2008 Kasım Anneleri

eylul kuzenınızın durumu hakıkaten cok zor olmus dun aksam
bızım kucuk tokmak kafada cok hareketlı ve meraklı bır cocuk ve kuzenımın oglu bır yas buyuk olmasına ragmen sureklı oturan bır cocuk hıc merak etmıyor yurumesıne ragmen bıraktıgın yerde oturup kalıyor
ne zaman gelseler ve oglumuzu gorseler cok konusuyorlar cok hareketlı dıye
ama annesıne kızıyorum cunku cocugu hareketlendırmek ıcın hıc oynamıyor ya da elınden tutup yurutmeye calısmıyor
bu durumlarda cocuklara cok nazar degıyor tabıı
kımılerı nazar ıcın hangı cagdayız dese de ben ınanıyorum nazara
babam der kı "nazar tası bıle catlatır" annem her gun okuyor yavrumu sagolsun

nazara inandım büyüye inancım yok:)) bir pazara çarşıya falan arabayla gidince inanın çok fena bakanlar oluyo.Aaa bebeğe bakk ayy çok tatlııı falan rahat yürüyemiyo insan.ama maşşallah diyen de çok oluyo allah için .bende ayetel kürsi nazarlığını takıyorum ona güveniyorum .bende korkarım nazardan ama okuyoruz sürekli Allahım korusun hepsinii inş..

derınnnn cok guzel bır ask yasıyorsunuz
maasallah yakısıklı erkekıne

benım de telefonumda oglumun yanagımı agzına alma cabası vardı
kocaman acmıs agzını ısırmaya calısıyordu benı :a015:
ufff cok kızıyorum kendıme yaaa

maşallah aşkınıza nazar değmesin derincim
memleket koktu

kızlar ya okadar güzel bi tatil geçiriyorum ki eylül ile neredeyse hiiiç ilgilenmiyorum annem sağolsun valla
iyi ki var olmasaydı zaten ben bu sene tatile filan gitmezdim iyi oldu iyi ki gelmişim

selam canlarım
yazmayalı çooooooooooook uzun zaman oldu
tatile girdiğimden beri takip etmeye çalışıyorum ama yazmaya ancak fırsatım oldu
maşallah bizim kasım minikleri ne kadar çabuk büyümüşler ne tatlı olmuşlar
bundan sonra yazmaya çalışacağım inşallah oğlumun arkadaşlarını kocamaaaan öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…