- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.441
benimkinde de var acayip aşeriyo canı habire bişeyler çekiyo benim çekmiyo bişey yemiyom bizimki homini gırtlak:))
ata tanem araba koltugu demisside ana kucagi gibi olandanmi ben onu ilk günlerde kullaniyorum hem evde bazen sallaniyo icinde hemde arabada mecbur polis görse bebegi koltuksuz hemen ceza yani biz mecbur kullanmak zorundayiz bi yöndende iyi tabi onlarda sonucta bizim yavrularimizi düsünüyorlar emniyet icin yani bebek senin kucaginda olsa ani bi frenle cocuk düsebilir kucagindan sarsilabilirde mazallah ama ana kucaginda olmuyor öyle durumlar
cilekk canim bu bende ta hamile kaldigim günden basladi valla insan alisiyor bide senin ilk yat kalk kimse karismaz ben istesemde yatamiyorum bazen iki cocukla bas etmek kolay degil valla bide gelen giden oluyo benneyaptımki
O yorgunluk benide mahvedecek akşamları kocam bi tarafta ben bi tarafta sızıp kalıyoruz.Babamızdada bütün gebelik belirtileri var tatlı tuzlu aşerme,duygusal hassasiyet, yorgunluk ne isterseniz:dance: bana havalardan gibi geliyor sabah işe gelirken baktımda toplu taşıma araçlarında herkes uyukluyor e güzel yaz akşamlarında pekde erken yatılmıyor uykusuz kalınıyor
ata tanem araba koltugu demisside ana kucagi gibi olandanmi ben onu ilk günlerde kullaniyorum hem evde bazen sallaniyo icinde hemde arabada mecbur polis görse bebegi koltuksuz hemen ceza yani biz mecbur kullanmak zorundayiz bi yöndende iyi tabi onlarda sonucta bizim yavrularimizi düsünüyorlar emniyet icin yani bebek senin kucaginda olsa ani bi frenle cocuk düsebilir kucagindan sarsilabilirde mazallah ama ana kucaginda olmuyor öyle durumlar
Yazlık değil canım bunlar her mevsim kullanılabilenlerden.kizlar sizin baktiginiz bebek arabalari yazlik degilmi dogum kisa geliyor ben kislik almayi düsünüyorum eger kisin cikmak yaza cikar gezeriz diyosaniz erken daha simdiden daha görki nasil modeller cikacak benim düsündügüm sepetide var icinde ilk zamanlar cok güzel oluyor aslinda benim var daha yenide sayilir ama ben yeni modellerden alcam bi tanede hevesimde kalmasin diye
Julian geçen hafta bende böyle birşeye tanık oldum.Kadın kızını gezdiriyordu arabadan bi kaydı bebek.Sonra yoldan geçen bi kadın tuttu çocuğu kaldırdı.O sırada kızın eteğide düştü.Yuhh dedim kadına.hem çocuğuna sahip olma.Hem de üzerine göre bi etk almaGünaydın kızlar, bebek arabaları günün konusu olmuş sanırım :) Atatanem, üç tekerlekli bana da pek güvenli gelmedi. Ama Dark'ın gösteridiği Pierre Cardin güzeldi. Ben de beşiği, oto koltuğunu, ana kucağını, pusetini olduğu gibi arabasını da görümcemden alacağım. O da Kanz'dan almış ve daha bebeği 3 yaşında. Sadece bir yaz kullanmış ve kaliteli bir şey. Ondan da kurtardım yani anlayacağınız. Ama kızlar bu araba işi çok önemli. Çünkü yeni doğum yapan arkadaşım 40'ı çıktıktan sonra bebeğiyle alışveriş merkezinde gezerken arabanın içinden düşmüş bebek. Nasıl olduğunu anlayamamış.. O yüzden güvenlik en önemli şey sanırım. En çok ona dikkat edin seçerken. Üç tekerlekliler de o yüzden pek güvenli gelmedi bana.
Bu arada halsizliğe gelince ben sabahları çok enerjik oluyorum. Hatta servise giderken falan o kadar hızlı yürüyormuşum ki, eşim bu sabah uyardı. Kendini tek başına mı sandın diye :) Oysa ben eski halimden hiçbir farkımın olduğun sanmıyorum. Artık ev işlerini de yapmaya başladım, kendimi yormadan. Eve gidince uyuma isteği duymuyorum. Sadece günün ortaısnda 2 buçuk 3 gibi oturduğum yerde uyuyasım geliyor o kadar yani. Hani bir 15 dakika uyusam kendime geleceğim. Zaten geçen gün öyle uyumuşum iş yerindeP
Canım çocuk biraz büyüdüğünde sorun olabilir denge açısından 3 tekerlekli.çocuk biraz sağa yada sola eğilse ve sen o sırada arabayı tutmuyor olsan.Düşebilirde.canım üç tekerlekliler de güvenlik açısından 4 tekerleklilerle aynı çünkü emniyet kemeri falan var hatta manevra açısından daha kolay hareket ediyor yani zaptetmesi daha kolay.buarada baktığımız arabaların hepsi hem yazlık hem de kışlık.gerçi bende darkın gösterdiğini daha çok beğendim tek elle tek hareketle kapanması çok iyi özellikle.
kızlar bide kullanan arkadaşlarımın tavsiyesini aynen ileteyim.bu chicconun falan büyük arabaları var ya baya havaleli olanlar onlardan sakın almayın dedi kaç arkadaşım kullanamamışlar.katlanınca araba bagajına bile sığmıyomuş ayrıca kapatması falan da zormuş tek başına dışarı çıkmak eziyetmiş o arabayla.benden söylemesi.bu pierre cardin olanlar ondan çok kullanışlı göründü gözüme.
buarada oto koltuğunu hemen almayın zaten başlarda kullanamıyosunuz.ayrıca çocuklar artık okadar hareketli ki oto koltuğunda falan oturmuyolar kesinlikle.eltimler aldı hiç oturtamadılar çocuğu boşta duruyo.biz de onunkini alıcaz belki kullanırız.ama onda olmasaydı almayı hiç düşünmüyordum.buarada kızlar anakucaklarının monte edildiği arabalar var trio serisi hatta muhteşem arabalar ama çok pahalı yaa taa 2bin ytl ye kadar varıyo fiyatları.oha oldum yaaa
Ah çilekcim bende de var o yorgunluktanmrb kizlar,biraz gec kaldim sanirim bi cogunuz gitmisiniz..neyse yarin cvp verirsiniz artik..
bende üc gündür cok fazla halsizlik var,sizlerdede oluyormu bu?
ne yapsan yorgun oluyorum,sabah yataktan kalkarken bile yorgun uyaniyorum
üc gündür hic dinlenerek uyandigimi hatirlamiyorum..sizdede varmi bu sorun?
evde merdiven cikiyorum bir iki dakika kesin dinleniyorum o kadar yogun yani
halbuki bütün vitaminlerimide düzenli aliyorum..nasil bas edicem bununla,bilen varmi nedir bu?
Bu arada kızlar, benim bir sorunum var, yani sorun deyince öyle büyük bir şey değil. Bu mu sorun diye kızarsınız da belki ama... Şimdi ben haftasonunda üç günlük kısa tatile gidicem. Fakat bikinilerimi giydiğimde sonuç hüsran oldu benim için. Dün gece aynanın karşısında kendimi tanıyamadımHayır göbeğimden utanıyor falan değilim ama hamile gibi değil de hani çok yemiş hem göbeği hem midesi kocaman çıkmış biri gibi duruyorum. Bu kısa tatil için de hamile mayosu almak istemiyorum. Bir de mayoyla sürekli ıslak kalır, bebek üşür gibi belki komikçe bir düşüncem var. O yüzden alt ayrı üst ayrı satılan çok pahalı olmayan bikinilerden alayım diyorum. Fakat bu halde de bikini giymeye çekiniyorum. Sorun değil biliyorum ama bana fikir verir misiniz ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?