- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.621
fater benim kuzu da erken kalkıyor hep.
sabaha karşı beşte uyanmış karyolasında ayağa kalkmış ve benim burnumu tutyodu öyle uyandım. elleri buz gibi olmuş, çoraplarını da çıkarmış. hangi ara uyanıp bu işleri yaptı bilmiyorum. neredeyse yan yana yatıyoruz ama hiç duymamışım sesini. hemen aramıza aldık ısıttık hanfendiyi. sonra uymuşuz tekrar.
benim oğlum da yine rahatsız yaa.Geçmedi bu grip nezle gibi şeyy.Sadece burnu tıkanıyor ama ne yapıcamı şaşaırdım.Buğu yaptım gece odaya o zaman rahatladı birazcık ama cumartesi tekrar götürcem artık atşlenmezse o güne kadar tabii.Görünüşte bişeysi yok.Gündüz de gayet iyi ama gece tıkanıyo burnu ya.Damla da damlattırmıyo zorla damlatıcam artık
bana erken gibi geliyo minikcim yaa.Benimde aklıma geldi o ama tam sanki belini tutamıyo gibi şimdilik yan yan sıralıyo aslında ellerinden ttutunca ileri adımda atıyor ama bence daha erken.Biraz daha kas gelişimine ihtiyaç var diye düşünüyorumm
kalimerocum ilk arabamı sormuşsun ya ben de almayı düşünüyorum ilk arabamı.
ben Duru ya yürüteç almamıştım bundan 15 gün önce ikinci el bir yürüteç aldım bakalım bizim cimcime ne yapacak diye merakımdan bir de hiç durmuyordu belki 10 dakıka bile olsa biraz rahat ederim dedim ama nerdee bizimki yürüteci hiç ama hiç sevmedi içine girdiğinde ciyak ciyak bağırıp çıkmak istedi.yaklaşık 3 gündür yürüteci ilk arabam gibi kullanıyor. yürütecin dışında o yürüteci itiyor :)) o yüzden bizde ilk arabam alınabilecke durumda :)
olmaz be yaptım ben yiyecem
ahh lelal en dayanamadığım seslerden biridir benim o gıcırtı ..napıcaz bilmem umarım yapmaz..
günaydın ;
ancak düşebildik ,sabah işleri malum ...
bütün bebişlere maşşallah hepsi pek şirin çıkmışlar ,tatilci minikler opuyorumnanaktan...ne kadar keyifli görünüyorlar ..
zeyna senin oğlan aynı sen harbiden çok benziyor maşşallah..yerimseniben
asortik bacım eylül bi acayip bişey olmuş ya ,melis gibi çirkin olmayıda öğrenmiş zilli ,benim kızın da üst dişleri çıktı ,birbirine vurmayı öğrenmiş ,dişlerini sıkıp sinirleniyo bi karış boyuyla :)) sırnaşık şey
fater emir de pek seksüüü çıkmış maşşallah ..
ya kızlar bende cetvel eklemek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz
pek bi keyfim yok ondan ya elim kolum kalkmıyor gözümü zor açık tutyorum uyuyacam nerdeysezeyna sabahtan beri burdasın ama yazmıyon doğru düzgün ne iş şeker
eylül nereye gitçektin loo yurtdışınamı kaççan yoksa:))
ilk arabamdan bende alcam 9ay üstü sanırım onlar yakında alırız bide chicconun var ilk arabam sonrada bisiklet oluyo şu itme kolu olanlardan oda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?