- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.401
Merhaba canım hoşgeldin.Arada bize de takıl o zaman :))
Bizim içimizde de potansiyel Ekim anneleri vardır eminim :) Allah hepimize tam vaktinde hayırlı doğumlar,sağlıklı bebekler nasip etsin.
Azocum ve Sekretercim gözünüz aydın,herşey iyiymiş.
Kızlar ben bugün yatak odasını küçük odaya taşıdım.
Saatlerce düşündük bu odaya nasıl sığarız diye :)) Bi soba,bi karyola,bi gardrop,bi beşik ve bir fiskos üstünde tv koyacağız sadece.Başka bişey sığmıyor bunları nasıl koyarsak odaya sığar diye çok kafa yorduk.
Beşiğimiz gelmedi henüz.yarın gelcekmiş.İnşallah yarın gelir çok heyecanlıyım.Beklemek zor geliyor.
Canım güzelmiş beğendiğin araba.Ama eşim 3 tekerlekli istemiyor.
Bende pierre cardinin şunu beğendim aynı fiyat senin dediğinle.Özellikleri de çok güzel bakarsan.
http://www.nukoland.com/magaza/product_info.php?products_id=262
[http://www.nukoland.com/magaza/popu... 2020&osCsid=f0b68af3549f30364b22edb7b83725d8
Ben çift yönlü olsun,amortisörlü olsun,tam yasın,tentesi tam kapansın istiyorum.
Birde bunda kendi kendine kapanmayı engellemek için kilit var.
Bir de buna bakın derim ben.
Ama ben yazın Adanaya giddince gerçeğini görmek istiyorum.Görmeden almam.
Merhaba canım hoşgeldin.Arada bize de takıl o zaman :))
Bizim içimizde de potansiyel Ekim anneleri vardır eminim :) Allah hepimize tam vaktinde hayırlı doğumlar,sağlıklı bebekler nasip etsin.
Azocum geçmiş olsun,allah şifa versin canım.ve Sekretercim gözünüz aydın
Kızlar ben bugün yatak odasını küçük odaya taşıdım.
Saatlerce düşündük bu odaya nasıl sığarız diye :)) Bi soba,bi karyola,bi gardrop,bi beşik ve bir fiskos üstünde tv koyacağız sadece.Başka bişey sığmıyor bunları nasıl koyarsak odaya sığar diye çok kafa yorduk.
Beşiğimiz gelmedi henüz.yarın gelcekmiş.İnşallah yarın gelir çok heyecanlıyım.Beklemek zor geliyor.
Evet canım başka bi sitede daha aynı fiyataydı yani 275 ytl.Ama piyasa fiyatı malesef pahalı.çok güzelmiş dark ya hakikaten bunu daha çok beğendim.yanlız biz bunu netten sipariş etmezsek 379 ytl mi vericez ki pierre cardin heryerde satılmıyo soralım fiyatlarını:uhm:
aaaa hemen bebek alışverişine mi başladınız, ben vitrinlere bile bakmadım daha CADIARZU
Evet canım başka bi sitede daha aynı fiyataydı yani 275 ytl.Ama piyasa fiyatı malesef pahalı.
Yine de bi sormak lazım belki indirim olur mağazadada.ben Adanaya gidince soracağım inşallah.
Ben goggledan arattım Pierre cardin adana diye anca öyle buldum telini.Aradım araba çeşitlerimiz var felan dedi.yerini öğrendim.2-3- haftaya gideceğim adanaya.Bakarım uygun bi fırsat bulunca.
Ciddi mi? Ben başladım canım.Haftaya tatile gidiyorum 2 ay yokum evde.
gelince ağırlaşırım fazla gezemem diye başladım .Hatta beşiğini uygun bulmuşken aldım bile.
Yavaş yavaş giysilerini de alıyorum ben.Bi kereden almam mümkün değil memurum çünkü(
Neye göre çok erken?
5 ayı geride bıraktık geriye kaldı 4 ay.
Bence erken değil. Bebek vitrinlerine bile bakmadım demişsin ya belli oldu :)) .Bebek eşyları,kıyafetleri cep yakıyo .Tüm eşyalarını 2 ayda almak herkesin harcı değil bence.
Biz karı koca öğretmeniz şahsen ben tüm ihtiyaçlarını 2 ayda bitiremem kendi adıma.Tüm masrafı bi kereden ödeyemem.
Ama böyle yavaş yavaş alınca beni zorlamıyor.
Hem erken olmasının bi zararı olur mu sence?
Erken olsun da geç olmasın,benim görüşüm bu yönde.o yüzden alıyorum.
Yaşın kaç bilmiyorum ama.geçmişin izlerini silmen gerekir.
Ben bebeğime 5. yılda kavuştum.Kaybetmek tabiki istemem.Ama kaybedeceğim varsa da bi şey alıp almamam önemli olmaz benim için.Ona öyle bir bağlandım ki bi şeyi olmasada içim yanar.
Bunları konuşmak bile istemiyorum inan.İçim karardı.
Kararına saygı duyuyorum.Madem böyle düşünüyorsun bencede başlama.
Ama ben kendi adıma erken değil ve almak istiyorum.
Ben de koç burcuyum,her yenilgiden bir zafer çıkarırım :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?