2008 Kasım Anneleri

slm kızlar piroş uyurken bi bakıyım dedim ama uyandı kuduruyo yaramaz,bugün arkadaşımın bwebeğini görmeye gitçez minicik gelir o şimdi bana.....
bugün yazın en sıcak günü olcakmış sanırım dün öyle dedi ntv de

slm kızlarr.
darkcım hem cerene hemde sana geçmiş olsun canım.eşinin dediği gibi cana geleceğine mala gelsin..cerenin iyi olmasına sevindim cnm.
lelalcim maşallah kızına kocaman hanımefendi olmuş..
kilosuda boyuna göre iyi bence..(bizde biraz iri olduğumuzda)
sedacım bu ne güzellik tütütü maşallah

bizde oğlumla işteyiz bugün..
1 de çıkıcaz.şimdi arabasında uyuyo.okadar kalabalığı görünce anca bu saatte uyutabildim.
çıkışta arkadaşın oğlunun sünnet mevlütüne oradanda eve geçicez.
herkese iyi haftasonları..

Belli ya çoook sıcak.
bebeişi bizim içinde kucakla

Teşekkürler Azocum.
:1hug:
Tepkisi ne oldu Ömer Kaan ın ? Sevdi mi kalabalığı?
Arasıra onlarıda götürelim.Ben seminer zamanı okula götürdüm 1 hafta.
2. haftada müdür geleme dedi zaten:teytey:

kucaklarım darkçım:) sana da geçmiş olsun cnm atlamışım ben,cerenciğime de geçmiş olsun
kalabalığa sokmak lazım aslında ben hep evdeyim malesef arada anneme gidiyorum işte orda alışıyo biraz ama benim cimcime gözlüklülerden korkuyo babamda da gözlük var ama ona alıştı genelde ağlıyo gözlüklüleri görünce-tatlicadiarzu-

benimkide şuan heryana saldırmakla meşgul daha kahvaltı bile yapmadım canımda istemiyo
ayrıcaa bu sabah tartıldığımda 63.9 dum 64 diyelim ama bikaçgüne düşerim 63 e zayıflıyommu ne

tesekkurler kızlar
olmak ısteyen kızlarda en kısa zamanda oluversınler ınsallah
ben halen kızımla olamadım cunkı ısteyım
kızlar bıse sorcam benım kız bakıcıda ve daha kucuk bakıcısının kotu davrandıgını nasıl anlayabılırım eylulum nasıl davranıslar sergıleyebılır

öyle bir şüphen mi var canım??

selam kızlar
ıcırcım eve gizli kamera koydurtmadan bence anlamzasın cnm
yalnız böyle bişeyden en ufak bir şüphen varsa hemen yol ver o bakıcıya
sonra bütün kk ankaraya gelip o bakıcıyı yoluvermeyelim cnm yerimseniben

ya aslında suphem yok sık sık tel. arıyorum sunu yaptık boyle yaptık dıyor ama acaba da dıyorum dusunuyorum
arastırma yapıyorum sonucta bebegım daha kucuk bısey yapsa soyleyemezkı o yuzden sormustum

kızlar ben çıkıyorum,duru okyanus uyandı,alışverişe filan çıkıcaz,henfendinin eksikleri bitmiyor,tabi bizimde boğazımız durmuyo anacım,hadi öptüm herkesi kendinize iyi bakın
herkese iyi haftasonları

off ölüyorum ben helvamı yapın kızlar vasiyetimdir -tatlicadiarzu-

hem regl den dolayı belimin ağrısı hem işlerin yoğunluğu hem de sıcak bitirdi beni allahtan klimalı yerdeyiz de fazla etkilenmioruz ama arada dışarı çıkınca bile insan nefes alamıyor bugün 43dereceyi gördü burası bittik yani kafamçokkarıştı

ıcırcım 6 gün çok kısa bir zaman biraz daha bekle istersen şöle iki-üç hafta olsun bir bence anlaşılabilir bebeğin onu gördüğü zaman ağlamaya başıyorsa kaçmaya çalışıyorsa bir sorun vardır belki ama onun boynuna atılıyorsa iyi bakıyordur bence
gerçi bu konuda bebeklere de tam güven olmuyor benimkine annem bakıyor canını verecek neredeyse torun diye bir de ben tek çocuğum doğal olarak oda ilk ve tek torun kadın deliriyor çok sevgi gösteriyor bundan eminim ama mesela bazı günler beni görünce bir nazlanıyor benim oğlan sormayın yalandan ağlayıveriyor ananesine gitmek istemiyor vs... böle numaralrıda var
yalnız bir anne olarak numara ile gerçeği de ayıredebiliyorum bence sen de ayırdedebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…