2008 Kasım Anneleri

tünaydın kızlar bugün pek kimse yok herhalde
ne kadar sıcak bugün burası yaa burasıu böyleyse alçak yerler nasıldır düşünmek bile istemiyorum

valla canım encede düşünme...şu kadar diyyim asabiyet yapıcak kdar sıcak..

sizin oralardaydık cuma ama orasıda çok burdan aşağı değil ya orada baya sıcaktı..

Ay kızlar geçmş olsun ya dikkat etmek lazım benimkini geçen ay yatakta tepe takla bir pozisyonda bulmuştum nasıl o kadar gitti anlamamıştım

Bu arada herkesin Miraç Kandilini kutluyorum.

Kızlaaaaar kimsecikler yok mu yahuu.

Dark geçmiş olsun canım. Bir doktora gösterseydin için rahat etmiyorsa. Kıyamam ya Ceren'e. Ben de çok korkuyorum bu düşme olayından. Annemde kalıyorum ya kaç gündür. Tek kişilik yatakta yatıyor kızım. Yanına yastıkları yığıyoruz. Bugün nasıl bulduysa bir boşluk bulmuş yatakla duvar arasında. Ters ters emekleyip bacaklarını oraya sıkıştırmış. Sabah uyanır uyanmaz 2 dakika içinde yapmış hemde bunu. Allah korusun dedim ya ters tarafa emekleseydi. Ha bu arada kızım ters ters emeklemeye başladı :)) Bir de ikinci dişimiz çıktı bu sabah itibariyle :)

Lavişcim sizin de dişiniz hayırlı olsun canım.

Hala evimdeki tadilat bitmedi kızlar. Kalebodurlar döşendi, banyo mutfak ve hole. Yarın diğer banyo yapılacak. Çarşamba da mutfak dolaplarım gelecek. Yani bu hafta da kız annemde. Hayırlısıyla bir bitseydi evimize geçseydik pek iyi olacaktı.Neyse geç olsun güç olmasın. Bu arada ne oluyor ne bitiyor hiçbirini görmüyorum. Her şeyle eşim ilgileniyor. ınşallah döndüğümde savaş alanıyla karşılaşmam :))

Kandiniliniz kutlu olsu bu arada.

Bugün arkadaşımın nikahı var. Çıkamadım ya bir izin alıp. Normalde geniş çalışıyoruz ama bugün çıkamadım deli olucam. Neyse ki çok hazırlık falan yapmamıştım. Oturucağım şimdi akşama kadar kös kös işte.

selam herkeze darkcım gecmıs olsun ve butun dusen bebıslere gecmıs olsun bızde yataktan dusmustuk bası kızarmıstı hastaneye falan gturmustum allahım tum bebıslerı korusun buarada herkezın kandılı muabrek olsun

Eylülcüm rüya değil kabus görmüşsün canım sen. :))) O ne be. Yoksa sık sık gaz çıkartma olayın var mıdır normalde de canım.

Bu arada Melis'in üst dişleri hayırlı olsun.

Ya bu ne rüyalar böyle. Şaka maka olur mu olur Mmmf kafa sen üstlere de bak diş kontrollerinde :)

Yasmin ve Derin geçmiş olsun kızlar. Umarım kısa sürede iyileşir kuzularınız. Bol bol ıhlamur kaynatın verin. Zaten yaz sıcağı bir de gripte iyice vücutları su kaybeder.

arkadaşlar geceleri sadece emziren varmı???
ben mama yapmıyorum sadece meme veriyorum sanki doymuyormuş gibi geliyor yoksa evhammı yapıyorum..

Canım ben geceleri sadece emziriyorum. Kilo alımı iyi değil mi bebeğinin. Neden doymadığını düşünüyorsun. Benim doktorum gece beslenmesini tamamen kes dedi ama ben yapamıyorum. Gecede 2 defa kalkıyor emziriyorum. Gecede yatmadan önce sadece emziriyorum. Eğer emziriyorsan neden üste bir de mama vereceksin gece anlamadım.

izmirliyim bende ve ve kasım annelerinde izmirli çok az,o yüzden memeleketimden birini burda görmek çok güzel :)
cnm bende burda izmirlilerle karşılaşmak ve yeni bilgiler almaktan çok mutluyum ben hatay da Dr.Şeref targan a götürüyorum oda behçet uzun eski doktoru ama çok yoğun olduğu için hastaneyi bırakmış.çok iyi bir dr. ama fazla rahat herşeye geçer normal sıkma canını diyor espiriyiye vuruyor.kaydirigubbakcemile3

okuyorum okuyorum ama unuttum yazacaklarımı
artık sıcaktan beynm buharlaştı kafamı toparlayamıyorum Duru hanım dersen durmuyor
aslında ismiyle uyumlu olması lazım bebeişlerin hani öle derler ya ne isim koyarsan ona benzermiş ama bizimkisini yanlış koymuşuz azman falan koymalıymışız ismini :)))) bu ıscakta ne enerji var kızda anlamıyorum :)))

Julicim teşekkürler canım.sizde geçmiş olsun.Bugün bir kez daha düşürdü annem cereni.bu kez karyoladan (((( Anne sen bakarken ben eve kamera koycam dedim :) Ben yokken bu kıza nasıl bakcak diye..
Canım dişiniz ve emeklemeniz hayırlı olsun.bi süre sonra önede gider.cerende bi ara geri geri gitti.Fazla sürmemişti emekledi.
Nişanıda kutluyorum.ınş. izin alır çıkarsın.

Melek utku teşekkürler canım..

Lelalcim haklısın insan sıcaktan vereceği cevapları unutuyo

Bende Hepinizin kandilini kutluyorum.Mucuks

bende hurşit beye gitmeden önce şeref targana götürmeyi düşünmüştüm ve ikisi arasında kararsız kalmıştım.şeref beyin de methini duyuyorum hep ve küçkyalıda oturduğum içinde,yakın diye onu da düşünmüştüm.hatta hurşit beyden vazgeçicek olsam şeref beye giderim ilk olarak :).ama dediğim gibi hurşit beyden çok memnunum.hala çalışıyor behçet uzda,Allah korusun bişey olsa orda da hemen ilgilenir yani

gunaydınnnnn

oncelıkle herkesın gecmıs kandılını kutlarım

cok yogun bır hafta sonu gecırdıgım ıcın hıc ugrayamadım
hafta sonu yatılı mısafırım vardı ve onları gezdırdık
bahaneyle bızde gezmıs olduk ıyı oldu
ama oglusum cok huysuzlandı

cumartesı aksamı yemege gıttık ve babası balık yedırdı ogluma ılk tepkı begenmemıstı ama sonra agzında sakız gıbı cıgnedı

gece eve 1,30 da gelmemızın etkısı sanırım huzursuz bır gece ve sabahın 6 sında bızı ayaga dıkme basarısında bulundu
uzerıne de mısafır neyın olunca oldum yorgunluktan

cuma gunu sehır dısına gıden annecım dun gece gec saatte olsa hemen geldı sagolsun
cok ısrar ettıler ama oglusuma kıyamadım dedı lafını da kondurdu bıze

ama ben her pazartesı oldugu gıbı hafta sonundan cok yorgun cıkarak ıs bası yaptım
allah sonumu hayır etsın oturdugum yerde uyumak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…