2008 Kasım Anneleri

Canımcım ben 1 aydır giriyorum denize bikiniyle. Bence mayo falan düşünme. Boşuna masraf ve de hasta olma riski. Karnını üşütürsün yaa :)))).
Sen merak etme herkes anlıyo senin hamileliğini, ayrıca anlamayana da şişko görün nolacak ki. Hem çok şeker oluyos bikiniyle. Yani ben önceden hep bakardım hamişlere bikini süper olurdu. Şimdi de arkadaşlar diyo bana çok şeker oldun diye. Hiç düşünme ve o ucuz dediğin yerden bikini al güzelim.

atatanem senin gsterdiğin arabadan bende alacağım ya
üç tekerlekliler bana daha hoş geliyor gerçektende
ama zaten bizim bebişler kış bebeği olacağı için kışın pek dışarı çıkamayacağız
o yüzden yazın gezeriz inşallah oto koltuğu almayı bende düşünmüyorum doğrusu

bende bikini giymeyi düşünüyordum kızlar ama kendime bakınca hiç
beğenmedi aynada büyük bir göbek arkadan beni asla bırakmayan bir popo
bende temmuz 13 gibi gidecektim ama bikini giyerim napim yaaa
bu arada neden güneşlenemiyoruz anlamadım ben yaa zararlı mı

bu arada unutmayım diyerekten cevapları ayrı ayrı yazdımm
bugün bende temizlik yaptım belim koptu ama nasıl ağrıyor
sadece ütü kaldı onuda gelsin kocişim yapsın artık ya da
yarın yaparım artık çünkü gerçekten çok yoruldum
zaten deli bir sıcak var dışarıda

herseyi bianda yapmasana asortie,yavas yavas yapmaya calis..cok yüklenme kendine..

canım haklısında hepsi bitsin diye hemen yapayım diyorum ama
çok fenayım keşke bu kadar zorlamasaydım gerçi bilmiyordum ki
bu kadar etkileyeceğini hiç böle olmamıştı demek ki büyüdükçe.....

yaa kızlar hava çok sıcak nolur dikkatli yapın yapacağınız işleri , dinlene dinlene yapın bol bol su için. Sonuçta bebişlerimiz herşeyden önemli değil mi :)

Ben de bikini taraftarıyım fakat henüz bakmadım nasıl göründüğüme. Ya da üstüme bikini üstü altıma da kocişin şortlarından birini giyerim biraz komik olur ama olsun yaw..Bizde 2 haftaya kadarBodrum'a gitmeyi düşünüyoruz arabayla... Dr arabayla gidecekseniz 2 saatte bir mola verip biraz yürü dedi, öğlen saatlerinde de güneş yok ve yüksek koruyuculu krem kullanılacak. Çünkü nolur nolmaz güneş lekeleri falan olabilir. Benim eltimde gebelik lekeleri olmuş yüzünde falan hala geçmemiş,

Bu arada bizim anneannemiz anakucağı almış bile :) Park-beşik almış turuncu renk, cibinlikli. Teyzoş'la anneannesi bana 'sen bişiy alma iyi değil derler, hem daha erken' diyorlar bana ama kendileri bisürü şey alıp alıp gösteriyolar... walla bi yandan seviniyorum ne şanslı benim bebiş diye bi yandan da sinir oluyordum bana alcak bişiy kalmıcak diye :)) amaaaaa bu hafta başladım artık almaya dayanamıyom :)))

merbahaaa kasim anneleri daha herkes uykudami bende kizlari okula biraktim öyle bi uyurumki aslinda ögleye kadar ama misafirim gelcek yatamam yani hazirlik yapcam neyse aksam bakarim artik kim yazmis diye byeeeeeeeee

herkese günaydın kızlarra.s. bugün cok sessiz burası neden acaba:uhm: uyuyor musunuz kızlar....hadi gelin artık ya....benim bugün hiç keyfim yok nedendir bilmem kendimi turşu gibi hissediyorum acayip bi yorgunluk var üstümde sanırım havalardan kaynaklanıyo..sizler nasılsınız bakalım bugün bebişler nasıl:dance:

Günaydın herkeseee..

sekretercim üzülme, havalardan olsa gerek insan kendini tam anlamıyla turşu gibi hissediyor.. Ben de her sabah kalkarken, bugü işe gitmesem ne güzel olur diye diüşünüyorum.. sonra kalkıp hazırlandıktan ve evden çıktıktan sonra bir şey kalmıyor.. sadece öğlen yemekten sonra ağırlık çöküyor gerçekten ama gün içinde iyiyim.. ama tabii klimalı ortamda çalıştığım için, aksi tektirde bu sıcakta mahvolur insan..

ay ewt allahtan iş yerlerimizde klima var o da olmasa bittik biz bu sene.ve işe gelmekten nefret etmeye başladım resmen ya sürekli uyumak istiyorum işte..bak hala uykum var yaaaaaaaaa

ay ewt allahtan iş yerlerimizde klima var o da olmasa bittik biz bu sene.ve işe gelmekten nefret etmeye başladım resmen ya sürekli uyumak istiyorum işte..bak hala uykum var yaaaaaaaaa

evet gerçekten işe gelmek zor geliyor bazen ama eminim evde olsak daha kötü oluruz.. zaten psikolojimiz normal değil, evde yalnız kalırsak daha da çok düşünür, daha fazla kafa yorarız bazı şeylere ve eminin oturup kendimizi dinleriz bütün gün ve bu da daha can sıkıcı olur.. sabah kalkmak zor gelse de, işte olunca insan zaman daha çabuk geçiyor, insan kendi halini pek fazla düşünmüyor işlerle uğraşmaktan..

sen şimdi, kalkıp bir yüzünü filan yıka, biraz dolaş, açılırsınn..

günaydın nasılsınız kızlar, bugün sabah haberlerini seyrettinizmi, doktor bebeği doğurttururken elinden düşürmüş, birkaç gün yaşamış bebek, sonra enfeksiyon kapması sonucu ölmüş, bebeğin kanında ölümcül bi virüs tespit etmilşer, sabah sabah kavhaltı boğazıma düğümlendi ağladım, allahım bebişlerimizi korusun :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…