- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.321
Ya Laviş, ben evini değil halanı istiyorum. Ben de istiyorum hala istiyorum babanne istiyorum nene istiyorum. Kızıma ben evdeyken bile bakacak ilgilenecek birisini istiyorum ama yok kızlar. Annemde kalıyorum ya ben eve gider gitmez kızın tüm sorumluluğu bende annem elini bile sürmüyor. Haftasonu bırakıp bir mutfak dolabı bakmaya gittim. 1 saat yemin ederim toplam 1 saat. O da yeni uyanmıştı, keyifliydi. Eve gelir gelmez annem dedi gene çok huysuzdu, kahvaltı etmedi, uyumak istemedi. Kafayı yiyeceğim ya yemin ederim. Dün gece bir saat kızı uyutmaya çabaladım eve gelir gelmez yemek yemedim bile. Annem kafayı uzatıp bir demedi ver bana sen biraz dinlen diye. Niye böyle oluyor kızlar yaaa. Kaynana yapsa kaynana dersiniz ama benim öz annem, niye böyle yapıyor :sinifsinif:
Sonra ne yaptın yasmin şimdi kim bakıyor bebeğine. Senin hadi gene abininkilere bakmış. Ben tek çocuğum. Banusu da onun ilk ve tek torunu. O yüzden güceniyorum haliyle.
Mmmf iddia ediyorum çok acımasız bu öğretmeniniz sizin. Ya bu gücenme huyları ne olacak bilmiyorum. Geçen perdeyi çekiyordu kızım. Hayır diye seslendi annem. Azıcık sesi de yüksek çıkmış nasıl dudak büküp ağladı anlatamam. Bir yandan ağlıyo bir yandan da anneme bakıp perdeyi çekmeye devam ediyor. Ama hayırdan ve cıss tan anlıyorlar. Orası kesin. Sanırım ulaşabilecekleri her şeyi kaldıracağız ortadan yoksa onların öğrenmesini beklemek çok uzun sürer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?