2008 Kasım Anneleri

kız azgın gacı asortie ,sakın bi beden küçük gelmiş olmasın kaydirigubbakcemile3
çünküm bana da sağlık ocağından vermişlerdi teee 7 ay önce o bize küçük oldu attım hepsini ,ok den şaşmam

ya bu kız var ya çok pis emekliyo yaa bir de hızlı ki sormayın gitsin
Maşallah minnoşaaaaaaa
Geçmiş olsun canım.Bişi olmaz bence.Ben rahatımdır biraz bu konularda :))
Mikrobada ihtiyaçları var.Günde 1 kez çamaşır. suyu ile silmen yeterli olur.
Çok arındırılmış bir oda aslında onlara iyi olmaz unutma.
Tabi titizlik hastalık derecesindeyse seni kimse tutamayacaktır.
İnşallah bişey olmaz bengidu ya.
yaaa takma demesi kolayy delüü
Ahahahahha takmamış gibi oldunus zaten

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçen gün bizde de kalmamıştı ,kalmadığını bilsek yapmazdık valla ,başlamış bulunduk.
Sizi gidi azgun karularrrr:jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende bugün evde Cerenle bir başımaydım.

Annemler evi temizlemeye ve banka işlerini halletmeye gitmişlerdi.

Önce Cereni ilk kez tek başıma yıkadım.Tabi kucağıma alınca bende ıslandım.Ondan önce ben giyindim:))

Zor bir gündü çok yordu beni.

Bebişkom hasta oldu,burnu gözü ağzı akıyo ((((((((((

Kızlar birde dün paramı çaldırdım.Dün misafirliğe gittik.Büyük ihtimal orda başka misafir çocuklar vardı onlar aldı.50 yada 100 tl kayboldu.
50 den kesin eminim gittiğine (( Çünkü evden çıkmadan bakmıştım cüzdanıma bozuk varmı diye.Baktım yok kardeşime bozuğun varsa taksi parasını ver demiştim.

Diğer 50 den emin deilim.

Eşimde cana geleceğine mala gelsin diye beni rahatlattı sağolsun.

6 saat emzirilmemeli diye yazıyordu ama kadın ben almamandan yanayım dedi

canım ben dümya sağlık örgütünün sitesinr girdim ve baktım acxaip araştırmıştım..

eczacı niye böyle bişey dedi anlamadım ama ertesi gün hapında öyle bi hormon filan yok..

hatta içen için bile hiiç bi etkisi yok en yan etkisiz ilaç..

yılda 2 kereden fazla kullanmayın demelerinin nedeni zararı olması değil korujmasının düşmesi..

valla ben hiiç göze alamadım ve neredeyse 2 yıldır hiç ilaç içmeyen ben yuttumm şeker gibi hemen :)

günaydın kimseler gelmeden yazayım dedim öğrenciler bastırınca fırsat bulamam belki ay regl oldum ölüyorum yaa çok halsizim uyumak istiyorum bugün de çok yoğun olur aksilik neyse yarın tatiliyice bir dinlenirim ütüler var ama idare ederiz artık kocişle bölüşür yaparız

darkcım çok geçmiş olsun canım benim hem kuzucuğuna hem de hırsızlık olayı için sağlığınız yerinde olsun arada olabiliyor böle şeyler

kızlarrr dun eve gıttım regl oldum ohhhhhhh cok mutluyum agrım var ama olsunn

ben de olmak istiyorum ben de ben de senağlama

günaydınnn
öncelikle dün yokluğumu farkeden başta kamilero arkadasım olmak üzere hepinize teşekkürü bir borç bilirim opuyorumnanaktan
dün Duru nun kontorlu ve aşısı vardı sabah hastaneye gittik doktor amcamız gelişimini gayet iyi buldu 79 cm boyumuz olmuş kilomuzda 10 kilo olmuş.tam dana oldu benim kız.boyu uzun olmasaydı kilosu fazla dedi ama boy kurtarıyor :)))
sonrada görümcemin oğlunun 3. yaş günü partisi vardı beykoza gittik. allahım ev çocuk kaynıyordu eşimin kuzenleri onların çocuklar hemen hemen hepsi de aynı yaş grubundan en küçük Duru kaldı aralarında. tabi benim kız oraya gidince kriz yarattı allahım nasıl ağlıyor susturabilene aşk olsun yaklaşık 1 saat kriz yaşadık neyse atlattı sonunda ama tabi insanlar gittikten sonra zaten hava çok sıcaktı ev kalabalık çocuklar ve Duru nun huysuzluğu boğuldum resmen ..

nese bizde böyle .. sanırım yine hafta sonu pek kimse olmayacak tatilciler yine iş başında biz yine evdeyiz bir yere gittiğimiz yok. tatile iden kızlar iyi tatiller ve dinlenmeler size .
elmalıcım büyük geçmiş olsun size de valla kurşun döktürmekte ne kadar fayda oluyor bilmem ama denemekte fayda var tabi.

Günaydın kasım gülleri

Nasılsınız?

Ceren bugün daha iyi gibi.Dünkü ilaçların azda olsa faydası olmuş.
Yarın taşınır annemlerde.Bugün temizlik şirketi kargo şirketi felan ayarladık sabahtır.

g
darkcım çok geçmiş olsun canım benim hem kuzucuğuna hem de hırsızlık olayı için sağlığınız yerinde olsun arada olabiliyor böle şeyler
Teşekkürler canım.

Sanada geçmiş olsun.

kızlarrr dun eve gıttım regl oldum ohhhhhhh cok mutluyum agrım var ama olsunn
Kutlayalım :hooray:

öfff,
ankara bugün felaket sıcak yaaaa
-tatlicadiarzu-Sen adanayı görsenkötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…