- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.341
hee kızlar yumurta beyaı yaşına kadar ytasak dedi dr bana omleti nası veriyosunuz
Ben beyazını vermiyorum.Doktor sarısını ver dedi.O da rafadan olsun, iyi pişsin dedi.En son gittiğimde bişi söylemedi.Herşeyi verebilirsin artık dedi.
Yasmincim çok üzüldüm okurken.bu şekilde yakalaman büyük bir tesadüf olmuş.
darko sakın yaz ödevi verme bu kadar verip veriştirdimvalla öğretmene
Evet, apartmanın kapısı da açık kalmış.Kapıyı da çaldım duymadı.Bana tartışırken kapı mı dinliyosun dedi.Halbuki tesadüftü.Bu arada resimlerinize baktım.Yakın çekilmiş resmin avatardakinden daha güzel ve daha genç çıkmış.
yaa kızlaar bana niye bişey yazmıyonuuuuuzzzz?tarif sordum sizee
mmmfcim bana da dedi dr beyazını verme diye ama benim oğlan ben ne yiyiyosam onu istiyo özel yapılan yemeği yemiyo illa benim tabaktan yiycek zaten omletin kibrit kutusu kadar bi parçasını yiyiyo.onu da söyledim dr a biişey olmaz okadardan dedi.siz kahvaltılarda ne veriyonuz hergün ben düşünmekten çatlıycam walla ne vercem diye
yaa kızlaar bana niye bişey yazmıyonuuuuuzzzz?tarif sordum sizee
mmmfcim bana da dedi dr beyazını verme diye ama benim oğlan ben ne yiyiyosam onu istiyo özel yapılan yemeği yemiyo illa benim tabaktan yiycek zaten omletin kibrit kutusu kadar bi parçasını yiyiyo.onu da söyledim dr a biişey olmaz okadardan dedi.siz kahvaltılarda ne veriyonuz hergün ben düşünmekten çatlıycam walla ne vercem diye
Kaynanam bakıyor.Eşim ısrar etti.Çocuğuma bağırıken yakaladım.Sabahları benim evime geliyodu bebeğe bakmaya.Ev işi ,yemek hepsini yapıyordu.Ama laf sokmayı ihmal etmiyordu.Bigün sabah çıktım evden, süt sağma makinasının hunisini unutmuşum.Geri döndüm.Apt.kapısı açıktı.Asansörden kapıya doğru yöneldim.Avazı çıktığı kadar bağırıyordu kaynanam.Dışardan duyuluyordu.Bebek avazı çıktığınca ağlıyordu.Kapıyı çaldığımı bile duymadı.Annenin döküntülerini topladığım yetmiyor, bir de sen ağlama diye bağırdığını duydum.Kapıyı açtı.Ne bağırıyosun anne dedim.Ne döküntüm var.Eli ayağına dolaştı.Ağlayarak işe geldim.Akşama kadar ağladım.Eve gittim tartıştık.Bakma dedim, bakmaya gelme, sevmeye gel dedim.O günden beri konuşmuyoruz.Annem ben bakamam dedi.Bakıcı arıyordum, eşim yemin etti, ilk defa oldu dedi.5 aylıktı oğlum.O bakıyor.Tatile eşimin anneannesine kaynanamda gelecek.Amaaan öyle böyle 8 ay bitti.Valla anlatınca yine gözlerim doldu.Üzülme sen de.Tek değilsin.
Günaydın Şekerler napıyosunuz?
Ceren i yatırdım.biraz takılayım dedim.nefsitimi yerken İyi oluyo :)
Sonunda Adana buluşması fotolarımızı koydu Nilbera siteye.Merak edenler ve mmmfcim için linki :
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=8050669&posted=1#post8050669
ya kızlar bazen oğluşuma ne yidireceğimi şaşırıyorum kahvaltıda benim oğlan da gözü açık 2gün aynı şeyi yemiyo hep değişik olsun istiyo kaşarlı omlet yiyiyo bigün bigün haşlıyom yumurtayı peynir reçel öyle veriyorum bigün bebe bisküvisiyle ve meyvelerle mama yapıyorum ama daha ne yapabilirim aklıma da bişey gelmiyo
Teşekkür ederim Julicim o senin kendi güzelliğin :kedi:Canımmm çok güzel çıkmışsın. Bu ne güzellik böyle. Kokooooş senii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?