2008 Kasım Anneleri

kk pro üyesiyiz bacım 15tl bayılıp kk kartı alıp cüzdanının en göze batacak yerine yerleştiriyosun seninde adın kırmızı puntolarla yazılıyo adımızın yanındakide adamcık değil kadıncık bu sıcaktada kürk giydik ama görmemişler gibi
benim alma amacım tamamen duygusal zamanımın çoğunu geçirdiğimsiteden bir hatıra indirim falan olacakmış bazı yerlerde ama haberim yok bööle ismim kırmızı bide imza olayı yetiyo bana

bn diyet yapıyorum evet memo 4 aylıktan beri yani 5 aydır 9kilo verdim
zaten anlaşılacağı üzere fazla abartmadan ayda 2 kilo kadar la yavaş yavaş veriyorum her istediğim şeyden yiyorum kızlar ama öğlen abartıpta hamurişi yada tatlı türü bişey yediysem yada abarttığımı hissettiysem akşama orantılıyorum her sabah aç karnına tartılıyorum ve fazla çıktıysa nerde hata yaptığıma bakıp ona göre ayağımı denk alıyorum
görenler waaaaoooowwww noolmuşun diyo ama kıyafete göre değişiyo
dün mesela pantolonun üserine bi tunik giydim sanırsam hamile gibi gözüktüm hatta bi safiyeyle karşılaştım tam karnıma bakıp bişe diicekti lafı ağzına tıkayıp aaaa sen burdamı oturuyosun dedim
normalde fazla göbük yok ama kıyafetten kıyafete acaip fark ediyo

selaam kızlarr süpeeer bi tatilin ardından maalesef evdeyiz yyaaa
geçmişe bakma şansım yok herkes iyidir inşallah artık buralardayım

dogum oncesı ve dogum sonrası kılom ve yasım hakkında bılgı vermeyeyım
yoksa benı sopayla kovalarsınız
onun ıcın susuyorum

ya benım antıka kocıse bır haller oldu
adama kıskanclık krızıne gırdı
durup durup acayıp davranıyor
kızdım kapadım telefonu olmayan keltosunu yolmak ıstıyorum

teşekkür ederim
nası yani :1shok:
benimkide aynı yırt kendini gönlü yoksa dönüpte bu kadında bişi diyo bi bakayım demez kime çektiyse (bkz.zeyna kafa)
sakın verme ödev falan okuduklarımın arasına girersin beni üzersin cicim
ayrıca fotolarda süper çıkmışsın tam öğretmen havası bilmesem öğr. misin derdim valla
Hiç vermedim canım ben.biliyorum düzenli yapmayacaklarını yada kendilerinin yapmayacaklarını DD
alkisalkisalkis
Allah yardımcın olsun
benimde kaynana bozuntusu bakıyo mecbur olmasam tenezzül etmem edilecek bi zaat değil çocuklarımız için katlanıyoruz en iyi eldense en kötü babanne iyidir diye avutuyorum kendimi
aman öle arkadaşmı olur görüşe sen onla boşveeeerrr kötükedihüso inş. kendide şişer
canım benim kendine mi benzetcen prenseside mideleri belli lütfen bozma motabalizmasını hanfendinin
Mmmmf nasıl verdin canım ya şu kiloları.Söyle bize de.Bak valla giyecek bişi kalmadı.Otobüste hamileyim diye yer veriyolar.Süt verirken diyet nasıl yapılıyo?
yer veren kişilere veriş sebebinden dolayı klava: :mymeka:
bende 1.60'ım ve 51.700'üm ama bu göbek başlı başına 2 kg. ne yaptıysam gitmedi kamufulete etmekten bıktım ve kendim ince koca bi göbek çok komik oluyorum eşim bile denizde "ya senin baya göbeğin varmış" dedi beni bitirdi :mymeka:
özeliz biz kazen bizi çok sevdi kürk verdi kızarttı kaydirigubbakcemile3
ya kk kartı aldık alınca öle olduk bi nevi madalya taktılar işte
Eveeeet.Şimdi en büyük bomba geliyorrr.Ben 1,60 boy ve 80 kg.OLLLLEY Ben kazandım.
benim boyum ve ben 80
olsun bi yasemin geçecek bunlar geçmese bile boşveeeerrr dünyada kaç kişi öle bir melek sahibi olmak için 100 kilo olmaya razıdır bi düşün canım :1hug:

aynen bende öle düşünüyorum
selaam kızlarr süpeeer bi tatilin ardından maalesef evdeyiz yyaaa
geçmişe bakma şansım yok herkes iyidir inşallah artık buralardayım
bakma zaten geçmişe kokoşum geleceğe bak sen
hoşgeldin yediğin içtiğin senin olmasın onlarıda anlat cokacimcoook aman her şeyi anlast işte

yasmincin ben Ekimde 27yi bitireceğim.

asortikim hoşgeldin güzel tatil oldu umarım

ay bende yeni foto eklemek istiyorum ama bu pc yeni ve geçici pc fotoları yüklemem için önce makinanın bilgilerini falan yüklemem lazım uzun iş ondan bekletiyorum yaa yazdan güzel fotolar gelecek yakında tatil maceralarımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…