2008 Kasım Anneleri

kızlar tv açabilicek olanlar hemen show tv yi açsın yeniden başlasında gebelikte riskleri konuşuyolar dr çıktı izleyin mutlaka

Geçenlerde bana fırça atıyordu siz doğuruyosanız da tek başına yapmıyosunuz ya bizde baba oluyoruz.kolaymı sadece senin hayatın değişmeyecek benimde değişecek diyordu.Duygular acayip yoğun aşermede cabası galiba:uhm:

heheh kesin onlar da baba olacaklarına inanamıyorlar sanırım onun bir baskısı var üzerlerinde başarabilecekmiyim diye düşünüp onun stresine giriyorlar kesin

benimkinde de var acayip aşeriyo canı habire bişeyler çekiyo benim çekmiyo bişey yemiyom bizimki homini gırtlak:))

ay evet benimki de acaip kilo aldı, benden çok aldı resmen. ona bakıp bakıp benim göbeğim de bu kadar olacak mı deyip kızdırıyorum sırnaşık şey zaten benim neyim varsa, midem bulanıyorsa aa benim de diyor, gazım varsa mutlaka onun da oluyora.s

atatanem sahiden aynıymışız seninle, ne güzel :1hug:

selam kızlarrr...!!!
nasılsınız bugün?
ben iyiyim çok şükür.umarım sizlerde iyisinizdir.bu hamilelikteki halsizlikler bu haftalarda yok olması lazım ama tabiki her hamiş aynı şekilde geçirmiyo hamileliğini..
birde havaların sıcak olması normal insanlara göre bizleri dahada çok etkiliyo..dikkat etmek lazım sıcaklara..
çok şükür geçti benim o dönemlerim.vee iştahım bi var bi var sormayın.herzamanki gibi saat başı yediğim meyvalarla zor zaptediyom kendimi:bbo:
bu aralar sabah kahvaltısında kırmızı biber ve beyaz peynire takmış durumdayım.ekmek arası yapıp işe getiriyorum. hımmmm harika tavsiye ederim..
iştahı olmayanlara duyrulur..
bende süt içemiyom yawfisfisfis
eskiden delirirdim süte..şimdi aklıma bile getirince bi hoş oluyom.peynir ve yoğurtu hergün muhakkak yiyorum ama sütü içemiyorum:1no2:
akşam aklıma meyvalı süt içebilirmiyim diye geldi..görümcem hemşire onunla konuştuk dedi çok katkı maddesi var yenge içme hazırlarını. evde kendin rondodan geçirip yap..
muzlu,ballı,çilekli.. hangi meyvayı istiyosan sütle karıştırıp dene daha sağlıklı dedi..bu akşam danayim diyorum.yatmadan içerim içebilirsem inş.

hamişler bu arada bakıyorumda bebişlerin hazırlıkları tam gaz devam:dance:
ben daha bişi almadım yaa.zaten bebişimin erkek olacağını daha perşembe öğrendik..
ondan sonrada kayınvalidenin ameliyatı ile uğraştık..fırsat olmadı. ayrıca geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler:asigim:
arkadaşımın 4 aylık bebişi var.ve bebeklerin çok hızlı büyüdüğünü vede çok hediye geldiğini çok bişey almamamı söledi.yakında gidicem ona..en acil neler lazım birlikte bi liste yaparız;benimde kullanamadığım çok eşyası var onlardan beğendiklerini alırsın eksikleri satın alırsın dedi..
bende işe oradan başlamayı düşünüyorum..
amma uzattım haaa..fisfisfis
napim oku oku hepsine toplu cevap bukadar oluyo
bütün hamişlere ve bebişlere selamlar, kucak dolusu sevgilera.s.
gününüz güzel, sizler ve bebişleriniz sağlıklı olsun..

Azocum süt içemediğim zaman ben de denemiştim meyveli sütü. Fakat bir defa içtim ve zaten midem almadı. Ama belki evde yaptığın muzlu süt güzel olabilir. Ben yavaş yavaş alışmaya başladım süte. Hatta dün akşam kendime şaşırdım. Hayatta yapmayacağım şey gidip buzdolabından süt alıp içtim. Eşim kalakaldı :))) Sanırım çok susamıştım ve buzdolabında sütü görünce su yerine onu içeyim dedim. Hem de nasıl kana kana içmişim bir bardak :))) Bir iki saat sıvı bir şey almayınca soğuk süt bu sıcakta bayağı iyi gidiyor.

bende şu çocukların sevdiği kahvaltı gevrekleri ile karıştırıp içiyorum özellikle kakaolu olan tam tahıllı olanlardan üstünede yulafı boca ediyorum kaşık kaşık içiyorum artık yoksa zor.bide içim süt daha lezzetli geliyor kızlar onu daha rahat içiyorum sizde farkı hissedebilirsiniz belki bi deneyin.Geçen gün dolabı iştahla bi açtım süt bitmiş ama zemzem varmış şifa niyetine deyiponu içtim artıksırnaşık şey

ata tanem araba koltugu demisside ana kucagi gibi olandanmi ben onu ilk günlerde kullaniyorum hem evde bazen sallaniyo icinde hemde arabada mecbur polis görse bebegi koltuksuz hemen ceza yani biz mecbur kullanmak zorundayiz bi yöndende iyi tabi onlarda sonucta bizim yavrularimizi düsünüyorlar emniyet icin yani bebek senin kucaginda olsa ani bi frenle cocuk düsebilir kucagindan sarsilabilirde mazallah ama ana kucaginda olmuyor öyle durumlar

haklısın canım avrupa bu konuda çok katı ama burda bakan eden yok inan.oturmuyo wallahi çocuk paralıyo kendini atıyo asla oturmuyo.keşke otursa onun canı sözkonusu sonuçta.ufaktan kucağa çok alışan çocuklarda böyle oluyo sanırım oturmaktan hiç hoşlanmıyorlar.oyüzden bebeklerinizi kucağa çok alıştırmayın derim

cilekk canim bu bende ta hamile kaldigim günden basladi valla insan alisiyor bide senin ilk yat kalk kimse karismaz ben istesemde yatamiyorum bazen iki cocukla bas etmek kolay degil valla bide gelen giden oluyo benneyaptımki

yatiyorum canim zaten sürekli ama nebilim yalnizca bendemi bu sorun diye merak ettim..tsk,ederim ilgine:)

evetya yaz gelince daha cok oldu sanki bendede..cok hareketliydim ben bianda yattim kaldim...

canim ben illaki almak istiyorum bu elde tasinan bebek koltuklarindan..cünkü kucagimda olmasindan daha iyidir..ayrica biryere filan gittigimde baskasinin evine yatirmaktan hoslanmam ben,kalsin iste onun icinde..seyehatlarda filan cok rahat..biz 3 aylik oldukmu ucaga binicez insl.rahat ederim ozaman..

kIzlar yaa görümcem su cicegi cikarmis..kocman kiz 23 yasindave persembe günü tatilden dönüyor
biz karsiliycaktik ve bize gelicekti aksam yemegine filan..ben cikardim asilarimi filanda oldum ama,esim buraya getirmeyelim evine indireyim diyor...ne olur ne olmaz diye..bende cok panik oldum bianda,acaba görüssem bisiy olurmuki bana..yarin doktorum var onada sorucam..böyle bir durumla karsilasan oldumu hic?

bu arada tüm ic organlarinda bile cikmis kizin,kücük yasta cikarmayip ilerki yasta virüs kaptigi icin co kagir atlariyor yani..cok akristim yaa ama gelmesin dimi tedirgin olmayim bosuna..

Yazlık değil canım bunlar her mevsim kullanılabilenlerden.
Bende oto koltuğu ile beraber almak istiyorum aslında ama bu sefer beğendiğim arabanın o set şeklinde olanı olmuyor.en iyisi tek tek almak.

Julian geçen hafta bende böyle birşeye tanık oldum.Kadın kızını gezdiriyordu arabadan bi kaydı bebek.Sonra yoldan geçen bi kadın tuttu çocuğu kaldırdı.O sırada kızın eteğide düştü.Yuhh dedim kadına.hem çocuğuna sahip olma.Hem de üzerine göre bi etk alma ( Çok kızdım. Benim baktığım arabalar genelde 5 nokta emniyetlilerden. Bir de ayak kısmının orta bölmesinde kumaş olursa bebekler aşağıya yuvarlanmazlar.

Tabi sen şanslısın bu konuda o ayrı :)) Maşallah bebeğin pek kısmetli.
Bakarsın bizimde teyzemiz felan almak ister arabasını :))))

Canım çocuk biraz büyüdüğünde sorun olabilir denge açısından 3 tekerlekli.çocuk biraz sağa yada sola eğilse ve sen o sırada arabayı tutmuyor olsan.Düşebilirde.
Ben oto koltuğunu daha çok taşıma amaçlı yada bebeği diğre odaya felan götürdüğümde içinde yatırma amaçlı düşünüyorum.Tabi arabadada güzel olacak.Ama tam seyahatler başladığı zamanlar büyüyor olacak.
Ondan sonra büyük oto koltuklarından almak gerekir heralde.

Dediğin triolar çok pahalı ama daha uygun travel sistemler var.Bi de böyle arama yaparsan çok uygunlarının olduğunu da görürsün.
Bi de pierre cardinin içinde bebek varken yanlışlıla kapanmaması için kilit sistemi olması çok güzel.

Ah çilekcim bende de var o yorgunluktan

Bu arada kızlar, benim bir sorunum var, yani sorun deyince öyle büyük bir şey değil. Bu mu sorun diye kızarsınız da belki ama... Şimdi ben haftasonunda üç günlük kısa tatile gidicem. Fakat bikinilerimi giydiğimde sonuç hüsran oldu benim için. Dün gece aynanın karşısında kendimi tanıyamadım Hayır göbeğimden utanıyor falan değilim ama hamile gibi değil de hani çok yemiş hem göbeği hem midesi kocaman çıkmış biri gibi duruyorum. Bu kısa tatil için de hamile mayosu almak istemiyorum. Bir de mayoyla sürekli ıslak kalır, bebek üşür gibi belki komikçe bir düşüncem var. O yüzden alt ayrı üst ayrı satılan çok pahalı olmayan bikinilerden alayım diyorum. Fakat bu halde de bikini giymeye çekiniyorum. Sorun değil biliyorum ama bana fikir verir misiniz ne yapayım

gecen gun tv de mustafa sandalin esini goruntulediler bikini ile,kiz 7 aylik hamileymiss
benim cok hosuma gitti goruntusu..ama icine sinmezse giyme bari bende cok cesaret edemiyorum acikcasi..

Çilek bencede bulaşmaz sana ama bende olsam senin gibi strese girerdim.
Bencede siz gitmeyin almaya.Eşin geçirmemişse bu hastalığı o da gitmesin almaya hatta.bn daha abartırım işi böyle :))

şekerim bende de o göbekten var hemde erkek bebeş olduğu için resmen sipsivri göbeğim.ama güzelliği burda giy tabii bikini göğsünü gere gere dolaş sen bir anne adayısın herkes emin ol ayy ne tatlı hamiş diycektir emin ol.ben hep öyle derdim çünkü:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…