2008 Kasım Anneleri

gunaydınnnn

yıne en az 4 kere kalkarak uykumun en guzel yerlerınde ayılmak zorundaydım
oglum cok huysuzdu sanırım susadı emzırken bır ıkı cektı hemen uyudu
sıcak bunaltıyor dıye dusunuyordum ben hıc ruya gorebıleceklerını dusunmemıstım
bu gece yıne cok sıcaktı bunaldım valla

denızanası demek yazlıkta keyıf yapıyorsun denızoglanla
denız denızı cok sevdı desene

denız dedım cılek aklıma geldı hıc ses yok kacaktan

melekutku gecmıs olsun canım

hayırlı sabahlar arkadaşlar
uyuya kaldık keşke şöle 10'a kadar falan kalabikseydik
melek utku geçmiş olsun bende ateşten çok korkarım umarım bugün daha iidir
denizannem iyi tatiller bol yüzmeler

bende akşam yazacaktım 2009'lar bizi geçti tüüüü bize güya pek gevezeydik belli oldu gevezeliğimiz
gerçi onlar bizim gibi çok alıntı yapmadan tek tek cevap veriyorlar arka rakya tek tek düşünsenize sayı yükselir o zamana aman Allah muhabbetlerini bozmasın bebeleride onlara benzemesin inş.

herkese günaydın tercikler başladı nihayet ve ben bittim ama neyse sevdiğim yerdeyim ya çok yoruluyorum ama çok ta huzurluyum

melekutkucum çok geçmiş olsun yavruna öp onu bizim için gülen yüzleri solmasın hiç

geçmişi tam okuyamadım bir daha yazamam belki diye birileri gelmeden hemen yazayım dedim

yeni gelenler var sanırım herkese hoşgeldin diyorum ben de

bir de parise bir otobüs kalkıyormuş sanırsam aa çok ayıp bensiz otobüs olurmu kaydirigubbakcemile3
hemen listemizi yapalım :

Paris'e gidecekler listesi:
1. bütün gezenti 2008 kasım anneleri kaydirigubbakcemile3

gunaydınnnnn kızlar
asortı ve dark tesekkur ederım canlarımopuyorumnanaktan
temızlık sorunu bende de var malesef
ısten eve gelınce eylul bır turlu kucaktan ınmek ıstemıyor yada dısarı cıkmak ıstıyor dun artık cok kotu oldum o aglıyo ben aglıyorum nasıl yoluna koyucam herseyı bılmıyorum hersey benı beklıyor kırk parcaya bolunuyorum valla
senağlama

zeyna bacım
ben onnarı bebişleri olunca görürüm, pc başında çene çalmaya benzemicek analık pek:))

öncelikle hoşgeldin ıcır..
hafta sonları temizlik yapsan canım..
işten gelince zor olur tabi..

cts sabahçıkıcazya bugün birikmiş beyazlar vardı beklettim biraz yanımıza alıcağmız şeylerde çıksın tamamen diye onları yıka ütüle evi temizliicem biraz bavul yapıcam
HIIIII :çok üzgünüm: ANLADIM SENDE GİT GİT GELME BURAK BİZİ BURDA
zeyna bacım
ben onnarı bebişleri olunca görürüm, pc başında çene çalmaya benzemicek analık pek:))
kaydirigubbakcemile3

mmf de gıdıyor tatıle
ohh ne guzel eglenın kızlar
lelal le ben bekleyecegız burayı merak etmeyın gozunuz arkada kalmasın

ıcır apple canım senın bebıse kım bakıyor

beyazmelek ısın ne kadar yorucu olursa olsun huzurluysan eger calıstıgın ortamda hıc zor gelmez bılırım

parıse gıdılıyor heee
ben dubaıye gıtmek ıstıyorum
benı 7 yıldızlıdan baskası kurtarmaz zemuszemus
cok mutevazıyımdır bılıyorum ama saka maka cok merak ettıgım ulkelerden bırıdır dubaı

HIIIII :çok üzgünüm: ANLADIM SENDE GİT GİT GELME BURAK BİZİ BURDA

kaydirigubbakcemile3

2sinde izmirden dönücez 7sinde de kız kıza esenköye dağıtmaya gidicez kociş bırakıp alıcak bizi 7günde orda kalıcaz 3 bayan 1 gençkız ve 3 çocuk eşliğinde
eminim o daha eğlenceli olacak evimizi ayarladık

BENİDE AL NOLURRRRR VALLA OĞLUŞLARIMLA KESSİZ İDAR EDERİM Bİ KÖŞEDE BENİDE ALLLL kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…