- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.601
benim oğlum da yine rahatsız yaa.Geçmedi bu grip nezle gibi şeyy.Sadece burnu tıkanıyor ama ne yapıcamı şaşaırdım.Buğu yaptım gece odaya o zaman rahatladı birazcık ama cumartesi tekrar götürcem artık atşlenmezse o güne kadar tabii.Görünüşte bişeysi yok.Gündüz de gayet iyi ama gece tıkanıyo burnu ya.Damla da damlattırmıyo zorla damlatıcam artık
olmaz be yaptım ben yiyecemssuuuppppppeeeerrrr :lepi:
yalnız kahvaltımı cok erken ettım ve acıktım yanakları koparabılırım
yok yok dudak daha ıyı dolma dolma en ıyısı onu yıyeyım cokacimcoook
bkn.kalimeronun cevabıkalimerocum inş.erknden yürür arkandan koşturmaya başlar oğluşun cnm, hepsi hayırlısıyla yürüsün
zeyna protesto süper:) bu oğlan sana nekadar benziyo ya resmen senin yüzünün küçültülmüş hali:)
maşallah totişe
fatercim maşallah oğluna çok şirin
memoya çok geçmiş olsun
güliz valla pek cesaretlesin hayırlısı olsun cnmcım
mmfcim geçmiş olsun tatlım ya kütüng kafa olmuş memo
gülizgül valla bravo helal olsun en güzelini yapıyorsun valla imkanım olsa bende yapardım hemen ikinciyi açmazdım arayı :))
bende açmayı düşünmüyorum ama yinede hayırlısı diyorum canım...
canım yalnız değilsin,
çok zor olacak biliyorum ama ileride iyi ki peşpeşe yapmışız diyeceğiz inşallah.
2010 yazında yeniden hamile kalmayı düşünüyorum ben de. bakalım kısmetse...
evet canım gerçekten zor olacak ama tek çocuk olarak kalsın istemiyorum kızımın bi kardeşi olmalı diyorum..bende 2010 nisan-mayıs gibi hamile kalıp 2011 ocak-şubat gibi dünyaya gelsin istiyorum..ben kızımda planlı yapmamıştım tesadüfen kasım oldu ama çok şanslıymış diyorum yaza kadar büyüttük bebişlerimizi,şimdi bu sıcaklarda olsalardı ne kadar rezil olurlardı her yerleri pişerdi bebişlerin..ama kasım aralıkta olsun istemiyorum kızım 1,5 aydan yıl aldı..arkadaşımın kızı var ocak doğumlu o kadar çok farketiyo ki aynı yaşıt demey bin şahit isterr...ama tabiki yine hayırlısı diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?