2008 Kasım Anneleri

Julicim ben de sordum.5 Aylık daha ne anlar dedim.O da severken iyi de bağırıken mi kötü dedi.Ben de kafan kaldırmıyosa bakma dedim.Titizlik hastası ve çok inatçı bir kadın.Ölene kadar konuşmaz benimle.Bakalım nasıl olacak.

Yasmin ben anlamadım. Nasıl hem bebişe bakıyor hem de seninle mi konuşmuyor.

Evet.Hiç konuşmuyor.Tartıştıktan sonra Adapazarına gittik anneanneye.Merhaba diyecektim, yüzüme bile bakmadı.Orda yemek falan yaptı, elinize sağlık dedim cevap bile vermedi.Arka sokağımda oturuyo, hergün bebeği eşim götürüp getiriyo.Yüzünü görmüyorum.Ağustosta tatile Adapazarına gidecez beraber.O zaman görürüm.Eşim onun tek evladı.Yani yalnız da bırakamayız.Ama tek kelime konuşmuyoruz.Bebek hakkında sorularımı eşime ben soruyorum o da annesine.Öyle bir iletişim işte.

Yaw hatun kişi sen hiç doğum yapmış gibi de durmuyorsun valla. O niyekine şimdi. Hepimizde birer göbek var nirdeeee seninkiiii

bendede var canım ondan :)) kamufle olmuş galibaa
yediklerime daha dikkat ediyorum artık.Az da olsa egzersiz yapıyorum.

darkkkkkk cok hos bır foto bu
tek basına gulen fotonu cok begendım canım

Teşekkürler canım.Habersiz çekilmiş yakın fotolar ondan çok doğal çıkmış

amaaan yediklerime falan dikkat etmeyle gitmiyo bendeki göbek falan diyetisyene gideyim diyorum ama nasıl başarcam onu da bilmiyorum.Eve gidince Buğra nın peşinde bütün evi defalarca turlasakta bişey farketmiyo yaww.Hem ben böyle gezerkene nasıl rejşm yapcam.Juli sende kaç kilo varr hiç göremedik seni.Allah bilir bişeyin yoktur hee.

Göbek için spor yapmak şart Derincim.Çünkü ben dikkat ettim kilo giderken göbek sarkar gibi oluyo.Sarkmaması içinde spor şart.
günde en azında 10 dakika bile çok yararlı oluyo.zaten ben çok yapamıyorum hemen pes ediyorum

diyet yapmaktan nefret ediyorummmmmm beni doğumdan sonra görenler şoookk oluyoo:1shok: "kıızzz bu ne hallll ne kadar kilo almışsınnnn"hele bi tane iyi arkadaşım olduğunu iddia eden bir tip var bana sokak ortasında " bu ne halll valla yeniden hamilesin sandım" dedii.mafoldumbenAyıp yaaa valla

çok ilginçmiş iletişiminz walla.
insan annesiyle bile anlaşamıyo ki, senin durum daa zor.allah yardımcımız olsun

Sağol canım.Bir de eğitimci.Kocasıyla eşim 6 aylıkken ayrılmış, erkek kardeşiyle 10 senedir görüşmüyo.Aileye dışardan birini almaya pek niyeti yok anladığım kadarıyla.Ben de kabullendim.Böyle devam ediyoruz.

yasmincim valla allah sana da kolaylık ve sabır versin böyle iletişim gerçekten çok zor

darkk maşallah çok formda ve hoş gördüm seni . kızlara katılıyorum yakın fotolar gayet güsel çıkmış

Derin yalnız değilsin.Evlendiğimde 60kg, şimdi 80 kg.Yani 1/3 kadar daha genişledim. Beni görüncede herkes aaa, uuu sesleri çıkarıyo ve gr vermiş değilim.

tekrar selam canlar bir selam verdim kaçtım o zamandan beri sürekli öğrencim geldi valla başım salak gibi oldu bu tercih dönemlerini hiç sevmiyorum yaa sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…