2008 Kasım Anneleri

yuppiii kızımın üst dişleri de patladııııı :lepi:
gözün aydın darısı başımıza
kızlar bugün bizde 8. ayımızı doldurduk....:)
8.ayınız kutlu olsun
körün gözlük mü başladı yavru kuşum ama rğya işte seninde toton açık kalmıştır
bence en iyisini yapmışsın gram almakla bende eğer çoook yakınım değilse küçük almıyorum çok para ya
ilk defa duydum şakınlık içerisindeyim
dişiniz hayırlı olsun güzelim
evet kısa ama çok güzel bi 3 gün geçirdim
geçmiş olsun canım
dün akşam bende ilk defa düşürdüm bebeğimi
1 sn içinde arkamı dönüp bezine uzandım ve benimki aşık olsuğu yastığıyla yerde :a015: içim kotu korkudan sositososito
AY ÇIĞLIK DEME LAVİŞCİM 1 HAFTADCIR UYURKEN BİLE KULAKLARIMDA ÇINLIYO SESİ-tatlicadiarzu-
bana çığlık demeyinnnnnnnnn :bbo:

günaydın arkadaşlar
güzellll bir hafta sonundan sonra tekrar işe gelmek ne kadar zor yaaa
özellikle o kadar korunmama rağmen yanan bi kaç yerim varken
oğlumu ilk gün denize sokmak mümkün olmadı ama geri kalan günlerde de almak mümkün olmadı yavrum çok güzel eğlendin
denizde babası diğer zamanlarda da anneciğim sağolsun ilgilendi de biraz kafamı dağıtabildim
annemler 1 hafta daha orada kalcaklar ayarlarsak bu hafta sonuda kaçacağız 2-3 gün bakalım
bir sürü resim çektim amamakinaya elimi süremedim akşam eve gidince yiğit efe karadeniz sahillerinde başlığıyla geri döneriz

Günaydın kızlar.Geçmiş olsun dileyen herkese teşekkür ediyorum.Miraç Kandiliniz sizinde kutlu olsun, hayırlara vesile olsun.

Kalimerecum umarım bebişin uykusu kısa sürede düzene girer.Uykusuz işe gelmek ne kadar zordur bilirim.Akşama kadar uykusuz çalış, eve git bebiş yatana kadar ayakta dur, çok zor be canım.Ama bugünler geçecek, bigün annecim ben yatıyorum iyi geceler deyip yüzünden öpecek.Herkes diyor ki bugünleri unutursun bile.Sabır canım.

günaydın hatunlar nabersiniz bende yorucu bir haftasonundan çıktım
tatil için ufak tefek bişeyler aldık
ailemizin yeni üyesine güneş sütü havlu simit felan gibi :))))))
kendime bady falan aldım bikaç tane ordan geldim paraza ordan kandilleşmeye sonra herkes cevriyede toplaştı gelinliğimin en güzel örneklerinden sergiledim felan gece 1 de eve düştük ben fenalardaydımyatağı zor buldum

ohh zeyna ne iyi ettiniz sizde kaçmakla
eminim ki çok iyi gelmiştir bu kısa tatil size .

kalimerocum senin gibi pazartesi işe yorgun başlayan bir de ben varım
allahım hafta sonları çok çok daha fazla yoruluyorum
neyseki bu hafta sonu bende misafir yoktu ama evde iki çocuk olunca ( eşimin çocuktan geri kalır hiçbir tarafı yok :) ) insanın pestili çıkıyor resmen.

Kızlar bişi sormak istiyorum.Suçluluk hissediyorum da.Gece 10 da benim ufaklığa yemek yedirdim, uyuttum.Gece 4 gibi mızırdadı ve kalktım.Tam mamasını yaptım baktım tekrar uyumuş.Sabah 7.50 gibi uyandı.Aç bırakmışım gibi suçlanıyorum.Sizinkiler de sabah kadar uyuyor mu?Uyandırıp mama veriyo musunuz?

yasmincim niye suçluluk duyuyorsun
artık gece yatmadan önce beslenip sabaha kadar delıksız uyuyabılecek durumdalar onlar
ben gece yatmadan beslıyorum 9.30-10 gıbı yatıyor yediği miktara göre ya öle uyutuyorum ya da gece 12-1 gıbı 90 lık bır devam sutu daha verıyorum ama mesela dun gece uyumamak ıcın ınatlastı en son 10.30 da 120 lık devam sutu ıctı ben de tum gece bırsey vermedım bı daha ..

zeyna cok sevındım canım senın adına
2 gunbıle olsa degısıklık oluyor ınsana ıyı gelıyor dı mı
bız bır turlu fırsatını bulup kacamadık bır hafta sonu
tatıle agustos ayında cıkacagımız ıcın ben cok bunalmıs gunsayıyorum
fotolarını da merakla beklıyoruz

mmf sen de gıdıyorsun tatıle
cevrıye pek sevınmıstır dun aksam kı performansızdan

lelal canım ben artık sureklı calısmak ıster oldum
cunku hafta sonları cok daha fazla yoruluyorum
dun esım yardım ettı ama sonrasında benı daha fazla yordu cunku cocugun kuvetını balkona goturmus ve suyla oynatmıstık
ıcerı alırken parkeye doktu cıleden cıkardı benı
her ne kadar temızlesede kendısı ben cok sınırlendım nedense

yasmın bebısın eger ac olsaydı uyumazdı kı
benım oglum acıktıgında mama dıye uyanıyor demek kı sıcaktan falan uyanmıs uzulme bosuna

günaydınnnnnn
ben artık iş yerindeyim maaleseff:))izinim bitti ama ağustosta bi kaçamak daha yapabilirim kışın pestilim çıkıyor fakat yazın pek işim olmuyorrrr
ohh zeynam hoşgeldin dağıttın kafayı geldin demiyerimseniben
mmf canım güle güle kullansın cicilerini memo ve fatih beyyyy
offf uykum var yaaaaaa gece sahildeydik kocişle halasına bıraktım uyuyordu kızım sahilde oturduk kocişle ne romantikti beeeeeopuyorumnanaktan

günaydın kızlar 1haftadır annemdeydim cuma geldim anca düştüm buraya,dünde arkadaşımın nikahı vardı piroş gelinden daha çok dikkat çekti:)) fotoğrafçı kızımın güzel pozlarını yakalayıp çekti çok tatlıydıı
herkes iyimi tatil yapanlar iyi tatiller bende tatil istiyommm

Ya Laviş, ben evini değil halanı istiyorum. Ben de istiyorum hala istiyorum babanne istiyorum nene istiyorum. Kızıma ben evdeyken bile bakacak ilgilenecek birisini istiyorum ama yok kızlar. Annemde kalıyorum ya ben eve gider gitmez kızın tüm sorumluluğu bende annem elini bile sürmüyor. Haftasonu bırakıp bir mutfak dolabı bakmaya gittim. 1 saat yemin ederim toplam 1 saat. O da yeni uyanmıştı, keyifliydi. Eve gelir gelmez annem dedi gene çok huysuzdu, kahvaltı etmedi, uyumak istemedi. Kafayı yiyeceğim ya yemin ederim. Dün gece bir saat kızı uyutmaya çabaladım eve gelir gelmez yemek yemedim bile. Annem kafayı uzatıp bir demedi ver bana sen biraz dinlen diye. Niye böyle oluyor kızlar yaaa. Kaynana yapsa kaynana dersiniz ama benim öz annem, niye böyle yapıyor :sinifsinif:

herkese selam kızlar
zeynacım ve piroşçum hoşgeldiniz
lavişçim kaçamaklar iyidir
ahhhhh julicim ahhhhh,ben bugüne kadar daha yarım saat bile birisine bırakmış değilim kızımı.bırakamam da.hiç kimsenin benim kadar iyi bakacağına inanmıyorum çnkü.madem annen öyle yapıyor bırakma cnm sende ona,al kızınıda yanına nereye gidiyorsan.işe giderken ne yapıyorsun

ah julicim ya başından beri sen bu sıkıntıyı çekiyorsun
gerçekten neden bu şekilde davranıyor acaba senin annen neticede yaşadığın sıkıntıyı ne zorlukla çalıştığını bildiği ve gördüğü halde ..
konuşmayı denedin mi yani tüm içindekileri bir şekilde kırmadan üzmeden anlatmayı. yani neticede bakmak istemiyorsan seni zorlayamam sadece arada sevmeye getiririm şeklinde ufaktan laf da sokarak konuşmayı denesen.

Canım bizim evde tadilat var ya o yüzden annem bakıyor şimdi. Yoksa eşim bakıyor Ekim e kadar. Ekim de B teyzemiz gelecek de o bakacak yeniden. Ah bakıcının kıymetini anladım yemin ederim annem bakarken. Yani ben geçtim artık ona bıraksam daha iyi bakar buna bıraksam daha iyi bakar olayından vallahi. Bir süre sonra aşıyorsun bunu

Alacaktım da hayatım yanıma. Koçtaş'a gidip mutfak siparişi verecektim. Eşim de yok, in minibüs bin minibüs. Bir de sıcak zaten 1 saat için yanıma almayayım kızı dedim. Onda da iki burnumdan geldi.

Lelalcim annem bunu hiçbir zaman kabul etmiyor ki. Ben bakarım, ben seviyorum, olmaz seninle gelmesin ben evdeyim niye bana bırakmıyorsun diyor ama lafta kalıyor. Söylemi başka eylemi başka yani anlayacağın. Bir de inat ki hiç sorma. Kıza sürekli kendi pişirdiği tuzlu yemekten vermeye çalışıyor. Defalarca söylememe rağmen. Bak bakıcım bunu asla yapmaz mesela. Ay gerçekten başından beri bunu çekiyorum. Şeytan diyor ki en son bırak işi gücü.

hee anladım cnm,eşin yoksa yanında ve minübüsle yollarda perişan olurdunuz ikinizde bu sıcakta.ne diim Allah kolaylık versin.bende lelale katılıyorum,acaba bi konuşmayı denesen mi?

juli kesinlikle işini bırakma tatlım
sonuçta tamam evladın ama eminimki kızına kendi kızıymış gibi bakan bakıcıda var tatlım
mesela bak benım karsı blokta oturan komsumun 3 yasında kızı var .. kız bankada calısıyor yaklasık 8 ay kızına kendısı bakmıs sonrasında 3 ay annesı ve kayınvalıdesı donusumlu bakmıslar ama aynı sıkıntıları o da yasamıs en son ıstıfa mektubunu hazırlamıs ertesı gun ıse vermek ıcın .. oturdugu blokta karsı komsusu ıle dertlsırlerken anlatmıs durumu böyle böyle diye karsı komsusu da bırakma kızım işini bu seninde kızınında geleceği bir yerde istersen ben bakayım biraz deneyelim eğer ikimizde anlaşabilirsek bakarım ben kızına demiş veee üstünden tam 2 sene geçmiş. o kıza nasıl kendi kızı gibi bakıyor giyidiriyor süslüyor nasıl bir teyze - kız ilişkileri var görsen ..
yani diyeceğim şu ki sakın fevri karar verme tamam annen bu şekilde davranıyorsa sen de tedbirini ona göre al canım .. uyardın anlamıyormu bir daha uyar .. al yanında doktora götür doktora onun yanında sor onun duyması gerekenleri .. yemeklerini sen kendin hazırlamaya gayret et tabiki sen evde olmayınca ne yapıyor ne ediyor bilemezsin ama annen bir şekilde birbirinizi idare edeceksiniz senin evladın onun torunu nihayetinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…