- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.301
gözün aydın darısı başımızayuppiii kızımın üst dişleri de patladııııı :lepi:
8.ayınız kutlu olsunkızlar bugün bizde 8. ayımızı doldurduk....:)
körün gözlük mü başladı yavru kuşum ama rğya işte seninde toton açık kalmıştıraa eylül hayırlı olsun canım üst dişler diyince aklıma geldi gece rüyamda memonun üst2 dişi patlamış büyümüğş ben farketmemişim çünkü hep aşağı bakıyorum diyorum kendikendime :))))))))))
bence en iyisini yapmışsın gram almakla bende eğer çoook yakınım değilse küçük almıyorum çok para yaben dısarıdaydım yıne ısım yok dıye cıktım alısverıs falan yaptım ama bu kez kuyumcudan
ben altını pek sevmezdım ama bu sıralar hosuma gıtmeye basladı
zaten bu yaz dugunlerden battım resmen
evlenen mı dersınız, sunnet dugunu mu, dogum yapan mı dersınız her hafta dolu neredeyse
her hafta bır ceyrek almam gerekıyor gıbı oldu
ama cok tanımadıgım bırne gram altın aldım valla 25,00 tl kar ettım kendımce
ilk defa duydum şakınlık içerisindeyimsağolun kızlar ,sizinkilerde çıkar yakında merak etmeyin ..
bişey öğrendim çok tuhaf geldi,HAYALET DİŞ diye bişey varmış duydunuz mu daha önce ,ablamın arkadaşının kızı var 10 yaşında filan sağ tarafında hiç diş yokmuş ne alt ne üst,röntgende görünüyomuş ama çıkmıyolarmış damağın içindeymiş,kıza protez yapmışlar ..:1shok:
dişiniz hayırlı olsun güzelimselamlarrrrrr
çok mutluyum artık bizim de bir dişimiz varrr:lepi:
aaa bu diş ne kdar kısa sürede çıkıyormuş yavv akşam saat 4 gibi yemeğini yedirdim yatırdım çok rahat uyudu saat 7de yemek saatiydi muhallebi yaptım kaşığı bi soktum tık tık diye ses geldi babasıyla kudurduk sevinçten ama henüz görünmüyorrr dişsizler kulubüne bende yazacaktım kendimi ama gerek kalmadıkaydirigubbakcemile5kızım hiç sorunsuz çıkardı bu dişi darısı öteki çıkacak dişlerinin başınaaaaa
bu arada gülizgül 8.ayınız kutlu olsun canımmmmm
zeynam tatile çıkıyormuşsun az olsun güzel olsun bak keyfine bu arada efenin videosuna bayıldım maşallah
eylül rüyana çok güldüm söylemden geçemeyeceğim cicimkaydirigubbakcemile3
karamio canım bende geceleri sadece emziriyorum akşam yatırmadan önce iyice karnını doyur zaten gece boyunca uyuyorlar çok acıkacaklarını sanmıyorummm
geçmiş olsun canımBugün Ceren düştü hemde yerde bişey serili değildi.Burnu azıcık kanadı.Kızdım biraz anneme.
Annem bakıyordu.ben azıcık uyuyayım dedim.Annemde yere bıraktı.Anne yanında dur düşer dedim dinlemedi.
Birde yanındaydım diyorİnşallah önemli bişey olmaz.
Görümcem böyle bebekken düşmüş burnu kanamış.sonrasında baya çekmiş burnundan.En ufak bişeyde kanıyormuş.Bana bunu annalttılar ya ondan sonra septik oldum.
bana çığlık demeyinnnnnnnnn :bbo:AY ÇIĞLIK DEME LAVİŞCİM 1 HAFTADCIR UYURKEN BİLE KULAKLARIMDA ÇINLIYO SESİ-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?