2008 Kasım Anneleri

Çilek bencede bulaşmaz sana ama bende olsam senin gibi strese girerdim.
Bencede siz gitmeyin almaya.Eşin geçirmemişse bu hastalığı o da gitmesin almaya hatta.bn daha abartırım işi böyle :))

canim benim yaa esimde gecirmemis kocaman adamkayinvalidem o kadar titiz bir kadinki kucukken cocuklari kimsenin yanina gndermemis hastalik kaparsiniz diyeiste sonuc husran kiz mahfolmus kac gundur..kulucka donemi bitti demis doktor gecmez artik demis ama cok akristik bizde yaa napcaz bilmiyorum..

canım bence sen hiç alma görümceni bırak bulaşmasa bile şuan senin hasta bakıcak halinmi var allah aşkına dert mi arıyon başına.bırak annesine gitsin eşin de sende risk almamış olursunuz.iyileşince gelir günler torbaya mı girdi sanki

:) Evet Mustafa Sandal'ın eşi, 7 aylık hamileyken bile neredeyse sıfır kilo gibi olduğu için gerçekten tatlı görünüyordu. Fakat ben dün aynada hiç öyle tatlı göremedim kendimi :) Bir de dediğin gibi 7 aylık olsa, hamile olduğun da belli olur ve öyle tuhaf kaçmaz belki... Bir de benim bikinilerim çok altta değildi. Yani göbeğe kadar çıkan sportif şeylerdendi. Şimdi göbeğe kadar çekemeyeceğim tabii ki. Lastiği bebişi acıtır. O yüzden aşağıda durunca iyice kabus gibi olacak Bir de uçak mevzusu var tabii. Hiçbir sorun olmadığını bildiğim halde uçağa binmekten bile tedirgin oluyorum şimdi. İnsan nasıl pipirikleniyor yaaa (

Canım bence hiç öyle düşünme eminim hamiş gibi duruyordur.Çünkü bende bugün aynada baktım dediğin gibi geldi bana da.Ama başkası bakınca eşimiz felan onlar hemen hamiş gibi görüyorlar.
Biz kadınlar hep böyleyiz :)
Ben denize gidersem ya bikini giyerim yada normal bi mayo alırım.Hamiş mayosuna gerek yok.Normal mayolarda olur.yeterince esnekler zaten.Dokuz aylık felan olsak neyse de değiliz olur sonuçta.
ben aslında mayodan yanayım neden dersen.Arkadaşım yeni doğum yapmıştı ve göbeği simsiyahtı.Karın gerilip balon gibi sönüyo ya.Sonra siyah oluyo baya.En iyisi mayo giymek.Diğer yerler hafif bronzlaşınca dengelemiş oluruz.Ama önemli değil diyosan bikini giymelisin.

Ne kadar güneşlenmeyecek olsakda az çok bronzlaşırız gidip gelirken felan.

artık hamiş olduğumuz anlaşılıyo lışveriş merkezlerinde x-ray cihazlarından geçmeyip direkt yana sapınca güvenlik görevlileri bi bakıyolar göbeğimi görünce gülüp onaylıyolar artık belli oluyoz:)))

julianne hani sırf alt satılan şort mayolar var ya, onları denesen rahat olur mu acaba? cırt cırtlı oldukları için daha geniş olduklarını düşündüm nedense :)) ben de temmuzda tatile gideceğim. ben de mayo kullanmıyorum, karnım ıslak kalmasın diye. ama bakmadım doğrusu olur mu olmazlar mısırnaşık şey

Neyse kızlar size doyum olmuyor ben çıkıyorum.eşimin işleri varmış biraz.
hem bende dinleneyim.Bugün beşiğimiz gelcek 4-5 gibi dedi adam.Kurduktan sonra resmini koyarım mutlaka.

Öptüm sizleri görüşürüzzzzzz.

Morcadı, benim de aklıma geldi o şort bikini altları. O da olmadı eteklilerden bakarım belki. Hiç olmazsa etekli ya da şortlular, bikiniyi o seksi havasından çıkarıp sevimli hale getirebiliyorlar :))) Dur alayım bir de deneyeyim. Size tecrübelerimi de aktarıcam...

Dark öptük biz de seni, beşiği bekliyoruz heyecanla..

Bence bikini çok sevimli duruyor. 3 hafta önce biz de tatile çıkmıştık. Geçen seneki bikinilerimi kullandım. Öyle çıtır hamile olmamama rağmen "Ne tatlı hamile" diye konuşanları arkamdan eşim duymuş :) Hamile olunca insanlara daha sempatik geliyoruz heralde :)

Bence giymeyin nazar falan değer bu kadın milleti pek maşallah demeyide bilmez gözleri karnınızda olacak kesinlikle göstermeyin kocanızdan başkasına benden uyarması siz bilirsiniz:1no2:

dark cigim o tasimali koltuklarin 13 aylik olana kadar olani var ilk günler icin icine bisey takiliyo hani daha kafasini felan tutamiyo ya sallanmasin kafasi diye sonra bir kac aylikken onu cikariyosun daha genisliyo ici sen öylesinden al alacaksan valla benimkiler bir yasina kadar kullaniyor benimkinin hatta altinda bi kapaki vardi gizli kapak orayada acil durumlar iicn bez felan konuyo üstünün cadirida oluyo istersen cekersin istemessen kalir günes gecmesin diye bide uyudummu rahatsiz olmasin diye

merhaba güzel kasım anneleri nasılsınız bakalım anlaşılan yeni gündem maddesi tatil hazırlıkları ve bikiniler ayın 17 sinde kardeşimin düğünü olduğundan annemin yanına gideceğiz evleri denize sıfır ve çok bunaldığımda kendimi denize atmayı düşünüyorum hamile mayosu almayada hiç niyetim yok bikinilerimi giyerim zaten 15-20 dk yüzeceğiz güneşlenemeyizde... ne gerek var hamile mayosu almaya tabi bu benim fikrim...ankara yanıyor denizi özledim nefes alamıyoruz

juliannecim bende temmuzda 3-4 günlüğüne tatile çıkmayı planlıyorum.işe yeni girdiğimden senelik izinim yok..daha nereye gideceğimize karar vermedik ama ben şimdiden ne giyicem derdine düştüm bile..bende hep bikini giyiyorum ve geçen sene eskidikleri vede küçük geldikleri için bu sene yenilerini almayı planlıyodum..ki hamişim şimdi:1rolleyes:
internette baktım çok pahalı ya mayolar:bbo:
bende mayo almayı planlıyorum.zaten güneşlenmicezde..şöle diyorum ucuzundan 2 tane büyük beden mayo alayım.birini giyer ,çıkınca değiştirir diğerini giyerim.bölece bebişte üşümez..
sen bi bikini al dene bakalım nasıl olacak?tatil nasıl geçecek?dönüşte yazarsın bende fikir sahibi olmuş olurum:asigim:
darkcım bu arada bebişin beşiği hayırlı olsun.bekliyoruz fotolarını..

ya kızlar bana uzun yol yasak ayrıca tatil ve güneşte yasak ama biz çaresini bulduk tabi ağustosta 7 aylık filan olucaz ya artık tehlike pek kalmayınca yakın biryere 3 günlüğüne gidicez..bende bikini giymeyi düşünenlerdenim..olsun karnımız görünsün zaten güneşlenmiycez denize girene kadar havluyla kapatır yerimize oturuncada havluyla veya pareo ile örteriz zaten gezerken elbise filan giyeriz.öle geçiririm 3 günü boşuna mayo almıyım..

ben de bu konuyu bir süredir düşünüyprum.. ben de azo gibi bikinimi yenilemey, düşünürken hamile kaldım, o yüzden yeni bikini alamadım.. bu yıl bikini değil de mayo alırım diye düşündüm ben de.. şöyle ucuz olanlarından büyük beden alıp giyerim diye düşünüyorum.. aslında hamilelerin bikinili halleri çok hoşuma gidiyor ama bunlar genelde manken ya da sanatçı gibi ünlüerin bikinili halleri.. onlar çok güzel kilo aldıkları için yakışıyor gibi geliyor bana ama tabii herkes içinden geldiği gibi davransın bence.. giymek isteyen giysin.. ben eski bikinimi giyemem çünkü üstünün olması mümkün değil.. malum göğüsler inanılmaz durumdalar :)

bikini olaylarına girmişsiniz bakıyorum da, ne kadar güzel olurdunuz kimbilir jeyyarjeyyarjeyyar ben tatile gidimeyecem bu yıl, anca şehir dışındaki arkadaşlarıma ev gezmesne gidebilirim, deniz benim neyime:roflol:

ben hala eski bikinilerime rahatlıkla giriyorum şükür.bende haftaya 1 hafta yokum kısmetse denize kaçıcam.tabii bu haftasonu da kaçıcam bi ön hazırlık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…