- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #3.481
Bu arada kızlar, benim bir sorunum var, yani sorun deyince öyle büyük bir şey değil. Bu mu sorun diye kızarsınız da belki ama... Şimdi ben haftasonunda üç günlük kısa tatile gidicem. Fakat bikinilerimi giydiğimde sonuç hüsran oldu benim için. Dün gece aynanın karşısında kendimi tanıyamadımHayır göbeğimden utanıyor falan değilim ama hamile gibi değil de hani çok yemiş hem göbeği hem midesi kocaman çıkmış biri gibi duruyorum. Bu kısa tatil için de hamile mayosu almak istemiyorum. Bir de mayoyla sürekli ıslak kalır, bebek üşür gibi belki komikçe bir düşüncem var. O yüzden alt ayrı üst ayrı satılan çok pahalı olmayan bikinilerden alayım diyorum. Fakat bu halde de bikini giymeye çekiniyorum. Sorun değil biliyorum ama bana fikir verir misiniz ne yapayım
bu arada unutmayım diyerekten cevapları ayrı ayrı yazdımm
bugün bende temizlik yaptım belim koptu ama nasıl ağrıyor
sadece ütü kaldı onuda gelsin kocişim yapsın artık ya da
yarın yaparım artık çünkü gerçekten çok yoruldum
zaten deli bir sıcak var dışarıda
Günaydın herkeseee..
sekretercim üzülme, havalardan olsa gerek insan kendini tam anlamıyla turşu gibi hissediyor.. Ben de her sabah kalkarken, bugü işe gitmesem ne güzel olur diye diüşünüyorum.. sonra kalkıp hazırlandıktan ve evden çıktıktan sonra bir şey kalmıyor.. sadece öğlen yemekten sonra ağırlık çöküyor gerçekten ama gün içinde iyiyim.. ama tabii klimalı ortamda çalıştığım için, aksi tektirde bu sıcakta mahvolur insan..
ay ewt allahtan iş yerlerimizde klima var o da olmasa bittik biz bu sene.ve işe gelmekten nefret etmeye başladım resmen ya sürekli uyumak istiyorum işte..bak hala uykum var yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?