2008 Kasım Anneleri

ayy canım şimdi beşiğe bakar bakar durursun sen:1hug:bizde alıcaz nasipse arabasıyla birlikte.çok güzel bir araba beğendim hem pierre cardin hemde 275ytl.çok şaşırdım çünkü chicconun bile 350ytl falan.ayrıca 3 tekerlekli bakın hatta adresini vereyim de bakın çok güzel şeyler var o sitede(buarada arabanın mavi rengine bakın o rengi çok beğendim)

http://www.civcivbebe.com/productDetail.aspx?ID=2254

Son düzenleme:
Bende biraz iş yapsam belim kopuyo.o yüzden biriltirmemeye çalışıyorum artık.Eskiden hep eşim yapıyordu şimdi yapıyorum bende çok şükür yavaş yavaş.

İdrar sıklığı bende de var.geçen haftalarda misafirliğe gitmiştik yatılı.yatarken wc ye gitiim yarım saat içerisinde 3 kere mi gelir kızlar :)))))) yuh dedim kendime bende.

Atatanem cidden iştahsizmızın ?
Benimde nasıl açık sorma.Şimdi yemek hayali kuruyorum eşim hazırlıyo :)

Canım güzelmiş beğendiğin araba.Ama eşim 3 tekerlekli istemiyor.
Bende pierre cardinin şunu beğendim aynı fiyat senin dediğinle.Özellikleri de çok güzel bakarsan.

http://www.nukoland.com/magaza/product_info.php?products_id=262

[http://www.nukoland.com/magaza/popu... 2020&osCsid=f0b68af3549f30364b22edb7b83725d8

Ben çift yönlü olsun,amortisörlü olsun,tam yasın,tentesi tam kapansın istiyorum.
Birde bunda kendi kendine kapanmayı engellemek için kilit var.
Bir de buna bakın derim ben.
Ama ben yazın Adanaya giddince gerçeğini görmek istiyorum.Görmeden almam.

çok güzelmiş dark ya hakikaten bunu daha çok beğendim.yanlız biz bunu netten sipariş etmezsek 379 ytl mi vericez ki pierre cardin heryerde satılmıyo soralım fiyatlarını:uhm:

aaaa hemen bebek alışverişine mi başladınız, ben vitrinlere bile bakmadım daha CADIARZU

çok güzelmiş dark ya hakikaten bunu daha çok beğendim.yanlız biz bunu netten sipariş etmezsek 379 ytl mi vericez ki pierre cardin heryerde satılmıyo soralım fiyatlarını:uhm:
Evet canım başka bi sitede daha aynı fiyataydı yani 275 ytl.Ama piyasa fiyatı malesef pahalı.
Yine de bi sormak lazım belki indirim olur mağazadada.ben Adanaya gidince soracağım inşallah.
Ben goggledan arattım Pierre cardin adana diye anca öyle buldum telini.Aradım araba çeşitlerimiz var felan dedi.yerini öğrendim.2-3- haftaya gideceğim adanaya.Bakarım uygun bi fırsat bulunca.

aaaa hemen bebek alışverişine mi başladınız, ben vitrinlere bile bakmadım daha CADIARZU

Ciddi mi? Ben başladım canım.Haftaya tatile gidiyorum 2 ay yokum evde.
gelince ağırlaşırım fazla gezemem diye başladım .Hatta beşiğini uygun bulmuşken aldım bile.
Yavaş yavaş giysilerini de alıyorum ben.Bi kereden almam mümkün değil memurum çünkü (

Küçük yerde yaşayınca malesef fırsatları kaçırmak istemiyor insan.
2 bebek mağazası var.Onun dışındada tabiki başka yerde beşikler vardır ama en bilinen bu 2 mağaza.
Rekabete girmişler ikiside,ben de kaçırmayayım dedim.
Uygun fiyata belki büyük şehirlere göre uygun bi fiyat değildir ama burda en uygunu buydu.aldım bende..

ama çok erken değilmi daha :uhm:

5 ayı geride bıraktık geriye kaldı 4 ay.

Bence erken değil. Bebek vitrinlerine bile bakmadım demişsin ya belli oldu :)) .Bebek eşyları,kıyafetleri cep yakıyo .Tüm eşyalarını 2 ayda almak herkesin harcı değil bence.

Biz karı koca öğretmeniz şahsen ben tüm ihtiyaçlarını 2 ayda bitiremem kendi adıma.Tüm masrafı bi kereden ödeyemem.

Ama böyle yavaş yavaş alınca beni zorlamıyor.

Hem erken olmasının bi zararı olur mu sence?
Erken olsun da geç olmasın,benim görüşüm bu yönde.o yüzden alıyorum.

Ben sürekli temmuz annelerini takip ediyorum.Onlar şubat ayında açtılar aşağıdaki başlığı:
http://www.kadinlarkulubu.com/aldiklarinizin-maliyeti-kac-t185116/index.html

ve hiç de erken olmadı bence.Tüm hazırlıklarını da çok güzel tamamladılar.herşeyi gönüllerince aldılar.İçlerine sine sine,araştıra araştıra aldılar.Doğumları birer ikişer başladı ve hazırlıkları hepsinin nerdeyse tamam.

Bir de Yine Temmuz annelerinin şu başlığı var.Aldıklarınız ne kadar tuttu diye :

http://www.kadinlarkulubu.com/aldiklarinizin-maliyeti-kac-t185116/index.html

Buna da bi bakarsan alınanların baya bi tuttuğunu görürsün.neyi ne kadara almışlar.Hepsini bir iki ayda alabilecekmisin?

ben kendi adıma alamam.Ondan yavaş yavaş başladım almaya.

ya hayatta herşey olabilir, ben hep şu şekilde düşünüyorum, allah korusun ama ya bebeğimi kucağıma alamazsam, hele doğsun ondan sonra herşeyi alırım ona diyorum, şimdiden bişeyler alırsam ve ileride allah korusun birşey olursa o acının altından kalkamam, belki de bi savunma mekanizması bilmiyorum, ben yine de bekliycem, birkaç ayda bende herşeyi alamam tabiki; benim eşim özel, ben kendim memurum, aylıklı insanlarız, ama bebeğin eşyasını almak yerine gerekli parayı biriktirmek daha mantıklı geliyo bana, tabi bu benim fikrim, biraz çekingenim galiba bu konuda, ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı, belki de onun verdiği psikoloji bilmiyorum,

Aklına kötü şeyler getirme bence.

Geçen gün bizde bunu konuştuk.benimde düşük tehdidim oldu.Hatta ikili testimde riskim sınırdaydı .
Herşeye rağmen alıyorum.Böyle hazırlık yaptıkca bebeğimin daha çok hoşuna gittiğini, annesinin onu nasıl heyecanla beklediğini hissettiğini ve böylece bana daha sıkı tutunduğunu düşünüyorum.Sen de öyle düşün.

Senin dediklerini de düşünmedim değil.Ama eşya almadan kaybedince üzülmeyecekmi insan?

Düşük için en tehlikeli ilk 3 ay.Çoğu kişinin bundan sonra riski kalmıyor.Neden kendini çoğunlukda değilde azınlıkda düşünesin.

Hem bu düşüncedeysen tüm ihtiyaçlarını doğumdan sonra alman gerekir.
8. yada 9. ayda yaptığın alışverişin bile garantisi yok çünkü.

Bu siteden bi arkadaş doğumuna günler kala kaybetti bebeğini.Tüm hazırlıklarını yapmıştı.
Diyeceğim o ki olacağı varsa bi şekilde olur.Allah korusun bebeklerimizi.Bence güven bebeğine annesi.

Yaşın kaç bilmiyorum ama.geçmişin izlerini silmen gerekir.

Ben bebeğime 5. yılda kavuştum.Kaybetmek tabiki istemem.Ama kaybedeceğim varsa da bi şey alıp almamam önemli olmaz benim için.Ona öyle bir bağlandım ki bi şeyi olmasada içim yanar.

Bunları konuşmak bile istemiyorum inan.İçim karardı.

Kararına saygı duyuyorum.Madem böyle düşünüyorsun bencede başlama.

Ama ben kendi adıma erken değil ve almak istiyorum.

ben balık burcuyum ama, dünya yıkılmasa da ben altında kalmayı becerebiliyorum, :roflol:neyse ya salla, akışına bırakıyorum ben herşeyi

Ben de koç burcuyum,her yenilgiden bir zafer çıkarırım :hooray:

a.s balık burcunun bazı özellikleri çok güzel ama, küçük emrah modundan çıkamayan bi burç, bak senin burcun ne güzelmiş, yenilglierden zafer çıkartıyosun, ben olacam varya ferdi, orhan ve müslüm baba karışımı yapardım heral:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…