2008 Kasım Anneleri

eylül pasaportunun süresinin dolması güzel bişey
işte bak uzatma esnasında melisi de pasaportuna ekletirsin :)))
ayrıca o prosedürler hiiiçç bitmez

bak bunu hiç düşünmemiştim ,valla iyi oldu doğru dedin ..ablamla ben 18 yaşına kadar annemin pasaportundaydık,şimdi meloş benim pasaportta ,ahhh ahh günler ne çabuk gelmiş geçmiş ..duygulandım senağlama

akıllıca bır yaklasım
bakayım da benımkının suresı bıtınce bende oglusumu yazdırayım

eylul melısı de goturecekmısın 3 gunluk parıs seyahatıne

eylül gcısı benide götür parise kıı en son 40 sene önce gitmiştim:)))
valla bende en son 10 yıl önce gitmiştim kaydirigubbakcemile3
akıllıca bır yaklasım
bakayım da benımkının suresı bıtınce bende oglusumu yazdırayım

eylul melısı de goturecekmısın 3 gunluk parıs seyahatıne

yok be minikcim perişan edemem onu 3 gün için yollarda ,o burda kalıcak annemde ,biz ablamlarla gidicez...

vayyy eylül paris e gidiyosun demek benide yazdırsana pasaportuna:)))) bence melisi de götür büyüdü artık hem emiyo ben olsam götürürdüm bırakamazdım ama tabi senin bileceğin iş yavruşum

arkadaslar oglenden berı hastanedeydık hastanedede atesımız tavan yaptı ıdrar ve kan tahlılı yapıldı ama bısey cıkmıyo anlamadım gıttı neden ozaman atesı cıkıyo acaba dısı yuzundenmı dıycem ama daha cıkmadı ve dısı yuzunden bukadar yukselmesı normalmıkı of off(

doktorumuz bızı ateslenınce acıle gonderdı ve olculdugunde 395tı hemen fıtıl atılıp havlu sardılar o agladıkca bende agladım allahım herkezın bebeıgıne bol bol saglık versın

selam kızlar, özledim sizi, giremiyorum ne zamandır, hala yazlıktayız, hafta sonu dönecez evimize inşallah, sadece son iki sayfayı okuyabildim melekcim geçmiş olsun yavruna, bizim dişler ateş yapmadı allah kolaylık versin canım

bu arada deniz balık gibi oldu suyu çok seviyor yüzerken resmini ekledim günlüğümüze, şimdilik az ama evde ekleyecem hepsini,

hafta sonuna kadar hoşçakalın

ben gene kaynak yaptim :) melek gecmis olsun,dr.lar ne diyor,Ya Eylul sen bize otobus tut,hepimizi gotur parise.aman demin kizim uykuda bi agladi sormayin.ruya gorebiliyorlar mi acaba

bazen denizde yapıyor canım öyle gözü kapalı ağlıyor, taki uyanana kadar uyanınca sakinleşiyor, bende rüya gördüğünü düşünüyorum,

eylül kontenjanın dolmadıysa benide alın otobüse, nedense uzaklaşma isteğim depreşti bu günlerde:)

Hoşgeldin Denizanası.Biz de özledik seni.
Maşallah balığımıza.

Julicim sanki daha karnımızdayken rüya görmeye başlıyorlar die hatırlıyorum ben.Aklımda öyle kalmış.Yanlış mı hatırlıyorum acaba?

Günaydın kızlar.

Melekcim geçmiş olsun.Anne yüreği dayanmıyor, rüyada ağlasalar bile üzülüyoruz.Çok mu ağladı?Ama hatırlamaz canım bu günleri.Bebekler böyle büyüyecek.

Denizanası ve Apple hoşgeldiniz.Denizin resimlerini gösterirsin herhalde.Bakalım küçük balık neler yapmış?

günaydın yasmin

bütün kasım analarına günaydın
bakıyorum da çenede 2009 anaları bizi geçmiş
nasıl bir hızla yazıyolar anlamadı m ki,
hamile hamil pc başında insan en fazla ne kadar oturabilir, bunnar sabahtan akşama yazıyo, maşallh fallaşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…