2008 Kasım Anneleri

Ben beyazını vermiyorum.Doktor sarısını ver dedi.O da rafadan olsun, iyi pişsin dedi.En son gittiğimde bişi söylemedi.Herşeyi verebilirsin artık dedi.

bizede yumurta beyazı süt bal ve patlıcan dışında artık ne istersen verebilirsin dedi yumurta beyazı ve süte 1 yaşında bala 1.5 yaşında başlııcaz kısmetse patlıcanın akıbeti belli diil

Yasmincim çok üzüldüm okurken.bu şekilde yakalaman büyük bir tesadüf olmuş.

Evet, apartmanın kapısı da açık kalmış.Kapıyı da çaldım duymadı.Bana tartışırken kapı mı dinliyosun dedi.Halbuki tesadüftü.Bu arada resimlerinize baktım.Yakın çekilmiş resmin avatardakinden daha güzel ve daha genç çıkmış.

yaa kızlaar bana niye bişey yazmıyonuuuuuzzzz?tarif sordum sizee
mmmfcim bana da dedi dr beyazını verme diye ama benim oğlan ben ne yiyiyosam onu istiyo özel yapılan yemeği yemiyo illa benim tabaktan yiycek zaten omletin kibrit kutusu kadar bi parçasını yiyiyo.onu da söyledim dr a biişey olmaz okadardan dedi.siz kahvaltılarda ne veriyonuz hergün ben düşünmekten çatlıycam walla ne vercem diye

birde üste çıkmış bak sennn

teşekkürler canım.değiştirim hemen avatara koyimm. seni mi kırcam

ben pek özel şeyler yapmıyorum canım ya
bildiğin kahvaltıyı yapıyoruz biz.
ek gıda topiğinde saphiranın neler yaptığına bakabilirsin.kendisi bu konuda prof oldu :)))

Melemen yapabilirsin.ben bazen yapıyorum.yumurtanın beyazıda oluyo.ama ben beyazsız kısmından vermeye dikkat ediyorum

Ben de özel bişi yapmıyorum.Kızartma vermemeye dikkat ediyorum.Çok açık çay içine( kaynar su da diyebiliriz) bebek bisküvisini eziyorum.Yumurta sarısı ve keçi peyniri ayrı ayrı veriyorum.Reçel, bal vb.tatlandırılmış şeyler vermiyorum.Bazen siyah zeytinin kabuklarını alıp ondan da veriyorum.Tuz ve şeker pek vermiyorum.

Canım benim üzülme. Ben de çok üzüldüm. Ama sonuçta torunu nasıl öyle bağırıyor. Bir de el kadar bebe ne anlar senin bağırdığını çağırdığını. Bir bakıcı bulamaz mısın Yasmincim. Hella süt emmiş biri mutlaka bulunur canım yaa. Yazık içim sızladı.

Canımmm çok güzel çıkmışsın. Bu ne güzellik böyle. Kokooooş seniii.

Canım milupa nın sitesinde farklı kahvaltı alternatifleri var. Kahvaltılık mamalar var. Ben her gün farklı bir mama koyuyorum.

Şeker ve tuz konusunda ben de çok hassasım ama kızlar geçen gün söylemesi ayıp kek yiyordum. Aman allahım çıldırdı. O tabağa. Vermedim ağlamaya başladı. Azıcık verdim. Bu kez ortalığı yıktı oyuncak veriyorum dinlemiyor. Ben de azıcık daha vermek zorunda kaldım napıyım. Kek manyağı ama bu kız. Napıcam bilmiyorum

Atatanem karışık yemiyor mu ayrı ayrı mı veriyorsun kahvaltısını. Mama dediğimiz zaten o karışımın içine ekliyorsun hem tadı değişik oluyor hem kıvamı ve miktarı fazlalaşıyor. Mamasız ne yazık ki çok alternatif yok.

vay anam vayyy neler konu olmus yawww

yasmıncım kayınvalıdene de pes yanıı
mınıcık cocugun nesıne bagırıyor anlamadım
hem de oz torunu hanı torun evlattan tatlı derler yaa
tepkı vermekte haklısın canım

julı ben annene de kızamıyorum nedense
cunku hafta sonu ben cok yoruluyorum oglumla
kı senın annen kalp hastası bır bayan ve hatırladıgım kadarıyla menapoza gırıyor
elbette kı cok sevıyor ama annen sevme boyutunda kalmak ıstıyor anladıgım kadarıyla
konusmanın faydası olacagını da sanmıyorum bu sekılde kabullenmek gerekıyor artık

dark canım sonunda senı gunduz gorebıldık
fotolarına bakmadım sımdı bakarım

atatanem bız bıldıgımız bebek kahvaltı karısımı hazırlıyoruz
yumurta sarısı, tuzsuz peynır, cavdar ekmegı, cevız ıcı, pekmez, domates suyu, fırında kızartılmıs patates ıcı vs urunlerı harmanlayıp aptamılle ıslatarak kasıkla verıyoruz canım

cılekten haber alan var mı yaww
hıc ugramaz oldu

Benimki bayıla bayıla yiyor keki ben veriyorum yersem.
bana kızacaksınız ama ben çok katı değilim.çok tuzlu olmayan şeylerden veriyorum.
tatlıda veriyorum.
ben annemlerin bizi büyütürken bunlara dikkat ettiğini sanmıyorum.Çok şükür yıllardır dikkat edilmeyen bir toplum olarak iyi yaşadık D Tamam tamam sustum p kızmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…