2008 Kasım Anneleri

[
çok zor oluyor biliyorum benim oğlumda 3 gündür grip sürekli ateşini kontrol ediyorum çok şükür çok yüksek değil ama sıcak yine de huzursuz oluyorum
inşallah önemli bir şeyi yoktur kuzucuğunun[/QUOTE]

çok geçmiş olsun canımmm.

elifdem gece çorapmı giydiriyon canım...biz sadece askılılarla yatıyoz..çok sıca oluyo...

Derinxby sizede çok geçmiş olsun canım..hemen iyileşir bebecikler inşallah...

fater oğluşta pek tatlı hani..maşallahhh

günaydın ;

ancak düşebildik ,sabah işleri malum ...

bütün bebişlere maşşallah hepsi pek şirin çıkmışlar ,tatilci minikler opuyorumnanaktan...ne kadar keyifli görünüyorlar ..
zeyna senin oğlan aynı sen harbiden çok benziyor maşşallah..yerimseniben

asortik bacım eylül bi acayip bişey olmuş ya ,melis gibi çirkin olmayıda öğrenmiş zilli ,benim kızın da üst dişleri çıktı ,birbirine vurmayı öğrenmiş ,dişlerini sıkıp sinirleniyo bi karış boyuyla :)) sırnaşık şey

fater emir de pek seksüüü çıkmış maşşallah ..

canım ılk etapta zaten tek basına ıtemez arabayı denge ıcın kontrol altında alısır ama bılemıyorum
sımdı sıteden ınceledım 9 aydan sonra kullanılabılıyor

canım bızım kucuk beyde bır yerden tuttumu yan yan yuruyor
ayrıca ellerını tutuncada tam basabılıyor
sankı yurumek ıstıyorda cesaretlenemıyor gıbı
baktım toyzz magazasına kalmamıstı natılıusa bakıcam

eylül şimdi dişlerini sıkıp sinirleniyor ya alt üst iyice çıkınca diş gıcırdatmaya başlıyorlar ki benim cimcime bu aralar bu uyuz sesi çıkartıyor ve halinden de pek mutlu bir şekilde tabi biz ciyak ciyak yeterr diyoruz.

bır de kızlar evden gelıyorum oglusundan yanından son zamanlarda yenı bır huy cıkardı
altını actıgımızda ıslak mendılle sıldıkten sonra temız bezı baglamadan kacmaya cabalıyor tutmasam emekleyerek gıdıyor
sıcakta yakıyor sanırım bezler cocukları

hoşgeldın dıyenlere tesekkur ederım benım kızım emeklemıyorr
ama kollarından tutunca yurumeye basladı
fater masallah oglun cok tatlı hemde emeklıyuor
kalımerocum netım evde yoktu o yuzden gıremedım sımdı ıse basldım bundan sonra hep gorusuruz

ahh lelal en dayanamadığım seslerden biridir benim o gıcırtı ..napıcaz bilmem umarım yapmaz..

sorma bende nefret ederim o sesten tüylerim diken diken olur
o anda unutsun diye ağzına emzik veriyoruz veya eline kemirmesi için bişeyler. kuzu sadece uyumadan önce emzik alırdı şimdi bu ses yüzünden sürekli emzik tıkıyoruz ağzına sonrasında da bunu bıraktırmak zor olacak gibi .

teşekkür ederim

eylül nereye gitçektin loo yurtdışınamı kaççan yoksa:))
ilk arabamdan bende alcam 9ay üstü sanırım onlar yakında alırız bide chicconun var ilk arabam sonrada bisiklet oluyo şu itme kolu olanlardan oda güzel

selam ben geldim benim bıcırık yazdırmadı bir türlü
oğluşumun fotoları için yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim

lelalcim emirde dişlerini gıcırdatıyordu 1 hafta sonra kendiliğinden bıraktı canım

hee bi milanoya gidip alışveriş yapıyım diyorum indirim varmış :roflol:

kıs kuzenim evleniyo eylülde 3 günlüğüne gitcem parise ama şu prosedürler adama izin vermiyorki benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…