2008 Kasım Anneleri

Aman neyse boşverin. Dur bakalım 1 hafta sonra eşim bakmaya başlayacak. Baba kız pek iyi anlaşıyorlar. O zaman dertlerim biraz daha azalacak. Tabii Ekim e kadar bitmeyecek ama azalacak :)

selam kızlar hafta sonu yoktum farkettiniz mi bir kaçamak yaptık Kuşadasına gittik ohh çok iyi geldi yüzdük gezdik eğlendik :smiley-cool:

oğlumu da soktuk denize ama hiiiç sevmedi soğuk olduğu için çığlıklar atyıro boynuma bir sarılıyorki sormayın simidi var kumda çok güzel oynuyor denize girince simitten atıcak kendini neredeyse çıkınca gülmeye oynamaya başlıyor üzüldüm ama zorlamadım daha küçük sonuçta suyu çok seviyor eve gidip duş alırken bayılıyor ama su soğuk diye ağlıyor

artık tercih dönemi başlıyor çok yoğun geçer buraya bile girip yazamayabilirim yoğun bir dönemin öncesinde iyi geldi

geçmişe bakamadım inşallah herks iyidir juliciğimin canı sıkkın gibi anladığım kadarıyla anne problemi valla hangi daha iyi bilmiyorum canımcım bunun ortasını tutturan bir anne yok mu acaba benimki de bana vermek istemiyor çocuğu işten çıkınca bile gittiğimizde bişey olsun alıyor hemen yediriyor içiriyor uyutuyor vs... ya ben geldim artık ben yaparım falan diyorum tamam diyor yine dayanamıyor

ulen tatilciler ,anlatıp durmayın lo canımız çekiyii.
hele ben bi gidip gelim o zaman ballandıra ballandıra anlatcam :umursamaz:

julicim üzülme tarlım her sorunun bi çıkış noktası vardır muhakkak..herşey yoluna girecek sakın işini bırakma ...

mmmf karısı güle gülw kullan cicilerini

tatile gidip eğlenenlere bişey demiycemı

bende bugün yemeğe misafir çağırdım ama hiçbişey yapmadım ,gelsinler beraber yaparız artık kaydirigubbakcemile3

ay sabah beri fatih beyin ödevlerini yetiştirmeye çalışıyorum
20 eylül gününekadar ödev vermiş gün gün biz tabi salladık biraz geç başladıkk o yüzden totomuz sıkıştı
yetiştirmeye çalışıyos
ufaklıkta varya heryere dalıyo kablolar prizler en büyük zevki
-tatlicadiarzu-
napıcam bilmem valla ııııııı cıss diye bağırıncada gücenip yatıyo yere ağlmaya başlıyo huylu yaaa valla nası sakınıcam yaa yaramaz bi velet oldu çıktı

Juli üzülme canım ya.Anneler bebek bakmaktan bıkıyorlar belkide.Yeni doğum yaptığımda psikolojik bunalım geçirdim.Annemi ağlayarak çağırıyordum.Zorla geliyordu.Erkek kardeşlerimin çocuklarına o baktı.Bana gelince usandı galiba.Oluyo be canım.Bebeğime kaynanam bakarken tartıştık.Kızım getir ben bakarım demedi.Bakıcı tutacaktım.Öz annen olmayla gönlün değil ya canım.Canı istemezse bakmıyor işte.

Sonra ne yaptın yasmin şimdi kim bakıyor bebeğine. Senin hadi gene abininkilere bakmış. Ben tek çocuğum. Banusu da onun ilk ve tek torunu. O yüzden güceniyorum haliyle.

Mmmf iddia ediyorum çok acımasız bu öğretmeniniz sizin. Ya bu gücenme huyları ne olacak bilmiyorum. Geçen perdeyi çekiyordu kızım. Hayır diye seslendi annem. Azıcık sesi de yüksek çıkmış nasıl dudak büküp ağladı anlatamam. Bir yandan ağlıyo bir yandan da anneme bakıp perdeyi çekmeye devam ediyor. Ama hayırdan ve cıss tan anlıyorlar. Orası kesin. Sanırım ulaşabilecekleri her şeyi kaldıracağız ortadan yoksa onların öğrenmesini beklemek çok uzun sürer.

napıyonuz kızlaaar ben çok fenayım ya hiç iş yapasım kolumu kaldırasım yok benim oğlan haşat ediyo beni kurt kaynıyo sanki çok hareketli yandım yürümeye başlayınca walla

dün de ilk defa oğluşumu denize soktum çeşmeye gidip geldik nasıl sevdi suyu anlatamam ben korkar falan dedim ama paşa resmen keyif yaptı tabii ben bi şey ablamadım güneş görmesin çocuk diye.çok beyaz tenli yanmasın diye yapmadığım kalmadı başardım da buarada azcık yanmışım bende.bronzlaşmayı özlediiiiiiim

atacım sen istanbulda diilmiydin profilinde izmir yazıyo ben yanlışmı biliyorum yohsam

juli bence memo cısstan anlamıyo ben buna karar verdim bişeye odaklandıysa sen istediğin kadar cıs diye totonu yırt bakmıyo bile kafasını çevirip

Kaynanam bakıyor.Eşim ısrar etti.Çocuğuma bağırıken yakaladım.Sabahları benim evime geliyodu bebeğe bakmaya.Ev işi ,yemek hepsini yapıyordu.Ama laf sokmayı ihmal etmiyordu.Bigün sabah çıktım evden, süt sağma makinasının hunisini unutmuşum.Geri döndüm.Apt.kapısı açıktı.Asansörden kapıya doğru yöneldim.Avazı çıktığı kadar bağırıyordu kaynanam.Dışardan duyuluyordu.Bebek avazı çıktığınca ağlıyordu.Kapıyı çaldığımı bile duymadı.Annenin döküntülerini topladığım yetmiyor, bir de sen ağlama diye bağırdığını duydum.Kapıyı açtı.Ne bağırıyosun anne dedim.Ne döküntüm var.Eli ayağına dolaştı.Ağlayarak işe geldim.Akşama kadar ağladım.Eve gittim tartıştık.Bakma dedim, bakmaya gelme, sevmeye gel dedim.O günden beri konuşmuyoruz.Annem ben bakamam dedi.Bakıcı arıyordum, eşim yemin etti, ilk defa oldu dedi.5 aylıktı oğlum.O bakıyor.Tatile eşimin anneannesine kaynanamda gelecek.Amaaan öyle böyle 8 ay bitti.Valla anlatınca yine gözlerim doldu.Üzülme sen de.Tek değilsin.

ya kızlar bazen oğluşuma ne yidireceğimi şaşırıyorum kahvaltıda benim oğlan da gözü açık 2gün aynı şeyi yemiyo hep değişik olsun istiyo kaşarlı omlet yiyiyo bigün bigün haşlıyom yumurtayı peynir reçel öyle veriyorum bigün bebe bisküvisiyle ve meyvelerle mama yapıyorum ama daha ne yapabilirim aklıma da bişey gelmiyo

Kızlar bugün pek dertlisiniz ama yazdıklarınızı okurken güldüm walla.
Ödevi için tottosu sıkışanlar :)))
Bebeğinden yorulanlar.
Yada annesiyle çekişenler.

Yazdıklarınız pek eğlenceli olmuş.Yoksa mevzular derin ama

Hepsini yaşıyorum bende zaman zaman.Şu ödev konusunda ödevi veren ben oluyorum yalnız roller değişmiş oluyop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…