2008 Kasım Anneleri

selam ;

bizde alışverişten geldik,tatil alışverişi,melise bişey almamak için direndim ve almadım :lepi:,evime koçtaştan bikaç dekoratif eşya ile kendime mayo aldım ,bu sene hayatımda ilk kez mayo giycem ( ama kilolarımdan filan değil ,çatlağım patlağımda yok allaha şükür ,annemin ısrarından dolayı aldım..kızım artık çoluk çocuk sahibi kadınsın biraz derli toplu ol dedi ,iyi dedik bu senede mayo giyelim :)) kocam gülmekten öldü gelene kadar bunu mu giyceksin deyip sinirimi bozdu ..
bizden böyle şimdilik...meloşko uyuyo bende takılıyom ,gidim de bi cigara tellendireyim...

eylülcüm sizinde tatil hazırlıkları başlamış ee tabi sizinde tatile az kaldı :))
aldıkların hayırlı olsun canım güle güle iyi günlerde kullan .

biz bugün yine evdeydik ( darlandım artık bakalım nereye kadar böle evde devam edicem bir yerde patlayacak tabi ama bakalım ne zaman

lelalcim sağol canım ;

yarın senle msn de bi konuşalım ..kuzenim ve bir aile daha tatile gidecekmiş de bi otel adı verdi yer yokmuş galiba ,varmı tanıdığınız dedi ,benim arkadaşım var bir öğrenirim dedim..konuşalım cicim...

selam millet
2 günlük kısacık tatilimizden döndük tatlı bir yorgunlukla
oğlum tam bir su kuşu oldu denizden çıktımı basıyor yaygarayı
neyse şimdilik bu kadar umarım herkez iyidir
görüşürüz

looo eylül seni ilk defa dışarı çıkıpta meloşa bişey almadan gelerken gördüm valla
bu arada cicilerin hayırlı olsun senin ben bu sene bikini giydim her zaman i gibi mayo giyemiyorum nedense
zeynam hoşgeldin kuşum
bizde parka gittik lokumla salıncağa bindik biraz yordum onu geldik şimdi yemek yiyip yatıcak bende dinlenem biraz iyi
geceler yarın görüşürüz

zeyno bacım iyi gelmiştir tatil ..ahh gelsede vakit bizde gitsek artık ..

asortie bende hiç giymedim mayo,sadece yüzücü mayosu giyiyordum profesyonel yüzücüyken ve dalarken,onun dışında tatil dönemi hep bikini ...tuhaf gelicek mayo şimdi ama heralde giyerim bikini yaa ,çünkü sorunum yok..mayo giymemi gerektirecek bişey yok..anneciğim istedi diye aldık bakalım ,giyer bi foto çekeriz artık..:jeyyar:

selam kızlar, bende geldim, 15 günlük tatilimiz bitti allah şükür, tatil güzeldi ama evimi özledim valla, kendi ritmimize dönmek güzel olacak:))
geçmişi okuyamadım ancak iki sayfa geriye gidebildim, inşallah herkes iyidir, benim gibi tatilden dönenler hoşgelmişler, tatile gidemeyenlerde çabucak giderler inşallah:)), beyazmelek çok güzel çıkmışsınız canım birazdan bende fotoğraf ekleyecem inşallah

hosgeldın canım resımlerını beklıyoruzkaydirigubbakcemile2

ay canım cok ttalı sımıtın ortasından dusmuyomu oyle :) ay cok sırın yawopuyorumnanaktan ayaklarıda nasıl yapmıs yerım valla onu

yok canım düşmedi öyle güzel tutunup yüzdüki gözlerimize inanamadık:) aslında ona şişme bot gibi şeyler varya hani bakları geçiriyorsun yürüteç gibi ondan almıştık ama onda durmak istemedi, suyun içinde olmayı tercih etti paşa, baya baya yüzdü simitle:))

Bende oglumun nasıl bı tepkı vercegını cok merak edıyorum suya bayılıyo ama denıze nasıl tepkı vercek bakalım salı gunu kayınvalıdem gelıcek buyuk ıhtımalle onla tatıle gıderız o gıdıncede bız ızmıre anneanemıze gıdıcez ordadad tatıl yapıcaz denıze ay zaman gecse dıye beklıyoz hemencık

denizanacım cicim pek tatlı çıkmış oğluşun,nasılda kurulmuş simidine ,salıncağına paşa,maşşallah...

ya ecemim e noldu ,gelmiyo bayadır merak ettim ,beklemek te yok serayy da ,terketti bunlar bizi valla...

benim denizde suyu çok seviyor denizede bayıldı, inşallah senin oğluşunda sever ve tadını çıkarır suyun,
oğlumu denizde izlemeye doyamadım, özgürce hareket etmek onu çok mutlu etti

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…