- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.661
mmmf kafa senin ne işin var yaww
hayırlı sabahlar arkadaşlar
uyuya kaldık keşke şöle 10'a kadar falan kalabikseydik
melek utku geçmiş olsun bende ateşten çok korkarım umarım bugün daha iidir
denizannem iyi tatiller bol yüzmeler
bende akşam yazacaktım 2009'lar bizi geçti tüüüü bize güya pek gevezeydik belli oldu gevezeliğimiz
gerçi onlar bizim gibi çok alıntı yapmadan tek tek cevap veriyorlar arka rakya tek tek düşünsenize sayı yükselir o zamana aman Allah muhabbetlerini bozmasın bebeleride onlara benzemesin inş.
öncelikle hoşgeldin ıcır..gunaydınnnnn kızlar
asortı ve dark tesekkur ederım canlarımopuyorumnanaktan
temızlık sorunu bende de var malesef
ısten eve gelınce eylul bır turlu kucaktan ınmek ıstemıyor yada dısarı cıkmak ıstıyor dun artık cok kotu oldum o aglıyo ben aglıyorum nasıl yoluna koyucam herseyı bılmıyorum hersey benı beklıyor kırk parcaya bolunuyorum valla
senağlama
HIIIII :çok üzgünüm: ANLADIM SENDE GİT GİT GELME BURAK BİZİ BURDActs sabahçıkıcazya bugün birikmiş beyazlar vardı beklettim biraz yanımıza alıcağmız şeylerde çıksın tamamen diye onları yıka ütüle evi temizliicem biraz bavul yapıcam
kaydirigubbakcemile3zeyna bacım
ben onnarı bebişleri olunca görürüm, pc başında çene çalmaya benzemicek analık pek:))
HIIIII :çok üzgünüm: ANLADIM SENDE GİT GİT GELME BURAK BİZİ BURDA
kaydirigubbakcemile3
BENİDE AL NOLURRRRR VALLA OĞLUŞLARIMLA KESSİZ İDAR EDERİM Bİ KÖŞEDE BENİDE ALLLL kaydirigubbakcemile2sinde izmirden dönücez 7sinde de kız kıza esenköye dağıtmaya gidicez kociş bırakıp alıcak bizi 7günde orda kalıcaz 3 bayan 1 gençkız ve 3 çocuk eşliğinde
eminim o daha eğlenceli olacak evimizi ayarladık
SAĞOL Şenizzeynacım ben sana face'den mesaj olarak attım nickleri bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?