2008 Kasım Anneleri

selammss
ben geldim gün bitti ama bende bittim
bugün büyük temizlik vardı evde tüm camlar olmak üzere dip köşe heryer silindi süpürüldü pırıl pırıl bir ev oldu yabii biliyorum ki yarına kadar
anlaşılan kimsecikler yok burası sabah bıraktığım gibi kalmış neredeyse tabi hafta sonu herkesler dışarıda tatilde anlaşılan.
beyazmelekcim maşallah valla size çok güsel çıkmışsınız . benim kızım sanırım bu sene ayağını benim gibi suya sokamayanlardan olacak ((

lelal hg canım gercekten bugun kımse yok herkez gezmede sanırım ben herzamankı gıbı yıne evdeyım( ıns sızde tatıle gıdewrsınız opuyorumnanaktan

inşallah canım bizim tatil eylülde bakalım ne yapıcas hala bir program yok ortada
bu sıcaklarda buralarda olmak canımı sıkıyor açıkcası .

kızlarrr ben geldim ama kimseler yok burda :gitme:
neyse tatilden döndük , hayatımın en yorucu tatilini geçirdim ama minik kuzum çook eğlendi , kocamla bol bol vakit eçirdim tatilin en güzel yanı buydu :kedi:
ama sizleri de çok özledim valla , hatta kocama bana internet bul dedikçe yine kk'ya girecen dimi yok sana internet deyip durdu :umursamaz:

Andina hoşgeldin canım.Miniğinin resimleride süper

Beyazmelekcim sizde harikasınız.Kız sen ne kadar formdasın maşallah..

Lelal bende daa ayağımı suya sokamadım.

Şu annemlerin ev telaşı bi bitsin deniz olmazsa bile havuza gitcem.

Kızlar annemler yarın aldıkları eve taşınıyorlar.

Bir süre net olmaz. O süre ne kadar olur bilmiyorum ama inş. fazla uzun sürmez.
Sizleri çok özlicem.Olurda fırsat bulur net bulursam girerim.

Hepinizi öptük Cerenimle.

Şimdi bi kaç bölüm izleyeyim Lostu izleyemedim bu sezon.Telafi yapim

kendine ve minik kızına iyi bak canım görüşmek üzere

bizde aöyle olcaz galiba cnm.bu gidişle tatile gitmemiz imkansız gözüküyo.eşimle abisi birlikte çalışıyo.abisi şimdi rahatsız işler bize kaldı.bu yaz çok yandık yaniii

ben de geldim bir bakayım dedim ama herkes pazar keyfinde anlaşılan
bugün kızım bana güzel bir paza keyfi yaşattı öğünlerimiz aksayacak ama olsun bir güzel uyuduk bugün ailecenek :))

Ay Asortik çok özeniyordum cimcimene. Haftasonu kızım çirkin yapmayı öğrenmiş. Kırışıp kırışıp durdu. Yiyecektim kendisini ortada Banusu falan kalmayacaktı. Bir de bugünlerde kıyafetleriyle falan oynamayı çok seviyor. Pazarcı taklidi yapıyorum önüne bir sürü şey atıpb. Beni taklit ediyor. Giyecekleri sağa sola fırlatıyor. Yalnız dün katladığım çamaşırlara aynı muameleyi yaptı pek hoşuma gitmedi açıkcası :) CADIARZU

herkese selam geçerken şöle bir uğrayayım dedim aslında bugün tatiliz ama sbs açıklandığı için dershaneye uğrayayım dedim ee uğramışken size de yazmadan edemedim iyi dilekleri olasn herkese teşekkür ederim

slmm
dışarı çıkçaz ama piraye uyudu uyanmasını bekliyoss,dün bebk görmye gittik piraye bebişi görünce delirdi ellemeye çalışıyo çığlık atıyo çok sevdi...
beyazmelekçim fotolar süper maşallah oğluna, sana da maşallah sende süpersin cnm:lepi:
andina hoşgeldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…