2008 Kasım Anneleri

yasmıncım cok enteresan bır tıpmıs kayınvalıden hakıkaten
allah yardım etsın canım

dark ıyı kamulfle etmıssın canım
zayıf olmama ragmen dogumdan sonra varolan gobegımı nasıl bır spor yaparak erıtebılırım cok kotu hıssedıyorum kendımı o gobusle

Sağolun kızlar.Ben hallederim onu.Güçlü biriyimdir.Savaşmayı sevmem ama her zaman ayakta kalabilmeyi başardım.Bu durumada alıştım.Bi çocuğum daha olursa bakıcı tutarım.Mali durumum şükürler olsun iyi.Yalnızca durup dururken bu kin, gerilim çok gereksiz.Tatlı tatlı geçinmek varken bu durumdayız.Kimse kendi göbeğini kendi kesemez.Birgün o da görecek bunu.

beyazmelekcim kolay gelsin canım.Çok yoğunsundur sen şimdi.

kalimerocum walla bende basit şeyler yapıyorum.bel çevirme.belden sağa sola esneme gibi şeyler.beden eğitimi derslerinin olmazsa olmazları :)

ay ben bu kıza çok yedirdim heralde tabağı bırakmaya arkamı döndüm ne yediyse çıkardı ..baktım paklancak gibi değil soktum banyoya ,ardından hadi midesi boşaldı bişeyler yedireyim dedim yemedi ,şimdi aç aç uyuyo offf ,kalkınca napsamki...

evt eylül fazla kaçırmışsın.Benimkide yapıyo aynısını.Uyanıncaya kadar sen yine çorba hazırla bence.O şimdi çok aç kalkacak bi güzel yer yogurtla falan.Midesi kötü olcak sanma öyle olmuyo çünkü:)

2008 annelerinin ortak derdi sanırım göbüşler hamileyken ne kadar büyükse doğumdan sonra ne kadar küçükse süksen o kadar çok oluyo:))))))
benim göbeğimde 60ı devirmeden inmiyo ne varsa şu 60da neyse bu hafta devircem inşallah

Yok Derincim var benim kilom bayağı. 76-77 oralarda gidip geliyorum. Boy da çok uzun değil zatti 1.60 ee sen düşün ki şu anda çıbık kraker yiyerek kilolarıma kilo katmakla meşgulüm.

slm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uzun bir aradan sonra geldim pek geldim sayılmaz asdlında ufak bir kaçamak yaptım desem yeridir şuan yazlıktayım ardayı anneme bıraktık eşimle denize die denizde kötü olunca direk cafeye geldim evdeyken internetim yoktu bilgisayarda bozuldu giremedim özledim bea sizi

Yasmin üzüldüm gerçekten böyle de hayat geçmez ki. Neyse ki eşin anlayışlı biri sanırım. O da çok önemli. ınşallah ya aranız düzelir ya da iyi bir bakıcı bulursun. En basitinden ben gün sonunda 50 tane şey soruyorum bakıcıya. Ne yedi ne kadar yedi, kakası ne kadardı, çıkardı mı, döndü mü, kalktı mı, sağa mı baktı sola mı baktı, ilaçlarını verdin mi diye ki seni düşünemiyorum. Bunların hiçbirini soramazsın kadına.
Mmmf ya ne güzel dedin. Doğumdan sonra süksesi en büyük olanların birden havası sönüyor doğumdan sonra. Göbek sönmüyor ama havan sönüyor :)) Geçen ben de onu diyorum doğumdan önce prensesler gibi oluyorsun. Hatta doğurduğun ilk günlerde bile öyle. Ama sonra hizmetçi vasfında kalıyorsun. Ne büyük tezat

Mmmmf nasıl verdin canım ya şu kiloları.Söyle bize de.Bak valla giyecek bişi kalmadı.Otobüste hamileyim diye yer veriyolar.Süt verirken diyet nasıl yapılıyo?

ayy sağol darkcım valla öyle acayip yoğun oluyoruz düşünki daha çarşamba günü başlayacak bugün 11.30da geldim dershaneye 16.00 ya kadar ara vermedim

canlarım ben kaçtım bu yaz burda gibiyim fırsat buldukça girmeye çalışıcam hepinizi çokkkkkk öpüyorum özelliklede bebişleri beni özleyin anacımmmmmmmmmmmmmmmm byeeeeeeeeeeee

valla bende de kilo milo pek bişey kalmadı şimdiye kadar herkes bu çocuk senden olamaz diyorlar kaydirigubbakcemile3

çok hafif bir göbeğim var de bir de yazın sulu şeyler yediğimiz için iyice çıkıyor ama o kadar değil yani çocuk doğurduğumu bile düşünmüyorlar o kadarlık bir göbek zemuszemus

hiç rejim de yapmadım bu zamana kadar aksine süt olacak diye yedikçe yedirdiler ilk aylarda hamilelikte 13kilo aldım doğumda 10kilo verdim iki ay sonra bir kilo fazlam vardı şimdi oda gitti hamilelikten önceki kilomdayım sanırım ama 3kilo daha vermek istiyorum çünkü hamilelikten önce zaten 3kilo almıştım oda giderse tamamdır ama rejim falan yapmıyorum işte böyle giderse gider kaydirigubbakcemile2

boyum 1.68 kilom 57 şuan

zeyna kafa daha önce de sordum ama bana civap yazmadın
sen ve mmf
sizin adınız neden kırmızıyla yazılı
yüksek mevkilerde tanıdıklarınız mı var
adınızın yanındaki küçük adamcık neyi temsil ediyor??
ne mesj vermeye çalışıyosunuz bize, ne ayaksınız bacım??
rica ediyorum civaplayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…