E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.281
tünaydın kızlar bugün pek kimse yok herhalde
ne kadar sıcak bugün burası yaa burasıu böyleyse alçak yerler nasıldır düşünmek bile istemiyorum
lelal rüyamda seni ve darkı gördüm ,benim evde buluşmuşuz,ben size yemek yapmışım ama ben yiyemiyorum sürekli gaz çıkarıyomuşum üstten ama kaydirigubbakcemile3 sizin mideniz bulanmış kovuyosunuz beni ,bende kimin evinden kimi kovuyosunuz siz diye çıkışıyodumlmaz:
ay bi baktım totom açıkta kalmış :roflol:
aa eylül hayırlı olsun canım üst dişler diyince aklıma geldi gece rüyamda memonun üst2 dişi patlamış büyümüğş ben farketmemişim çünkü hep aşağı bakıyorum diyorum kendikendime :))))))))))
merhaba kızlar.bugun işe yeni gelebildim .dün gece oğlum çok ağladı( burnu tıkanmış hapşuruyor süreklii kendi doktorumuza götüremedim ama sağlık ocağına gittik ilaç verdi şimdi biraz iyi evde.Bu arada bizdede diş yok.
arkadaşlar geceleri sadece emziren varmı???
ben mama yapmıyorum sadece meme veriyorum sanki doymuyormuş gibi geliyor yoksa evhammı yapıyorum..
cnm bende burda izmirlilerle karşılaşmak ve yeni bilgiler almaktan çok mutluyum ben hatay da Dr.Şeref targan a götürüyorum oda behçet uzun eski doktoru ama çok yoğun olduğu için hastaneyi bırakmış.çok iyi bir dr. ama fazla rahat herşeye geçer normal sıkma canını diyor espiriyiye vuruyor.kaydirigubbakcemile3izmirliyim bende ve ve kasım annelerinde izmirli çok az,o yüzden memeleketimden birini burda görmek çok güzel :)
cnm bende burda izmirlilerle karşılaşmak ve yeni bilgiler almaktan çok mutluyum ben hatay da Dr.Şeref targan a götürüyorum oda behçet uzun eski doktoru ama çok yoğun olduğu için hastaneyi bırakmış.çok iyi bir dr. ama fazla rahat herşeye geçer normal sıkma canını diyor espiriyiye vuruyor.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?