- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.401
Yok Derincim var benim kilom bayağı. 76-77 oralarda gidip geliyorum. Boy da çok uzun değil zatti 1.60 ee sen düşün ki şu anda çıbık kraker yiyerek kilolarıma kilo katmakla meşgulüm.
aynı sayılırız boyum 1.65 kilom 74
yalnız değilsin üzülmealkisalkisalkisalkisalkisalkis
zeyna kafa daha önce de sordum ama bana civap yazmadın
sen ve mmf
sizin adınız neden kırmızıyla yazılı
yüksek mevkilerde tanıdıklarınız mı var
adınızın yanındaki küçük adamcık neyi temsil ediyor??
ne mesj vermeye çalışıyosunuz bize, ne ayaksınız bacım??
rica ediyorum civaplayın....
selaam kızlarr süpeeer bi tatilin ardından maalesef evdeyiz yyaaa
geçmişe bakma şansım yok herkes iyidir inşallah artık buralardayım
nası yani :1shok:teşekkür ederim
benimkide aynı yırt kendini gönlü yoksa dönüpte bu kadında bişi diyo bi bakayım demez kime çektiyse (bkz.zeyna kafa)atacım sen istanbulda diilmiydin profilinde izmir yazıyo ben yanlışmı biliyorum yohsam
juli bence memo cısstan anlamıyo ben buna karar verdim bişeye odaklandıysa sen istediğin kadar cıs diye totonu yırt bakmıyo bile kafasını çevirip
sakın verme ödev falan okuduklarımın arasına girersin beni üzersin cicimKızlar bugün pek dertlisiniz ama yazdıklarınızı okurken güldüm walla.
Ödevi için tottosu sıkışanlar :)))
Bebeğinden yorulanlar.
Yada annesiyle çekişenler.
Yazdıklarınız pek eğlenceli olmuş.Yoksa mevzular derin ama
Hepsini yaşıyorum bende zaman zaman.Şu ödev konusunda ödevi veren ben oluyorum yalnız roller değişmiş oluyop
alkisalkisalkisHiç vermedim canım ben.biliyorum düzenli yapmayacaklarını yada kendilerinin yapmayacaklarınıDD
Allah yardımcın olsunKaynanam bakıyor.Eşim ısrar etti.Çocuğuma bağırıken yakaladım.Sabahları benim evime geliyodu bebeğe bakmaya.Ev işi ,yemek hepsini yapıyordu.Ama laf sokmayı ihmal etmiyordu.Bigün sabah çıktım evden, süt sağma makinasının hunisini unutmuşum.Geri döndüm.Apt.kapısı açıktı.Asansörden kapıya doğru yöneldim.Avazı çıktığı kadar bağırıyordu kaynanam.Dışardan duyuluyordu.Bebek avazı çıktığınca ağlıyordu.Kapıyı çaldığımı bile duymadı.Annenin döküntülerini topladığım yetmiyor, bir de sen ağlama diye bağırdığını duydum.Kapıyı açtı.Ne bağırıyosun anne dedim.Ne döküntüm var.Eli ayağına dolaştı.Ağlayarak işe geldim.Akşama kadar ağladım.Eve gittim tartıştık.Bakma dedim, bakmaya gelme, sevmeye gel dedim.O günden beri konuşmuyoruz.Annem ben bakamam dedi.Bakıcı arıyordum, eşim yemin etti, ilk defa oldu dedi.5 aylıktı oğlum.O bakıyor.Tatile eşimin anneannesine kaynanamda gelecek.Amaaan öyle böyle 8 ay bitti.Valla anlatınca yine gözlerim doldu.Üzülme sen de.Tek değilsin.
aman öle arkadaşmı olur görüşe sen onla boşveeeerrr kötükedihüso inş. kendide şişerdiyet yapmaktan nefret ediyorummmmmm beni doğumdan sonra görenler şoookk oluyoo:1shok: "kıızzz bu ne hallll ne kadar kilo almışsınnnn"hele bi tane iyi arkadaşım olduğunu iddia eden bir tip var bana sokak ortasında " bu ne halll valla yeniden hamilesin sandım" dedii.mafoldumbenAyıp yaaa valla
canım benim kendine mi benzetcen prenseside mideleri belli lütfen bozma motabalizmasını hanfendininay ben bu kıza çok yedirdim heralde tabağı bırakmaya arkamı döndüm ne yediyse çıkardı ..baktım paklancak gibi değil soktum banyoya ,ardından hadi midesi boşaldı bişeyler yedireyim dedim yemedi ,şimdi aç aç uyuyo offf ,kalkınca napsamki...
yer veren kişilere veriş sebebinden dolayıMmmmf nasıl verdin canım ya şu kiloları.Söyle bize de.Bak valla giyecek bişi kalmadı.Otobüste hamileyim diye yer veriyolar.Süt verirken diyet nasıl yapılıyo?
bende 1.60'ım ve 51.700'üm ama bu göbek başlı başına 2 kg. ne yaptıysam gitmedi kamufulete etmekten bıktım ve kendim ince koca bi göbek çok komik oluyorum eşim bile denizde "ya senin baya göbeğin varmış" dedi beni bitirdi :mymeka:valla bende de kilo milo pek bişey kalmadı şimdiye kadar herkes bu çocuk senden olamaz diyorlar kaydirigubbakcemile3
çok hafif bir göbeğim var de bir de yazın sulu şeyler yediğimiz için iyice çıkıyor ama o kadar değil yani çocuk doğurduğumu bile düşünmüyorlar o kadarlık bir göbek zemuszemus
hiç rejim de yapmadım bu zamana kadar aksine süt olacak diye yedikçe yedirdiler ilk aylarda hamilelikte 13kilo aldım doğumda 10kilo verdim iki ay sonra bir kilo fazlam vardı şimdi oda gitti hamilelikten önceki kilomdayım sanırım ama 3kilo daha vermek istiyorum çünkü hamilelikten önce zaten 3kilo almıştım oda giderse tamamdır ama rejim falan yapmıyorum işte böyle giderse gider kaydirigubbakcemile2
boyum 1.68 kilom 57 şuan
özeliz biz kazen bizi çok sevdi kürk verdi kızarttı kaydirigubbakcemile3zeyna kafa daha önce de sordum ama bana civap yazmadın
sen ve mmf
sizin adınız neden kırmızıyla yazılı
yüksek mevkilerde tanıdıklarınız mı var
adınızın yanındaki küçük adamcık neyi temsil ediyor??
ne mesj vermeye çalışıyosunuz bize, ne ayaksınız bacım??
rica ediyorum civaplayın....
benim boyum ve ben 80Eveeeet.Şimdi en büyük bomba geliyorrr.Ben 1,60 boy ve 80 kg.OLLLLEY Ben kazandım.
aynen bende öle düşünüyorumkk pro üyesiyiz bacım 15tl bayılıp kk kartı alıp cüzdanının en göze batacak yerine yerleştiriyosun seninde adın kırmızı puntolarla yazılıyo adımızın yanındakide adamcık değil kadıncık bu sıcaktada kürk giydik ama görmemişler gibi
benim alma amacım tamamen duygusal zamanımın çoğunu geçirdiğimsiteden bir hatıra indirim falan olacakmış bazı yerlerde ama haberim yok bööle ismim kırmızı bide imza olayı yetiyo bana
bakma zaten geçmişe kokoşum geleceğe bak senselaam kızlarr süpeeer bi tatilin ardından maalesef evdeyiz yyaaa
canım benim kendine mi benzetcen prenseside mideleri belli lütfen bozma motabalizmasını hanfendinin
sen azcık balık etlisin ya yavri kuşum ondan şettim benkendime benzetmek derken CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?