeni..melis bile tutunup kalkıyo ,kadıncağız nerdeyse ağlıycaktı belli etmedi ,melis bi güzel oturdu mamasını yedi ,oyununu oynadı poposuyla yürüyerek heryeri keşfetti ,kadın habire sorular soruyo ,dişi ne zaman çıktı ,şunu yiyomu bunu yiyomu ,çok dertliydi yani ,birde çevrenin etkisi de var ,kayınvalidesi çok konuşuyomuş ,bu çocuk hasta ,yok bakamıyosun diye ..dr iyi diyomuş sorun yok..yani diyeceğim şu ki burda 8 aylık bebeklerimizin gelişimini paylaşıyoruz bizimkiler neler yapabiliyorlar..maşşallah..
Kalimerocum telefon hafızasından mı sildin fotoları tel samsung sa var öyle bir salaklığı. Ama gene de bulabilirsin. Biraz zorla canım.
cepden ve pc'den silinen hiç bişi geri gelmiyoooo üzgünüm kalimero felaket tellalı gibi oldum ama tecrübe ile sabittir :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?