2008 Kasım Anneleri

Ay benimki daha emeklemiyor ama tercihim de emeklemeden yürümesidir. Zaten titiz hatunum bi de emeklerse iyice kafayı sıyırırım...

Göğsüm de tam açık yara sayılmaz ama yara işte dışarıdan bakınca belli yara olduğu. Hani ayakkabı vurması vardır ya onun gibi görünüyo... Yarın da çok sıcak olacakmış, ayrıyeten de 32. yaşgünüm. Gitmesem mi karar veremedim..........

asortik ve derin çok teşekkürleropuyorumnanaktan
elmalıcım doğum günün kutlu olsun şimdiden
benimkide henüz emeklemiyo ama tutunup kalkıyo canı isterse, bu ara sürekli beni istiyo hemen yapışıyo yakama kalkıyo

geçen gün bizde de kalmamıştı ,kalmadığını bilsek yapmazdık valla ,başlamış bulunduk bi kere bizde öyle yaptık ama sevgili kocama ısrarla dışarı desemde malesef o an geldimi tutamadı kendini ve bir kaza oldu ,hatta göz göre göre oldu ,ben doğumdan beri hiç regl olmadım da ,valla bilmem nolcak..

ayy öğrencilerden bir fırsat bulup yazamdım yaa

asortik korkma canım yaa inşallah olmamıştır bişey

benim şeker de koltuğa tutunup kalkıyor ama emeklemiyor aslında emekliyor ama geri geri emekliyor kaydirigubbakcemile3 bir de koltuğa tutunup kalkıyor yaa bir iki adım atıyor çok mutlu oluyor koltuğun desteğiyle ayakta durabildiğini unutup sevinçten koltuğu bırakıyor yürümeye devam ediyor daha doğrusu devam edemiyor canım benim yaa çok komik oluyor :roflol:

yürüteçle müthiş top oynuyor uzuuun bir koridorumuz var ben karşısına geçip vuruyorum topu ona koridor boyu sürüyor hem öle hızlı sürüyor ki bazen korkuyorum dengesini kaybedecek diye topa başka odalara dağılıp gidiyor bazen oda arkasındaN TABİ futbolcu olsa bari sırnaşık şey

ha birde belki daha önce bahsetmişimdir benim oğlum neredeyse hiç tv izlemiyor açıksa bile dikkatini çekmiyor ilgilenmiyor reklamlar bile umrunda değil çizgi film falan açıyorum biraz bakıyor sıkılıyor hele müzik hiç dinlemiyor ama konuşana bayılıyor böle ali kırca uğur dündar falan seviyordu dün bir müzik kanalı açtık baktım baya baya oynuyor hop hop hop oturduğu yerde tempo tutuyor ve eeeee diye eşlik ediyor müziğe çok hoşuma gitti yaa ilk defa müzikle bu kadar ilgilenmeye başladı onun dışında dediğim hiç böle şeyleri yoktu ciddi adam benim oğlum :dilcikar:

elmalıcım bunun titizlikle bi alakası olduğunu sanmıyorum hergün güzelce silip süpürürsen bi sorun olmaz

Ne kadar silip süpürsem de içime sinmiyo işte yerleri yalayıp yutması...
Ya benimki her şeyi ağzına götürüyor ne yapacağımı şaşırdım valla... Geçen en son sandalyenin ayaklarıyla diş kaşırken yakaladım yaramazı

he he he kızlaar
ateşli gecelerin bedeli ağır olur demişler:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

korkmayın derim ben, inşallah yoktur ama varsa da doğrun gitsin 1 tane daha.
şahsen ben düşünüyorum yani seneye.

selaaaaaaam
gizli gizli selam(
çıkmadan bi bakındım..
kaza geçirenlere geçmiş olsun,(gece kaza zedelerinede )

tatile gidenlere iyi tatiller..

bizim oğlanda sürüneker emekliyo yaw..ben istiyom dizlerinin üzerinde pıtır pıtır emeklesin..
olsun onuda öğrenir..
yarın öğlene kadar çalışıyorum ve oğlumu işe getiricem..
kızlar çok ısrar etti..
bakalım napıcak bizim bızdık?
herkesi öptüm..,iyi akşamlar...

hoop herkes doğurmaya kalkmasın dikkat edin kendinize bir daha şöle 2010 kasım anneleri falan olmayalım hep beraber

asortie kız cndom nasıl yırtılır yahu hiç aklım ermedi ben de sağlık ocağından alıyorum zaman zaman ama hiç öle bişeyle karşılaşmadım

hepinizi öpüyorum kızlar kaçtım ben face'e oğluşumun tatilresimlerini koydum vaktim olursa yarın da buraya eklerim birkaç tane opuyorumnanaktan

benım oglumda cok hızlı bı sekılde emeklıyo ve cekmece hastası dırek oraya gıdıyo koltuga tutunup kalkıyo ellerını koltuga vuruyo pat pat sonra ayakta oldugunu unutuyo kut dıye totosunun uzerıne dusuyo cok guzel bı duygu gercekten bıde utku reklam delısı sesınden anlıyo hemen tvde gozlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…