2008 Kasım Anneleri

sevgili dark canım seni çok iyi anlıyorum yanlızca küçük bir tavsiye aldığın kiyafetleri çok abartma yani çok fazla alma ben daha öncede demiştim kızımın daha hiç giymeden küçülen kıyafetleri vardı diye 5 yıl bekledikten sonra gelen cerenimiz ailenin göz bebeğidir ne hediyeler gelir ona şimdi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aldıklarınıda güzel günlerde giydir inşallah...

slm kizlar nasilsiniz ben daha yeni biraz düzeldim sabahdan belli canim cikiyodu ben böyle migde yanmasi hic ama hic görmedim yasamadim öldüm öldüm dirildim üc saat wc den cikamadim sonunda eczaneye kosdum ilac sordum kiz bana bi hap verdi naneli seker gibi ana yeni dogmus gibi oldum aninda kesdi diyom salak bu saate kadar niye bekledin iste delilik bende neyseki gecti ya inan bebegime bisey olcak diye cok korkdumicimde bisey kamayinca sangi organlarim agzimdan cikcak gibi oldu

amanın amanın geçmiş olsun, gebeliğin ilk aylarında olur böyle şeyler, vücudun bebeğe adapte oluyoŞeniz

evet canım söylemiştin.çok bişey almadım daha zaten :)) Bi kaç parça tulumu var,bi kaç parça atlet,1 etek,2 tayt,1 pantolon,1 yelek,1 mont,1 battaniye,1 ayakkabı,bi kaç çorap çok değil walla..

Her şeyden 1-2 tane alıyorum.Fazla olsada sorun değil zaten.Yaşım 29 ikinciyi fazla beklemeden düşünüyorum kısmetse.

Annem zaten bi ton işledi.Kaynanam tarafında da işlendiğini biliyorum.O konularda içim rahat.Bir hafta sonra gidince göreceğim zaten.Gördükten sonra devam ederim.

ayın 15 ine kadar pilim bitti zaten:1no2:

Geçmiş olsun canım,bu haftalarda mide problemleri görülebiliyormuş.

İyi okusaydın ilacın yan etkilerini,gebelerde kullanımını..

Benimde midem hala çok hassas sabah yine bulandı.İçi de boş boş olduğu halde böğürdüm durdum:bbo:

yok ilac tam hamilelere göre zaten sordum da aldim recetesindede yaziyo ama derim kizlar ilac bir numara zaten heryerde reklamida varmis en iyisi dedi bende yatmaya gidiyom gerci burda saat daha 9.40 ama gece uyumadim öglende öyle hastaydim kizlarida yatirdim bende yataga atiym kendimi

mrb kizlar,biraz gec kaldim sanirim bi cogunuz gitmisiniz..neyse yarin cvp verirsiniz artik..

bende üc gündür cok fazla halsizlik var,sizlerdede oluyormu bu?

ne yapsan yorgun oluyorum,sabah yataktan kalkarken bile yorgun uyaniyorum

üc gündür hic dinlenerek uyandigimi hatirlamiyorum..sizdede varmi bu sorun?

evde merdiven cikiyorum bir iki dakika kesin dinleniyorum o kadar yogun yani

halbuki bütün vitaminlerimide düzenli aliyorum..nasil bas edicem bununla,bilen varmi nedir bu?

walla canım o bende de var bide üstüne iştahsızım garip bir halim var hiçbirşey yemek istemiyor canım ay inşallah bebiş iştahsız olmaz.canımı bişey çektirmek istiyorum yok ıı olmuyo hiçbişey istemiyorum kahvaltı etmek işkence zaten ne yiyicem derdi.yaa kızlar akıl verin bana ne yapıcam bu iştah meselesini ben?

günaydın kızlar..bakıyorum gece güzel kaynatmışsınız. valla kızlar sormayın kendimi acayip yorgun halsiz hissediyorum ki yataktan kalkıp işe gelmeye bile üşendim ya normal mi dersiniz bu halsizlik bizde ki :uhm:iştahsızlıga gelince aynen hiç bi şey yemek istemiyorum ama zorluyorum kendimi bu seferde midem felaket oluyo kızlar gecer mi bu günler ya...kendimi iyi hissettigim ve kıpır kıpır oldugum günleri özledim valla ya..günler sanki hiç gecmiyo..bugün dogum yapacak bi arkadaşım var onu bile kıskandım valla ya ne güzel kurtuluyo diye.. off off

ben de çok beğendim bu arabayı. ama bak bu sitelerde daha da uygun fiyatı ama güvenilir yerler mi bilemem canım.

http://www.minikbaby.com/pinfo.asp?pid=597
http://www.nar-bebe.com/index.php?do=catalog/product&pid=3151

morcadı cidden daha ucuzmuş havale ile olursa 195ytl diyo 80 ytl fark var.ya biz nakit alıcaz pierre cardin e gitsek nakit fiyatına bu fiyata vermezlermiki?
buarada bizim hamileliğimiz aynı morcadı kız aynı gün doğururmuşuz bi de:)))

cilekk canim bu bende ta hamile kaldigim günden basladi valla insan alisiyor bide senin ilk yat kalk kimse karismaz ben istesemde yatamiyorum bazen iki cocukla bas etmek kolay degil valla bide gelen giden oluyo benneyaptımki

kiz ne cabuk biktin bak sen bi dogur biraz zaman gecsin hamile olmayi özlen valla ben cabuk bitsin diye düsünmüyorum hatta zaman bi hizli gidiyoki nasil gecti anlamiyorum benim bu son hamileligim olacagi icin ins tabi tadini cikariyorum

kizlar sizin baktiginiz bebek arabalari yazlik degilmi dogum kisa geliyor ben kislik almayi düsünüyorum eger kisin cikmak yaza cikar gezeriz diyosaniz erken daha simdiden daha görki nasil modeller cikacak benim düsündügüm sepetide var icinde ilk zamanlar cok güzel oluyor aslinda benim var daha yenide sayilir ama ben yeni modellerden alcam bi tanede hevesimde kalmasin diye

Günaydın kızlar, bebek arabaları günün konusu olmuş sanırım :) Atatanem, üç tekerlekli bana da pek güvenli gelmedi. Ama Dark'ın gösteridiği Pierre Cardin güzeldi. Ben de beşiği, oto koltuğunu, ana kucağını, pusetini olduğu gibi arabasını da görümcemden alacağım. O da Kanz'dan almış ve daha bebeği 3 yaşında. Sadece bir yaz kullanmış ve kaliteli bir şey. Ondan da kurtardım yani anlayacağınız. Ama kızlar bu araba işi çok önemli. Çünkü yeni doğum yapan arkadaşım 40'ı çıktıktan sonra bebeğiyle alışveriş merkezinde gezerken arabanın içinden düşmüş bebek. Nasıl olduğunu anlayamamış.. O yüzden güvenlik en önemli şey sanırım. En çok ona dikkat edin seçerken. Üç tekerlekliler de o yüzden pek güvenli gelmedi bana.

Bu arada halsizliğe gelince ben sabahları çok enerjik oluyorum. Hatta servise giderken falan o kadar hızlı yürüyormuşum ki, eşim bu sabah uyardı. Kendini tek başına mı sandın diye :) Oysa ben eski halimden hiçbir farkımın olduğun sanmıyorum. Artık ev işlerini de yapmaya başladım, kendimi yormadan. Eve gidince uyuma isteği duymuyorum. Sadece günün ortaısnda 2 buçuk 3 gibi oturduğum yerde uyuyasım geliyor o kadar yani. Hani bir 15 dakika uyusam kendime geleceğim. Zaten geçen gün öyle uyumuşum iş yerinde P

canım üç tekerlekliler de güvenlik açısından 4 tekerleklilerle aynı çünkü emniyet kemeri falan var hatta manevra açısından daha kolay hareket ediyor yani zaptetmesi daha kolay.buarada baktığımız arabaların hepsi hem yazlık hem de kışlık.gerçi bende darkın gösterdiğini daha çok beğendim tek elle tek hareketle kapanması çok iyi özellikle.
kızlar bide kullanan arkadaşlarımın tavsiyesini aynen ileteyim.bu chicconun falan büyük arabaları var ya baya havaleli olanlar onlardan sakın almayın dedi kaç arkadaşım kullanamamışlar.katlanınca araba bagajına bile sığmıyomuş ayrıca kapatması falan da zormuş tek başına dışarı çıkmak eziyetmiş o arabayla.benden söylemesi.bu pierre cardin olanlar ondan çok kullanışlı göründü gözüme.

buarada oto koltuğunu hemen almayın zaten başlarda kullanamıyosunuz.ayrıca çocuklar artık okadar hareketli ki oto koltuğunda falan oturmuyolar kesinlikle.eltimler aldı hiç oturtamadılar çocuğu boşta duruyo.biz de onunkini alıcaz belki kullanırız.ama onda olmasaydı almayı hiç düşünmüyordum.buarada kızlar anakucaklarının monte edildiği arabalar var trio serisi hatta muhteşem arabalar ama çok pahalı yaa taa 2bin ytl ye kadar varıyo fiyatları.oha oldum yaaa

O yorgunluk benide mahvedecek akşamları kocam bi tarafta ben bi tarafta sızıp kalıyoruz.Babamızdada bütün gebelik belirtileri var tatlı tuzlu aşerme,duygusal hassasiyet, yorgunluk ne isterseniz:dance: bana havalardan gibi geliyor sabah işe gelirken baktımda toplu taşıma araçlarında herkes uyukluyor e güzel yaz akşamlarında pekde erken yatılmıyor uykusuz kalınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…