- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #34.881
Maşallah minnoşaaaaaaaya bu kız var ya çok pis emekliyo yaa bir de hızlı ki sormayın gitsin
Geçmiş olsun canım.Bişi olmaz bence.Ben rahatımdır biraz bu konularda :))Ay benimki daha emeklemiyor ama tercihim de emeklemeden yürümesidir. Zaten titiz hatunum bi de emeklerse iyice kafayı sıyırırım...
Göğsüm de tam açık yara sayılmaz ama yara işte dışarıdan bakınca belli yara olduğu. Hani ayakkabı vurması vardır ya onun gibi görünüyo... Yarın da çok sıcak olacakmış, ayrıyeten de 32. yaşgünüm. Gitmesem mi karar veremedim..........
Ahahahahha takmamış gibi oldunus zatenyaaa takma demesi kolayy delüü
Sizi gidi azgun karularrrr:jeyyar::jeyyar:geçen gün bizde de kalmamıştı ,kalmadığını bilsek yapmazdık valla ,başlamış bulunduk.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız azgın gacı asortie ,sakın bi beden küçük gelmiş olmasın kaydirigubbakcemile3
çünküm bana da sağlık ocağından vermişlerdi teee 7 ay önce o bize küçük oldu attım hepsini ,ok den şaşmam
SLM ŞEKERLER BEN YİNE KAÇAMAKLARDAYIM ARDAYI UYUTUP KAÇTIM :d BENİ ÖZLEYENLERE RESMİMİ YOLLUYORUM :d:d:d:d
:1shok:Off yavyummmm yine her zamanki gibi alımlısınopuyorumnanaktanNeysem kimsecikler kalmamış hepinizi kocaman öpüyorum canlarım mucuksss
Yine gel bebek:jeyyar:
6 saat emzirilmemeli diye yazıyordu ama kadın ben almamandan yanayım dedi
kızlarrr dun eve gıttım regl oldum ohhhhhhh cok mutluyum agrım var ama olsunn
günaydın kimseler gelmeden yazayım dedim öğrenciler bastırınca fırsat bulamam belki ay regl oldum ölüyorum yaa çok halsizim uyumak istiyorum bugün de çok yoğun olur aksilik neyse yarın tatiliyice bir dinlenirim ütüler var ama idare ederiz artık kocişle bölüşür yaparız
darkcım çok geçmiş olsun canım benim hem kuzucuğuna hem de hırsızlık olayı için sağlığınız yerinde olsun arada olabiliyor böle şeyler
Teşekkürler canım.g
darkcım çok geçmiş olsun canım benim hem kuzucuğuna hem de hırsızlık olayı için sağlığınız yerinde olsun arada olabiliyor böle şeyler
Kutlayalım :hooray:kızlarrr dun eve gıttım regl oldum ohhhhhhh cok mutluyum agrım var ama olsunn
-tatlicadiarzu-Sen adanayı görsenkötükedihüsokötükedihüsoöfff,
ankara bugün felaket sıcak yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?