2008 Kasım Anneleri

fater benim kuzu da erken kalkıyor hep.

sabaha karşı beşte uyanmış karyolasında ayağa kalkmış ve benim burnumu tutyodu öyle uyandım. elleri buz gibi olmuş, çoraplarını da çıkarmış. hangi ara uyanıp bu işleri yaptı bilmiyorum. neredeyse yan yana yatıyoruz ama hiç duymamışım sesini. hemen aramıza aldık ısıttık hanfendiyi. sonra uymuşuz tekrar.

benim oğlum da yine rahatsız yaa.Geçmedi bu grip nezle gibi şeyy.Sadece burnu tıkanıyor ama ne yapıcamı şaşaırdım.Buğu yaptım gece odaya o zaman rahatladı birazcık ama cumartesi tekrar götürcem artık atşlenmezse o güne kadar tabii.Görünüşte bişeysi yok.Gündüz de gayet iyi ama gece tıkanıyo burnu ya.Damla da damlattırmıyo zorla damlatıcam artık

melek utku gecmıs olsun canım

fater yakısıklı prense kocaman maasallah

benım kucuk kuzum da en gec 8 de kalkanlardan ama bu 8 ayda yılda bıze yaptıgı surprızdır
genelde 6,30 - 7,00 de ayakta saklabanlık yapıyor

derin geçmiş olsun canım ya bol bol serum fizyolojik kullan faydası var gerçekten

teşekkür ederim kızlar kasım miniklerinin hepsi ayrı güzel
ayyyy uyku konusunu hiç kurcalamayalım Allah'tan izindeyim de daha rahatım çalışırken kabus gibiydi
okula gidince arkadaşlar yüzüme bakıp yorum yapıyorlardı
Allah çalışanlara kolaylık versin

kızlar benım oglus hanı bır suredır tutunup kalkıyor adımlar falan atıyor ya
su playskoll ılk arabamdan alsam mı
yanı bılmıyorum kendıne zarar vermesınden korkuyorum ama yurumeye de cok meraklı
sızce erken mı

bana erken gibi geliyo minikcim yaa.Benimde aklıma geldi o ama tam sanki belini tutamıyo gibi şimdilik yan yan sıralıyo aslında ellerinden ttutunca ileri adımda atıyor ama bence daha erken.Biraz daha kas gelişimine ihtiyaç var diye düşünüyorumm

ssuuuppppppeeeerrrr :lepi:
yalnız kahvaltımı cok erken ettım ve acıktım yanakları koparabılırım
yok yok dudak daha ıyı dolma dolma en ıyısı onu yıyeyım cokacimcoook
olmaz be yaptım ben yiyecem
bkn.kalimeronun cevabı

bu sefer oldumu bakalımmm
maşallah totişe yerim ben onun şemsiyeye sprtiz tutunuşunu

yaaa poff canım çıktı evi temizlemekten tatil dönüşü olacak şey mi ama temizlemeden de olmuyo
lokum yerlerde geziyor hergün sil süpür yapmaktan bayılazaaam artık
eylülümde sabah 7 de kalkanlardan gece de en az bi kere kalkıyor uyuss yaaa
normalde gece 12 saat uyumaları gerekliymiş ama nerdeee bizim ki sadece 8 saat uyuyo gece
zaten 11 de yatıyor babasını görsün die bekletiyorum babamız geç geldiği için
uykusuzluktan ölüyorum artık yaa neyse canları sağolsun sağlıklı olsunlarda herşeye razıyım
herşeyin başı sağlık valla o olmadan hiç bişe olmuyor ben gidimde geri kalaları bitirim daha bir sürü ütü var yaaa

fatercim maşallah oğluna çok şirin
memoya çok geçmiş olsun
güliz valla pek cesaretlesin hayırlısı olsun cnmcım

Yaş kemale erince mecburen cesaretli oluyorsun canımmm.

nıhayet gelebıldım kk acık ama bır turlu yazamadım
melek utku çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyi yoktur ve doktordan iyi haberlerle dönersiniz.
fater ay maşallah valla çok şiyiiinn çıkmış :)))

kalimerocum ilk arabamı sormuşsun ya ben de almayı düşünüyorum ilk arabamı.
ben Duru ya yürüteç almamıştım bundan 15 gün önce ikinci el bir yürüteç aldım bakalım bizim cimcime ne yapacak diye merakımdan bir de hiç durmuyordu belki 10 dakıka bile olsa biraz rahat ederim dedim ama nerdee bizimki yürüteci hiç ama hiç sevmedi içine girdiğinde ciyak ciyak bağırıp çıkmak istedi.yaklaşık 3 gündür yürüteci ilk arabam gibi kullanıyor. yürütecin dışında o yürüteci itiyor :)) o yüzden bizde ilk arabam alınabilecke durumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…